Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Roger och Lars Vilks – En hund vaktar en hund

Idag fick jag nöjet att läsa om Roger, psykfallet som sen många månader trakasserat mig och alla muslimer som utnyttjat sin rätt att skriva till försvar för islam och muslimerna, han har köpt sig en kofot, tagit sin hund med sig och satt upp ett tält i Lars Vilks trädgård, för att kunna “försvara hans demokratiska” rätt att yttra sig. Samme  Roger ogillar min demokratiske rätt att yttra mig och brukar skriva kommentarer om hur jag borde våldta mina små kusiner och hur jag borde pulla den och knulla den där.

Problemet med demokrati är att vilken idiot som helst, vilket psykfall som helst, vilket missfoster som helst, får rätten att yttra sig, hur sjuka deras uttalanden än må vara. Ja Lars Vilks och Roger har rätten att håna, häda och häckla, men när samma personer tar sig rätten att trakassera oss som inte håller med dem, då är måttet rågat. Jag tog kontakt med journalisten och gav honom ett smakprov på Rogers uttalanden. Jag finner det även märkligt att vårt polisväsen tillåter en person att köpa sig en kofot och att sätta upp ett tält för att “försvara” Lars Vilks, vad tror de han kommer göra med kofoten? Ska han laga tältet med det eller?

Bild på Roger, så ni kan undvika honom och hans kofot ifall ni möter honom. Han gick från att hata SD till att vara en av dess största anhängare. Han och hans vänner har även planerat att besöka min restaurang och visa mig en och annan läxa. Den här artiklen och uppgifterna till reportern kommer knappast göra saken bättre..

Det märkliga med herr Roger, är att han är ett verkligt och hotfullt psykfall. De som följt min blogg, känner till det, de muslimer som jag länkade till fick besök av honom, även ickemuslimer fick besök av honom, han gjorde det till ett nöje att besöka sådana bloggar för att svartmåla mig – och islam. Nu står han där, och talar högt om demokrati, vad är det för demokrati han talar om som tillåter honom och Lars Vilks att provocera, bråka och hota, medan vi som inte vill hålla på på det sättet, ska tystas?

Jag försökte hjälpa honom, men han hur kan man hjälpa en person som själv erkänner att han vägrar ta sin medicin? Låt en hund vakta en hund, men i slutändan kan de inte stoppa det som är del av  Europa, islam. De kan inte stoppa det som är del av Sverige, muslimen. Låt de sätta ut rondellhundar och låt de hota, låt de bränna ner muslimska moskéer, låt de stödja mord på muslimer. Här följer några av de uttalanden jag fått av herr Roger och det belyser vad han är för person. När sådana personer är vänner till Lars Vilks och när dessa personer tar sig rätten att försvara honom, då är de bara skrattretande..

Roger S.
admin@allahuakbar.se
213.112.66.208

haha Ärligt talat vad är det för fel på dig? Har du inte fått suga på din kusins tunga på länge eller?
kan du inte istället ge dina beundrare hela mitt namn och telenr. Bara skriva Roger är inte rätt.

Du dillar fortfarande vidare om läkare och psykisk sjukdom. Det är fortfarande inget som stämmer. Fortsätter du med dina lögner, så kan ju jag fortsätta kalla dig pedofil. Det finns ju bevis på att du är det, din pedofilguide, koranen, och andra fina texter.

Det är asbra att du nämner mitt namn på din blogg. Det ger runt 100 nya besökare. Diggar det stenhårt. Det verkar som om jag får låta min läsaer kolla in din blogg oftare. verkar inte räcka att ha den inställd på att kolla en gång i timmen. Kanske får ändra det till 1 gång var 15e minut.

Nej nu ska jag uppehålla dig för länge. Du har säkert några fina bilder på dina 9 åriga kusiner att titta på. Glöm inte tvätta händerna och torka snorren efteråt.

Roger S.
admin@allahuakbar.se
213.112.66.208

Bara 9-10. Var det inte typ 14 nyss?

Du dillar fortfarande om saker som inte har ngn förankring i verkligheten. När ska poletten falla ner. Att du blivit dragen vid näsan. Du har ju en sån hädisk stor näsa, kankse därför du ännu inte fattat blåsningen. Tänker man sämre med en arabnäsa? Jag frågar ju för att just slippa ha fördomar. Att du är helt pantad, gör ju inte att jag kan dra slutsatsen att alla araber är det.

Roger S.

allahuakbar.se

admin@allahuakbar.se

213.112.66.119

Postades 2009/11/24 kl 19:23

Kan du inte skriva ett helt tokig inlägg nu att jag spammar din blogg, lite lösrycka saker. Du ger mig alltid minst 100 nya besökare.

Tänkte föressten släppa loggen då du tänker köpa dig en camrunk av en liten nät camande dam Har du ngt du vill säga själv innan jag släpper den?

Roger S
allahuabkar.se
herrroger@gmail.com
213.112.66.204

Vi har ingen plats för trångsynta dårar som dig Böghhål.

Även invandrare pratar numera öppet om att utvisa de som inte sköter sig. Det finns massor av bra människor som invandrat till Sverige. Debatten har aldrig handlat om dessa människor.

Statistiken från BRÅ och SCB visar nu exakt hur det ligger till 8 av 10 grova brott begås av en ickenordisk person. Våra anstalter och fängelse är fulla av muslimska män. Folket har köpt ”ursäkten” att det är socialekonomiska anledningar bakom brottsligheten. Detta har med visat sig vara fel. För numera har invandrare i genomsnitt en högre inkomst än Svensken.

MÅste jag lägga till lite anuspillare, kusinknullare och potentiell våldtäktsman för att du ens ska våga publicera?

Han skyddar Vilks hus – KVP.se – Senaste nytt | Expressen – Nyheter Sport Ekonomi Nöje.

3 kommentarer

 1. xxx 23 maj 2010

  From Sweden.
  If muslims kill Sweden artists is it self defense to kill muslims?
  Help to cure and help muslim children from islam.
  Send this info to muslim children home page,
  When “prophet” mohammed was 50 he marry a 9 year old child,
  So he was a fucking pedophile and a slave owner.
  Watch and read
  http://www.mohammedt-shirt.com
  it´s not mine ip nr

 2. Darius 24 maj 2010

  hahahah den var bra! EN HUND VAKTAR EN HUND! så sant! smutsiga egosit varelser som kommer brinna sakta men säkert i helvettet 😀 😀 :D!

 3. Bahlool 24 maj 2010

  The DDDDDDDD maaaaannnnnnnnn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *