Press "Enter" to skip to content

Wahabiterna köper vapen för att bekämpa islam

Igår såg jag en dokumentär som belyser att wahabiterna i Saudiarabien satsat över 100 miljarder US-dollar på att sprida sitt gift. Filmer som bekämpar islam, sunni och shia, moskéer som byggs upp i rasande fart över hela världen och som sprider sin propaganda om tawheed, Allahs enhet, men som i verkligheten inte är något annat än en cancersvulst som sprider sitt gift, som förtär Islam innifrån.

Dessa wahabiter, de som spred död när de skapades 200 år sedan, är ättlingar till khawarij, de som gick ut ur Islam 1400 år sedan och som bekämpade sin tids Imam, Ali ibn abi Talib. Deras förgrundsgestalter, personer som Ibn  Tammiyya, må Allah belöna honom med en varm plats sidan om sin mästare Muawiya och Yazid, spred hat mot sunni, mot shia, mot sufi, mot Ali, mot Alis familj, däribland Fatima, en av fyra kvinnor lovade ett hus i paradiset.

Hemsida efter hemsida som bekostas av terroristerna i Saudiarabien, böcker, och “imamer” som pyr av hat och av hot. Inte nog med detta; Saudiarabien valde även att tillåta västerländska soldater sätta sina fötter på helig mark, något som var otänkbart. Dessa soldater betalas än idag för att mörda muslimer.

När det inte var nog, började man bygga upp en modern armé, vars mål är rätt enkla, bekämpa Iran, bekämpa shiiterna, håll landet under familjen Sauds kontroll.

I månader har det diskuterats varför Saudiarabiens moderna armé, nu plötsligt ska få köpa militära överlägsna plan för 60 miljarder US-dollar. Det är alltså för nästan 400 miljarder kronor. Vad behöver man så mycket vapen för? Iran är inget hot mot Saudiarabien, det är helt klart. Iran har drygt 100 gamla flygplan, Saudiarabien har över 400, så vad föranleder denna affär? Är det måhända en plan i görningen som ska leda till att Iran angrips från alla håll? Kan det även spela in att USA skapar över 70 000 arbetstillfällen med den här affären?

Hoten mot Iran ökar, ett land som lider under embargo, lider under hot från USA och Israel om att anfalls snart, hot från Saudiarabien om att någon dag så kommer de bombas. Den wahabitiska sjukan är fruktansvärd. Vi muslimer vågar inte yttra oss. Runtomkring mig ser jag hur deras propaganda förtär och fördummar människors skallar.

Saudi splurges on weapons … for what? | Al Jazeera Blogs.

DN

4 Comments

 1. lena
  lena 22 oktober 2010

  jag må säga att det som händer just nu är lika tydligt som skillnaden mellan svart och vit. Alla vet sanningen men få vågar yttra sig om det. Iran är det enda landet som står för sig och bugar inte för usa.

 2. Samir
  Samir 20 december 2010

  Det stora problemet är att wahabiterna finns i Sverige också! Vem gör något åt det? Lyckligtvis lyckades de inte i Stockholm förra veckan. Men faran finns kvar så länge de finns runt om oss och så länge de får sprida deras extremistiska budkap i deras lokaler. När ska våra politiker vakna och förbjuda deras ideologier med hjälp av någon lag? Muslimer vet vad den här gruppen sysslar med och har tagit avstånd från dem, men de har sina metoder för att locka tll sig ungdomar och svaga människor. Bör inte någon göra något åt det? Ingen har nämnt dem i samband med terroratacken i Stockholm trots att alla vet att det är de som ligger bakom det!

 3. Bahlool
  Bahlool 20 december 2010

  Så sant Samir

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *