Press "Enter" to skip to content

Danskjävlar!!

Nej det jag säger är inte hemskt, för enligt danska regeringen, som planerar nu att ändra lagen så att ord inte spelar någon roll, enbart ”rasistiska” handlingar, så är mina ord inte farliga. Inte heller ifall jag skulle säga att jag vill bränna deras jävla flagga, inte heller är det hemskt att säga att alla danskar är fyllesvin..nej inte heller är det fel av mig att säga att jag tycker att danskarna ska åka över sundet och stanna där på deras halvöar och ruttna..för det är inte orden som spelar roll.

Idiotin i vårt grannland går inte ens att begripa. Man tycker inte det är fel att en politiker tycker att muslimska fäder våldtar sina döttrar, att han sedan får stöd av ett regeringsparti, det kan enbart hända i rasistiska Danmark.

Genant. Jag har många danska kunder och flera av dem är invandrare som tröttnat på Danmarks rasism och problem. Fy fan säger jag bara..Rasismen finns inte bara i handling, utan även i orden. Vi måste sätta en hög ribba och en gräns så att folk inte tar lätt på rasismen.

Om Danmark ändrar lagen så att rasistiska ord inte blir straffbara, kommer det leda till att ordet rasist urholkas, då kommer vi även se fler rasistiska terrorhandlingar mot ickedanskar.

Genant som sagt..

Dansk politiker åtalas för rasism – DN.se.

3 Comments

 1. En magdansös dagbok
  En magdansös dagbok 11 augusti 2010

  Haha hur gick det med fastan, min thaimat var sååå god. Ännu bättre var mackorna med… Nej jag skoja bara ska inte jäklas. Det gick säkert bra för dig!

 2. Bahlool
  Bahlool 11 augusti 2010

  proppppppmätttttttt jag dörrr hahaha…fattar inte..jag äter jättelite men ändå så blir jag proppmätt 😛 mums thaimat..ska jag nog äta till helgen!! du borde ge mig lite recept på kyckling file hehe
  något lätt och snabbt
  Jag börjar laga mat liksom 20 min innan jag ska avbryta fastan hahahaha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *