Press "Enter" to skip to content

Judar säger nog är nog!

Det här är ett upprop som några judar skrivit på och satt in i australiensiska tidningar. Väst har annars en rätt stor grupp judar som stödjer Israel och dess brott mot mänskligheten, men då och då får man se sådana här saker, som belyser att man inte kan och inte får vara antisemit och hata alla judar för vad Israel gör, men alla ni som stödjer Israel, F U C K ..Y O U!

16 Comments

 1. Lydia
  Lydia 10 oktober 2010

  Ni vill inte att andra skall se er som terrorister bara för att självmordsbombaere och extremister gör sina handlingar bakom Islam.
  Ja Israel begår FRUKTANSVÄRDA brott mot muslimer och jag som jude är EMOT dom, såsom ni är emot självmordsbombare antagligen.
  Love is the way och jag gillar inte sättet VI (kristna, judar, muslimer) baktalar varandra och bara kallar våra egna religionsmänniskor “systrar” och “bröder”
  Vi är ALLA systrar och bröder, vi tror alla på samma gud men guden för oss är olika.

  Men, hur kan ni då döma judar, bara för att några judar är antimuslimer?
  Så ni muslimer som gör det, sluta snacka skit om zionismen och judar för det är endast DUBBELMORAL när ni själva vill bli så accepterade, ha era mosker, era burkor. Visst, I dont mind men gå inte och baktala judar då! Skäms.

  //Judisk tjej.

 2. Bahlool
  Bahlool 10 oktober 2010

  Jag dömer inte alla judar, men jag dömer varenda jude som stödjer Israel..Varför ska man inte tala illa om zionismen?

 3. Hanna Bard
  Hanna Bard 11 oktober 2010

  Lydia: Bra skrivet!

  Bahlool: Vad spelar det för roll om det är judar eller icke-judar som är för allt den israeliska regeringen gör? Jag är inte emot sionismen men jag är inte för allt den israeliska regeringen gör. Bradley Burston skriver på Ha’aretz hemsida och jag tycker att han skriver mycket bra saker, kolla gärna det: http://www.haaretz.com/blogs/a-special-place-in-hell

 4. Hanna Bard
  Hanna Bard 11 oktober 2010

  Tycker inte om att folk talar om en etnisk grupp, religion m.m. på negativa sätt oavsett vem som säger det. Alla i ett folk eller religion är inte likadana. Bahlool, jag tror inte att du hatar judar som folk.

 5. Bahlool
  Bahlool 11 oktober 2010

  Alla som är för Israel är likvärdiga de som stödde nazismen. Det spelar stor roll för just judarna har lidit då borde de vara de första att ta avstånd från Israel. Varje stöd till Israel är stöd till folkmordet på palestinier och muslimer/kristna i mellanöstern

 6. Malaak
  Malaak 11 oktober 2010

  Bahlool, om man ska hålla ett tal om gaza muren. vad är det viktiga man framhäver, de mänskliga rättigheterna kommer ju först, och sen då?

 7. Bahlool
  Bahlool 11 oktober 2010

  Ta upp berlin muren och jämför..fråga varför man säger ta bort en mur och sedan är man tyst om en annan..att det är ett fängelse och folk kan inte komma ut..

 8. Hanna Bard
  Hanna Bard 12 oktober 2010

  Israel gör inte en förintelse mot palestinierna. Jaha, så då kan man ju säga att man stödjer att Hamas mördar civila om man på något sätt är för Palestina? Jag anser mig vara för en palestinsk stat, men inte Hamas. Man kan vara för ett land men utan att vara för extremisterna i dem.

 9. Bahlool
  Bahlool 12 oktober 2010

  Hur kan du vara för en palestisnk stat, när ditt käre israel bygger på den mark som ska gälla ett palestina..låt mig gissa, du vill att palestinierna ska flytta till sina arabiska kusiner, och där skapa ett palestina..samma syn har judarna sen 100 år 😉

 10. Hanna Bard
  Hanna Bard 14 oktober 2010

  nej, det tycker jag itne att de ska. Jag tycker att det ska bli en tvåstatslösning och har tyckt det sedan 2002.

 11. Hanna Bard
  Hanna Bard 14 oktober 2010

  Dessutom tycker jag inte att man ska generalisera sådär som du gör när du skriver judarna.

 12. Bahlool
  Bahlool 14 oktober 2010

  och vart ska man dra gränsen?

 13. jons
  jons 20 oktober 2010

  hanna jag tycker du är för naiv. om du är för sionismen då tycker jag du ska ta en reality check. asså det du skriver är idiodiskt. ja säger inte alla judar e si o så men så som världen fungerar så drar man slutsatsen efter majoriteten om en muslim bombar nåt ( vilket dem aldrig gör men nåt sionister gör för att smutskasta muslimer) så är alla muslimer terrorister men när judar dödar människor ( chip yo gaza ) så är det lungt frid och fröjd men men ja säger bara de här ni ( aa ni judar ) kommer betala riset för det ni gör mot muslimer och hela världen och priset kommer vara mycket dyrt. men ja hoppas ni skärper er och slutar döda små barn SKÄMS !!!!!

 14. Hanna Bard
  Hanna Bard 23 oktober 2010

  Jons: Tycker att det är tråkigt att du generaliserar över en hel grupp. Jag är emot vissa saker den israeliska regeringen gör och jag är emot Hamas och andra palestinska terrorgrupper. Men jag skulle aldrig säga att judar eller muslimer är på ett visst sätt och generalisera sådär.

 15. Hanna Bard
  Hanna Bard 23 oktober 2010

  Vad då “ni judar”. Det är sådana kommentarer jag inte tycker om. Förresten är jag inte judinna.

 16. Hanna Bard
  Hanna Bard 23 oktober 2010

  Nej, jons, du kanske inte tycker att alla judar är på ett visst sätt men tycker ändå att du generaliserade när du skrev “ni judar”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *