Press "Enter" to skip to content

Palestinas förlorade barn

När jag väl hamnar på Youtube, så kan jag inte släppa det. Här har jag hittat en film med olika bilder på barn i Palestina, som vi inte brukar få se i västlig media. Jag klandrar inte judarna, de kom med sina pengar och sina vapen, tog över ett annat folks land och lyckades få så många att stödja dem att de kan komma undan med alla sina brott, de jag klandrar är araberna, muslimerna. De som lät det ske och låter det än idag ske.

Varför ska jag bry mig om vad någon i Washington säger? Min moraliska kompass styrs inte av vad någon i London säger, utan av vad jag vet är fel eller rätt. Att mörda barn är fel, det spelar ingen roll om de är judiska eller kristna barn, att ockupera ett folk och hävda att man har någon universell rätt som är evig, är lika befängt.

Det tog muslimerna 200 år att driva ut de kristna och deras korståg, Israel har funnits i dryga 60 år, deras tid är även den räknad. Förr i tiden var jag av den idiotiska uppfattningen att man kan leva med Israel, som grannar, sida vid sida, men den uppfattningen är inte sann längre, man har insett att vi har ett herrefolk som vill styra över slavarna i Palestina. Orättvisorna, morden, förtrycket, kommer få ett slut, om inte nu så om 100 år, men till slut kommer Israel att försvinna, såsom andra tyrannstater för dem.

Al Quds lena – Länge leve Hizbollahs och Irans kamp mot denna terrorstat!

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *