Press "Enter" to skip to content

Vart är terroristerna???

Hårdare lagar, mera kontroll, ett samhälle som kontrollerar våra internetvanor, som kontrollerar oss på flygplatser, på gator och även våra tankar, har gång på gång varnat oss för terrorism. Nu senast skulle man vara försiktig när man åkte till Frankrike och England, försiktig mot vad, det säger man inte.

Nu har man gjort en sammanställning av de hårdare lagarna i Storbritannien och man har kommit fram till att efter att ha kontrollerat 100 000 personer, så har man inte häktat en enda av dem för terrorbrott. Inte åtalat en enda av dem för terrorbrott. Inte dömt en enda av dem för terrorbrott.

Terrortillslag – utan gripanden – DN.se.

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *