Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

3 kommentarer

 1. bashar 08 september 2010

  Såg den här videon idag och blev lite förvånad med också glad.
  http://www.youtube.com/watch?v=d9Lk3hI7GJs

  Lite längre fram i klippet ser man att shiiter (antar att det var fler än Ahmedinejad) och sunniter ber tillsammans. Nu är inte Bashar Al-Assad sunni, men Syriens mufti (han vid andra sidan om Ahmedinejad) är det.

  Nåja, det hade inget med inlägget att göra.. Hoppas det inte gör något.

 2. Bahlool 08 september 2010

  nah gör inget och ja sunnis och shias är förenade för det mesta men det är wahabitiska som sår splittringen därför jag inte säger i inläggen att sunniterna bär skulden utan våra kära wahabiter, och nej gör inget bashar :)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.