Press "Enter" to skip to content

Muslimer ger igen

Muslimska taxiförare blockerade hela Oslo | Nyheter | Aftonbladet.

Yttrandefriheten är en viktig frihet som vi ska kämpa för, men även denna frihet måste ha vissa regler. Jag anser att det är lika illa att baktala folk eller förtala som att häckla och håna 1.5 miljarder muslimer och deras heliga företrädare. I några år har det nu rasat en kamp mellan dem som tar sig rätten att håna och häckla muslimerna, men inte judar, men inte buddhister, men inte hinduer, och dem som säger att denna frihet är bra, men sluta upp med att angripa den heligaste personen i vårt liv.

Det känns lite fel att när en person säger åt en annan, du sårar mig, kan du vara så snäll å sluta, att denne inte slutar, utan tvärtom, fortsätter med sitt skit, ökar sitt skit, och sprider sitt skit så andra kan delta i skitandet. På samma sätt känns det med de här karikatyrerna, där man gång på gång sprider dem, utökar dem och sprider dem så att andra kan delta. Det sägs att vi ska lära oss leva med varandra, hur kan vi leva med varandra när detta tillåts?

Nu har över 1000 taxichaufförer i Oslo, bestämt sig för att säga ifrån, de ställde in sina färder i två timmar och man kan nog säga att staden nästan lamslogs av detta. Sist Danmark ville försvara sin rätt att mobba och håna muslimerna, ledde det till en brakförlust för danska mejeriföretaget Arla. England slåss med ett flertal länder för att få ta hand om muslimers pengar, pengar som man vill ta hand om enligt islams regler för förbud mot ränta.

Så muslimerna har en stor makt, en makt som vi tyvärr inte alltid utnyttjar eller tar tillvara på. Medan jag försöker bojkotta så mycket som möjligt av Israels produkter och allierade företags produkter, så läser jag hur folk gillar Starbucks eller älskar dittan och dattan. Vi som muslimer har makten. Säg ifrån. Låt förtrycket och diskrimineringen av muslimer ta ett slut. Muslim pride..

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *