Press "Enter" to skip to content

Lasermannens tvilling

Två unga killar dömdes till långa straff i Ryssland, för att ha mördat otaliga ickeryssar. Europa lutar åt att följa denna trend, där människor man inte anser vara renrasiga eller tillräckligt vita, mördas, så att man skrämmer andra som kommer efter dem.

En av mördarna fick 22 års fängelse för delaktighet i 5 mord, så lite betydde fem liv.

Hur sjukt är det inte, att man mördas för att man har en annan härkomst, en annan religion, en annan syn på världen. Det är skrämmande att det verkligen finns folk där ute, som hotar, mördar och förstör folks och deras familjers och näras liv för all framtid – enbart för att de föddes av en annan mamma; föddes i en annan kultur. Vart kommer all detta hat ifrån?

En skön sak är att den här dumheten inte är ett patent enbart religiösa fanatiker har ensamrätt på. Lite positivt alltså i all denna galenskap.

Ryska ungdomar dömda för rasistmord – DN.se.

5 Comments

 1. Maritn L
  Maritn L 29 oktober 2010

  Undrar vad dom gett för straff för rastistvåldtäkter mot den egna befolkningen.

 2. Maritn L
  Maritn L 29 oktober 2010

  22 år lite ? är du dum i huvudet, I sverige hade det gett 1.5 till max 3 år. om det inte varit en svensk hetereosexuell kaukasoid person då det reducerats till 3 månader villkorligt.

 3. Bahlool
  Bahlool 29 oktober 2010

  rasistvåldtäkt mot den egna befolkningen? Bättre kan du lol..22 år är lite. Vi talar om en person som tagit 5 människors liv..Så en av oss är den dumme, och det är definitivt inte jag. Jag undrar vad du hade tyckt det skulle vara för straff ifall mördaren var mörk och de 5 mördade var vita..dödsstraff eh? Alla är vi lika, men vissa är mera lika än andra hehe…Du får gärna visa på belägg där en person dömts till max 3 månader villkorligt för att ha varit invandrare och mördat 5 personer..kan du inte? Inte konstigt..det är ju bara dina hjärnspöken..

 4. bashar
  bashar 29 oktober 2010

  Om man ska se något annat positivt i den sjuka “utvecklingen” är att SD vill höja straffen, vilket är ett av de få saker jag tycker är bra med SD.

 5. Bahlool
  Bahlool 29 oktober 2010

  håller med bashar..det är nog det enda vettiga hos dessa galningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *