Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sverigedemokraterna har fel: Jonathan Leman

Jag har återigen skaffat facebook, och vad ser jag om inte en islamofob, som själv ska föreläsa om SD och deras islamofib. En ding ding värld indeed. Här har vi en bekämpare av antisemitismen, som med glädje går till utfall mot muslimer, Aldebe, Mohamed Omar och jag själv, jag obetydlige Bahlool, har även jag varit ett offer för hans hets. Han menar att alla som skriver om Israel, måste ha fel, för vi är alla islamofober. Mitt brott var att jag och min vän Daniel, hade en hemsida som hette MuslimNytt. Vi hade vågat visa en film där judar gick ut och fördömde det stöd som Israel fick av världen.

Enligt Lehman var vi antisemiter. Nu ska denne person, som inte gillar någon muslim som är islamist eller någon muslim som är religiös, ut och föreläsa om islamofobi? Det är en märklig och bisarr värld vi lever i, när islams fiender, ska försvara islam. Det är en märklig och bisarr värld vi lever i, när de som avskyr islam och sprider sin islamofobi, själva ska stå där och diskutera och föreläsa om ämnet. Kan säga att när jag kommenterade hans hets mot MuslimNytt, så valde han att inte ta med kommentarerna.

Nej, det är sant SD har fel, men Israel har likaså fel och alla dess företrädare, dess supporters och dess vänner.

Sverigedemokraterna har fel: Jonathan Leman: SD existerar knappast i ett vakuum.

Aldebes hållning är farlig

Här skriver han om mig och när jag satte upp en film av judar om Israel och om sionismen, om hur judisk kritik av sionismen tystas ner, detta ogillades av herr Lehman. Adler som omnämns är en av de största judiska rasisterna jag mött på nätet. Så här skriver han och hans alteregos:

Jonathan sa…
Adler,

Det är en gruppblogg/nättidning som drivs av Daniel Lillman (debattören bakom radikalislamitiska Alternativmedia.net)och Bahlool (anhängare av regimen i Iran, bloggar på bahlool.se). I början fanns även den högerextrema debattören Mohamed Omar med bland redaktörerna och en del av hans “intervjuer” dubbelpubliceras på Omars privata blogg och MuslimNytt.

18/6/09 22:43
Upptäckte just MuslimNytts bloggsvans:

http://maryamgus.blogspot.com/2009/06/anti-sionism.html

http://mammamariejohansson.blogspot.com/2009/06/muslimnytt.html

http://mammamariejohansson.blogspot.com/2009/06/muslimnytt.html?showComment=1245169574578#c5089214082270819580

http://gryningensljus.blogspot.com/search?q=muslimnytt

20/6/09 15:49
Adler sa…
MammaMarie har jag läst ett tag, riktigt out of space, alltså hur en vuxen kvinna kan sitta och skriva det där.

Patetiskt.

21/6/09 01:07
Anonym sa…
Nu har jag varit inne på bloggarna och det var obehaglig läsning.

MammaMarie är en riktigt liten otäck rasist. Hennes hat mot judar känner inga gränser. Maryamgus verkar inte mycket bättre.

JohannaV

27/6/09 23:12

Sionister styr världen

I hans inlägg man kan inte gå hem överallt, har han lagt till fler, däribland Ida, som skrivit inlägg och som jag inte brukar hålla med om, så hans mål är alla som är aktivt muslimer eller aktivt skriver om islam och emot Israel.

MammaMarie, Ida, Bahlool, Aldebe, och många fler, alla är vi kritiska mot Israel och alla är vi ett mål för denna bekämpare av islamofobin? Jag föredrar att inte ha honom som försvarare. Jag föredrar att bli försvarad av de som verkligen är måna om islam och om muslimerna. Inte av en islamofob.

2 kommentarer

  1. Mohamed Omar 16 februari 2010

    Judarna har redan kapat islamologin (Eli Göndör etc). Nu vill de alltså kapa islamofobin. Självklart kommer de inte säga ett knyst om kopplingen judiska intressen/islamofobi, vilket är själva syftet.

  2. Bahlool 16 februari 2010

    jo att islamofoberna stödjer Israel glöms gärna bort av sådana som Johathan leman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *