Press "Enter" to skip to content

Massmord på irakiska kurder

Attackerna mot civila fortgår. Det som förvånar mig är att man alltid har tillgång till nya hjärntvättade wahabiter som begår självmordsattackerna. Tar det här aldrig slut? Målet för attacken var ett café, där männen spelade backgammon. Skulle dessa utgöra en fara för wahabiterna?

Över 20 döda. Massakrerna fortgår, medan de styrande bråkar om vem som ska styra landet…genant.

Dödlig attack i Irak – DN.se.

3 Comments

 1. Zeynab
  Zeynab 30 oktober 2010

  Salam B!
  Jag vill börja med att tacka dig för allt du gör!
  Du är en unik person med en killer blog, the world needs more like you!
  Jag undrar dock varför du inte tar upp ämnen som, Dajjal – The False Mesiah &
  The Illuminati and the New World Order. Har du möjligtvis missat den kända dokumentärem, arrivals som belyser dessa punkter?

  http://www.youtube.com/watch?v=OrWGwqtn0_8

  Må Gud bevara dig! Peace out

 2. Bahlool
  Bahlool 30 oktober 2010

  Salam Z!
  Tack för de fina orden. Dessa ämnen du tar upp tas upp av ett otal bloggar. Jag gillar dem men tycker inte jag har kunnandet eller kunskapen att skriva om dem. Jag är mera intresserad av historia och religion, tagit upp profetior om framtiden ibland (som ett inlägg om Mehdi enligt de fyra sunnitiska skolorna) men det är nog så långt mitt kunnande går . ska se filmen, tror jag såg den några år sen tack för länken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *