Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Satans plan

Satans plan

Satans möte

Satan (Iblis) kallade till stormöte för sina demoner, i sitt anförandetal, sade han:

”Vi kan inte avhålla muslimerna från att gå till moskén. Vi kan inte avhålla dem från att läsa deras Koran och från att se sanningen. Vi kan inte avhålla dem från att hitta närhet och skapa en relation till Allah och Hans budbärare (saw).
När de får en samhörighet och band med Gud, så bryts vår makt över dem. Så låt dem gå till moskén, men stjäl deras tid, så de inte har tid att utveckla en relation med Allah eller med Hans Budbärare (saw).

Det jag vill att ni ska göra är: Distrahera dem från att nå Allah och från att skapa en relation till Allah. Hur ska vi göra det, undrade demonerna? Få dem att vara upptagna med onödiga saker, och hitta på dussintals tricks och anledningar som fyller deras skallar. Få dem att spendera, låna, spendera mera och låna ännu mera. Låt deras fruar jobba hela dagen lång, och låt männen jobba 6 till 7 dagar i veckan, 10 till 12 timmarom dagen,så de kanha råd med sin tomma livsstilen.
Avhåll dem från att spendera tid med sina barn, medan deras familjer splittras, kommer deras hem inte vara något skydd för arbetets stress och påverkan. Låt inte deras huvuden få vila, så de inte kan höra den där tysta rösten.

Få dem att lyssna på musik i bilen, låt teven och datorn vara igång hela tiden i deras hem och se till att alla restauranger och butiker spelar musik, över hela världen, hela tiden.

Detta kommer få deras hjärnor att vara upptagna och deras gemenskap med Allah och deras profet kommer försvinna. Låt de läsa skvaller, låt de hålla på med mobilen, låt de se på teve konstant, låt de se på reklam, låt deras brevlådor fyllas med skit.
Låt männen bry sig om yttre skönhet när de måste jämföra sina fruar med modellerna på teve och i magaziner. Låt deras fruar vara för trötta för att älska sina män på nätterna. När männen inte får vad de behöver från sina fruar, kommer de jaga andra…

Ge dem sagor att läsa för sina barn, så de inte lär dem om sin religion, om sin bön, om sina förpliktelser. Få dem vara så upptagna att de inte hinner gå ut i naturen och reflektera över Allahs skapelser. Låt de välja tivolin, sportsevenemang, lekar, koncerter och filmer istället, få dem att vara upptagna, upptagna, upptagna!

När de möts för att ta till sig av spirituell inlärning, så låt de baktala varandra, låt de tro de gör gott och att de står bakom det goda, så deras arrogans ökar och de glömmer bort deras skapare och varför de började göra gott.
Det kommer funka! Demonerna gick iväg och gjorde som de blev beordrade, de fick muslimerna att vara upptagna med allt annat, än vad Allah ålagt dem att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *