Press "Enter" to skip to content

Facebook är livsfarligt..

Jag är av uppfattningen att FB, Facebook, är av ondo. Här kommer en artikel om att en kvinna stördes i ett spel hon spelade på FB och det ledde till att hon mördade sin 3 månader gamla baby.

Otrohet, mord, slöseri av tid och liv, allt i ett nötskal.

Det makabra i sammanhanget är att denna dam nu aldrig kommer få tillgång till FB igen, för hon kommer med all säkerhet få livstids fängelse. Undrar om hon tycker det är värt det att ha förlorat sitt barn och sitt liv, för Farmville spelet på FB..dumbass..

Facebook-mamma dödade baby – DN.se.

4 Comments

 1. Hussein al-Faham
  Hussein al-Faham 28 oktober 2010

  Jag hatar Facebook jättemycket! Jag begriber inte än vad det som är fint och roligt med den här sidan, är det för några spel? Eller att slösa hela tiden genom att chatta och kommentera på bilderna eller tagga någon?

  Människor har inte något att göra 😛 Gå och läs i stället, eller om ni vill prata med någon, gå då på kafé, det kommer att vara underbart att bjuda vänner på något fint ställe! 🙂

  Jag älskar barn så mycket! Hur kan jag logga in på fc, medan jag har ett underbart barn som jag måste ta hand om! Hur kan jag strunta i mitt underbara barn, för ett spel?

  Om jag hade en vacker dotter, skulle jag inte ens kommentera nu på den här bloggen “Bahlools blogg”! hahahah jag skojar visst! 😀

  Ha det så bra/ Hussein al-Faham

 2. Bahlool
  Bahlool 28 oktober 2010

  hahaha ingen kan sluta läsa min blogg 😉

 3. cecilia
  cecilia 29 oktober 2010

  wow då har man verkligen tagit det hela för långt.

 4. Hussein al-Faham
  Hussein al-Faham 29 oktober 2010

  Hahahaha du har rätt på det! Jag tycker om att läsa din blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *