Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En bön…

Lite råd på vägen…:

När du ber för andra, då lyssnar Allah och välsignar dem, och ibland, när du är i säkerhet och glad, tänk på att någon kanske bett för dig. Bön är inte något reservhjul som du drar fram vid behov, när du är i problem, men det är istället en ratt, som du styr på vilken väg du ska ta.

Vet du varför bilens backspegel är liten och framrutan är stor? Det är för det förgångna är inte så viktigt som framtiden. Se framåt och gå vidare. (borde kanske lyssna på mina egna råd lol)

Vänskap är som en bok, det tar några få sekunder att bränna den, men det tar åratal att skriva den.

Allt i livet är tillfälligt. Om det går bra, njut av det, för det kommer inte bestå för alltid. Om det går fel, oroa dig inte, det kommer inte heller vara för alltid.

Gamla vänner är som guld. Nya vänner är som diamanter. Om du får en diamant, glöm inte guldet. För att du ska få behålla en diamant, måste du alltid ha en bas av guld.

Ofta, när vi förlorar hoppet och tror det här är slutet, då ler Allah från ovan och säger: ”Ta det lugnt, det är bara en svacka, inte slutet”.

När Allah löser dina problem, då har du tillförsikt i hans förmåga; när Allah inte fixar dina problem, då har Han tillförsikt i dina förmågor.

En blind man frågade en guru: Finns det något värre än att förlora synen? Han svarade ja, att förlora din vision.

Att oroa sig tar inte bort morgondagens problem, det tar bort dagens lugn och ro.

3 kommentarer

  1. MammaMarie 12 juli 2010

    Det var jäkligt många bra råd på en gång – och inget som man kan argumentera EMOT heller…. vad har hänt?! Är det värmen som håller på att knäcka dig …. :)?

  2. life 14 juli 2010

    oh I se , this is the cure:P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.