Press "Enter" to skip to content

Storebror och polisstatens ankomst

I åratal har vi sett våra friheter begränsas, vi har sett nya lagar införas, allt i kampen mot pengatvätten eller i kampen mot terrorismen. Några dagar sedan gick EU med på att ge USA tillgång till våra bankaffärer, alla i Europa och deras bankaffärer kan alltså nu kontrolleras av USA.

Vi ser allt fler kameror, allt fler regler, allt fler lagar, som skrämmer oss och som inskränkar vår frihet. Jag har ibland fruktan för att resa, för vad vet jag vad som händer? USA har över 40 tal hemliga fängelser i Europa, förutom det ökända Guantanamo, där sådana som jag kan ruttna bort utan att någon bryr sig om en. Här kommer ett nyhetsinslag om en ny lag i USA, som ska inskränka friheterna, man är hemlighetsfull om denna lag, lagen ska tillåta staten att gå in i din dator eller

One Comment

  1. .: نور :.
    .: نور :. 10 juli 2010

    I Storbritannien har polisen rätten till att gripa en, om man tar kort på dem..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *