Press "Enter" to skip to content

Lasermannens återkomst?

När jag gick i skolan så härjade en person som började kallas för Lasermannen. En person som själv hade en invandrarbakgrund, och som hade skadat och mördat invandrare.

På den tiden var Ny Demokrati på väg uppåt i valen, såsom SD varit på senare tid och mina kära klasskamrater tyckte det var förunderligt att man tog upp Lasermannen så ofta, de kunde inte förstå varför det är extra hemskt att en person valt just invandrare, mörka människor, som måltavla.

Det är hemskt att man flyr misär, krig, fattigdom, och sedan kommer till ett land som Sverige, för att möta sitt slut här. Om det här är sant, då måste man fråga sig, kommer folk att gå ut i demonstrationer? Vid flera tillfällen såg vi människor demonstrera mot gatuvåld, mot våldtäkter, ja även mot invandrare, vad kommer de göra nu?

Med SDs framgångar, och högervindarna som blåser i Europa, så kommer vi se sådant här oftare.

Samma vapen återkommer i Malmöskjutningar – DN.se.

DN

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *