Press "Enter" to skip to content

Mecka 2020

Skrev om wahabiternas planer på utbyggnaden av Mecka och moskeen runt Kaaban. Ser fint ut men det är rätt makabert att man förstörde Jannat al Baqi, byggnader och gravar som var över 1300 år gamla, men här bygger man ut och upp. Logiken har aldrig varit wahabiternas starka sida. Här gillar jag dock planerna och jag hoppas de fullbordas.

Det är inte säkert att det kommer bli som det är planerat.

2 Comments

  1. Fatima
    Fatima 03 februari 2010

    Wow, vad fint. Men jag hade föredragit att de inte gjorde så stora förändingar…

  2. Bahlool
    Bahlool 03 februari 2010

    Du vet FAtima de kan inte ha andra bevis för sin existens deras gravar har inga namn betckningar och är bara ett hål i marken utan några som helst tecken, så för att de ska kommas ihåg för all framtid, gör de så här och kallar det kung dittan och kung dattan ombyggnationen..låt de bygga..samtidigt förstör de gamla hus och gravar lol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *