Press "Enter" to skip to content

12 Comments

 1. Hussein al-Faham
  Hussein al-Faham 24 oktober 2010

  Assange är för mig en riktig och mondig människa! Ledsen att han inte fick jobba här i Sverige.

 2. Bahlool
  Bahlool 24 oktober 2010

  Han är förföljd nu och borde ha fått uppehållstillstånd..

 3. Hussein al-Faham
  Hussein al-Faham 24 oktober 2010

  Ja, det tycker jag med! Jag tycker också att Sverige skulle vara ett mänskligt och stort land för många människor i hela världen, om Assange fick uppehållstillstånd och jobba i Sverige! Nu, om du bara besöker de arabiska webbplatserna, ska du veta hur de kritserar Sverige, och tycker dåligt om Sverige!

  Bahlool, jag har en fråga. Var de två kvinnorna som gjorde ett klagomål för våldtäkt mot Assange svenskar och i Sverige, eller utomlands?!

 4. Bahlool
  Bahlool 24 oktober 2010

  De bodde i Sverige, vad jag förstått. En var våldtäkt den andre var sexuella trakasserier..men mysko att det händer just nu, och inte innan, att det blev nerlagt sen öppnat igen osv..

 5. Hussein al-Faham
  Hussein al-Faham 24 oktober 2010

  Ursäkta, men har den öppnat igen här i Sverige eller i Assanges hemland?!

 6. Hussein al-Faham
  Hussein al-Faham 24 oktober 2010

  Tack så jättemycket för dig Bahlool, hoppas jag inte har stört dig 🙂

 7. Bahlool
  Bahlool 24 oktober 2010

  haha nah habibi, jag är alltid här för dig om det är nåt 😉 är ledig idag bara tittar på tv och snackar lite i telefon så no worries :))) du har hålit på länge med twitter?

 8. Hussein al-Faham
  Hussein al-Faham 24 oktober 2010

  Okej, vad bra då! Jag gör samma sak walla, ska böna snart och läsa koranen 🙂 Vet du nu kan jag 30 suror utantill! Det gör mig glad faktiskt! Koranen är den mest underbara boken i världen, det är svårt att beskriva den!

  Jag har ungefär 800 vänner på twitter, inte 80 😀

  Twitter är inte som Facebook, man kan adda alla i några minuter! Jag har twitter i ett år, men jag twittar inte så mycket hahaha och jag förstår inte än vad nyttan är med den här webbplatsen!

 9. Bahlool
  Bahlool 24 oktober 2010

  Altlså jag tänkte mest på att jag ibladn är på resande fot, då är det kul att twittra om det..800? wow lol..jag såg man kunde adda folk men var ointressant..vill bara ha folk som är intresserade av mig och jag av dem 😛 mashallah jag kan bara runt 10 suror ska du lära dig hela Koranen?

 10. Hussein al-Faham
  Hussein al-Faham 24 oktober 2010

  Jag tycker att det är bra att ha många vänner! Det, som är bra med twitter, att du kan adda många nyhetswebbplatser, kanaler, journalister, politiker, bloggare och andra viktiga människor och läsa det sista de har skrivit, genom twitter-home! Det är ju mycket bättre än att besöka deras hemsidor och så tar det mycket tid!

  Ja, jag ska lära mig hela koranen in shaa allah, innan ramadan kommer!
  Jag brukar lyssna på Karim Mansori, när jag läser koranen. Han är bäst för mig! 🙂

 11. Bahlool
  Bahlool 24 oktober 2010

  Mabrook habibi, det är ett mkt bra mål. Jag är så glömsk att jag glömt bort saker jag brukade minnas bra..tyvärr lol..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *