Press "Enter" to skip to content

Allah ge mig en starkare rygg…

Acceptera smärtan. Tänk inte att jobbet du gör, är fylld av smärta för det finns alltid en anledning för den smärtan och för det arbetet du gör. Så möt smärtan, för efter smärtan, kommer glädje till slut. Be inte om Allah för att han ska ge dig lättare tyngd att bära, men be istället för en starkare rygg.

Ibland, jag inkluderad, tror att de problem vi ser och får uppleva är så hemska att ingen har sett något värre. Vi glömmer att ifall vi fixar ett problem, så kommer fler problem i framtiden. Sabr Sabr Sabr.

4 Comments

 1. Noshorning
  Noshorning 11 juli 2010

  Dax att börja köra marklyft? Det är en säker väg mot en stark rygg!

 2. Oum Isra'a
  Oum Isra'a 13 juli 2010

  Bismi Allah

  Min spontana tanke: att fixa ett problem gör att det kommer ett nytt problem, enligt Bahloologin. So, by that definition, så borde vi inte fixa problem alls. Så vet vi iallafall vilka problem vi har. Överraskningar är kul men bara om de är ätbara. *ironi och sarkasm!*

 3. Bahlool
  Bahlool 13 juli 2010

  lol…men jag har kommit fram till att ibland är probleen som kommer mindre än dem man har nu…och om jag inte fixar problemt så kommer fler problem ändån..då har jag 2 eller 3 saker att ta itu med

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *