Press "Enter" to skip to content

Nu ska vi göra reklam för Sverigedemokraterna

När ni ser den här filmen, en reklamfilm för Sverigedemokraterna, som skulle visas på tv4, vad får ni för tankar? Denna film antyder att alla invandrare är kvinnor med niqab, att de vill roffa åt sig och att de därmed är ett hinder för de äldres ve och välgång. Detta parti försöker med alla medel roffa åt sig gratispoäng på de fördomar som finns mot muslimer, de nämner ingenstans att det är ett fåtal som har niqab på sig, de nämner inte att flertalet invandrare inte är muslimer. De nämner inte heller att de invandrare som kommer till Sverige, är just de invandrare som tar hand om de gamla i sjuk- och äldrevården.

Läs kommentarerna här, och se vad folk säger. Det är skrämmande vilken oljad propagandamaskin SD dock har…Göbbels skulle varit stolt.

2 Comments

  1. En magdansös dagbok
    En magdansös dagbok 28 augusti 2010

    Man mår ju illa när man ser sån skit, fan va arg jag blir! Idioter!

  2. Tim
    Tim 28 augusti 2010

    Och hur skulle man hinna komma med massa reservationer och förklaringar på 30 sekunder?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *