Press "Enter" to skip to content

Sen undrar de varför man tror på konspirationer?

Konspirationersteorier finns det gott om, nu läser man om att USA erkänner och ber om ursäkt för att man smittade folk i Guatemala med flit med sjukdomen Gonorré och Syfillis. Man kan ju undra vad för andra tester man utfört och som man inte är lika öppen med? Svarta tror ju att det är den amerikanska staten som ligger bakom knarkets utbredning i de fattiga svarta kvarteren.

Vissa hävda att USA ligger bakom AIDS också. Man testade strålning på sina soldater under en längre tid, vad mera döljer sig i det förlovade landet, USA? Jag börjar allt mera tro att USA verkligen låg bakom 11/9…

USA-ursäkt för syfilissmitta – DN.se.

6 Comments

 1. z
  z 02 oktober 2010

  MEN OJ typ 10 rader fick det plats på DNs webbsida om den här nyheten….

 2. En Karls Märks
  En Karls Märks 02 oktober 2010

  Nej, gonnore spridningen var inte avsiktlig, utan hade att göra med att det var poppis bland västerländska kvinnor att ligga med skäggiga revolutionärer ifrån de förtryckta massorna,.. så nu anar du varför Mona Sahlin kallades det ”sydamerikanska liggunderlaget,..” men hennes sydamerikanska man har tydligen återvänt,..

 3. Bahlool
  Bahlool 02 oktober 2010

  Lol så att även USA erkänner att de gjordes med avsikt, spelar dig ingen roll..utan du har ju din tes att gå efter 😉 smart..

 4. Emanuel
  Emanuel 03 oktober 2010

  Grymt brott av USA. Helt klart.

  Men: Svarta i allmänhet tror inte amerikanska staten ligger bakom knarkets utbredning. Viktigt att poängtera. Även om det naturligtvis finns svarta om tror det. Och det vittnar om en alienation som svarta, pga historien alltjämt känner mot sin regering.

  Också. Att USA skulle legat bakom 11:e september-attacken är naturligtvis en befängd idé. VIll du veta ett bevis för att George W. Bush inte hade nåt med elfte september-attackerna att göra? De funkade.

 5. Bahlool
  Bahlool 03 oktober 2010

  HAHA JA Det är ett bra bevis..men jag tror att det inte är så befgängt som du vill få det att låta..jag har sett och läst böcker om det här och man kan faktiskt ifrågasätta den officiella versionen

 6. N
  N 05 oktober 2010

  Emanuel, vad baserar du det om att USA inte är bakom 9/11? Förutom att ”det funkade”– vad som nu ens menas med det?

  Bara några väldigt enkla exempel,
  Är det bara ett sammanträffande att Larry Silverstein försäkrade tornen för terrordåd strax innan det hände?
  Är det möjligt att en byggnad av järn ramlar ihop till grunden av sig självt, eller för att partiklar träffade den genom sidan? Speciellt då byggnaden är byggd så att den ska kunna stå emot naturkatastrofer och terrordåd.
  Hur kommer det sig att 5 israeliska mossad agenter visste om terrordåden innan det hände och åkte ända från Israel till USA för att dokumentera det. Sök på ”5 dancing israelis arrested 9/11”.. De är kända för att ha dansat och firat det. Vet man om ett terrordåd innan det händer är man alltså inblandad i det- annars skulle man ha stoppat det, inte firat.
  Hur kommer det sig att man ignorerade alla vittnen som sa att de kände att bomber exploderade under byggnaderna innan flygplanen kraschade?
  Hur är det möjligt att några av de muslimska män som påståtts kapat flygplanen idag lever? M.m.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *