Press "Enter" to skip to content

Burkawar

Några veckor sedan fick jag läsa att en viss burkaklädd dam i Frankrike, som är 26 år gammal blev angripen – för att hon bar burka.

Shaika bets i handen och hennes slöja rycktes av henne. Det här hände i februari 2010 och nu har den 63-åriga före detta lärarinnan dömts till 3 års fängelse. Enligt Daily Mail så menar den föredetta lärarinnan att hon tappade kontrollen när hon såg den slöjbeklädda välja möbler i ett varuhus.

”Jag visste att det skulle brista för mig endera dagen, hela den här burkahistorien har verkligen tagit på mig”

säger hon i förhör. Enligt artikeln så är det första gången i världen som ett hatbrott mot burkaklädda kvinnor blir känt. Lärarinnan är från England och begick det här brottet i Frankrike. Det makabra är att hon bott och arbetat i länder som Saudiarabien och Marocko.

Lärarinna..demokrati och Frankrike. Vi lever verkligen i uppseendeväckande tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *