Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Alla svenskar är jävla pedofiler

Svensk dömd för övergrepp i Kambodja – DN.se.

Än en gång har en svensk man häktats för att ha förgripit sig på barn, den här gången i Kambodja. Än en gång ser vi en sjuklig tendens hos män som har denna läggning, att åka till främmande länder, för att slippa våra lagar. Frågan jag måste ställa mig är, är det här något som tillhör den svenska kulturen? Är alla svenskar så här sjuka? Är det den svenska mentaliteten som bär skulden för det här? För ofta är de här männen välanpassade och inte så fattiga, det är lärare, läkare och poliser.

Alla svenskar är pedofiler, för ifall en av svenskarna anmäls som pedofil, så måste ju alla vi andra också ta ansvar för honom. Hur jag kan säga det här? Enkelt. När en muslim spränger upp oskyldiga, är det islams fel. När en muslim skär halsen av någon, är det alla muslimers fel. Om vi följer denna logik, så måste ju alla svenskar vara skyldiga för att en svensk är en pedofil.

Jag står som måltavla för alla som menar att jag är ansvarig för de ”muslimer” som antastar, som våldtar, som mördar och som spränger upp. Att mina egna släktingar mördats av terrorister spelar ingen roll, för om inte jag bär skulden för terroristernas och brottslingarnas illdåd, då måste det ju vara islam som bär skulden. Eftersom svenskarna inte är så värst religiösa av sig, så måste ju 1) den svenska kulturen eller 2) det svenska sekulära systemet bära ansvaret för pedofilerna.

Om principen om att man är enbart ansvarig för sina egna handlingar och ord ska stämma, då gäller det även för muslimerna. Jag är inte ansvarig för vad en wahabit gör i Afghanistan eller Irak, jag är inte ansvarig för vad talibaner eller takfiris, gör i islams namn.

Nej, lika lite som alla svenskar är pedofiler, är alla muslimer terrorister.

19 kommentarer

 1. Erik 19 januari 2010

  Den liknelsen haltar betänkligt.

  Skillnaden är att de terrorattacker som utförs av muslimer oftast görs i islams namn. En svensk pedofil våldtar knappast barn i Sveriges namn.

  Sen kan man tycka som muslim att det är samma avarter som utför terrordåd som är pedofiler, men problemet är att det finns muslimska företrädare (hur extrema falanger de än må vara) som offentligt uttalar sitt stöd för terrorattacker. Finns det några svenska företrädare som offentligt uttalar sitt stöd för pedofili?

  Problemet för troende (avsett religion) är att eftersom det inte finns någon objektiv tolkning av din heliga skrift så är det svårt att hävda att en fundamentalistisk tolkning skulle vara mindre ”sann” än en mer liberal tolkning. Snarare tvärtom, en fundamentalist kan hävda att han gör exakt det som står i skriften, en som anser att skriften är metaforer lämnar ännu större utrymme för tolkning. Så på vilka grunder kan en troende fördöma fundamentalister i sin egen religion?

 2. Rasul 19 januari 2010

  helt rätt

 3. Bahlool 19 januari 2010

  Erik, så om jag våldtar ett barn i Sveriges namn, kommer liknelsen att inte halta lika mycket?
  Vi har svenskar som uttalar sitt stöd till judeuttrotningen, betyder det att de är representativa för Sverige och alla svenskar?

  Problemet för troende (avsett religion) är att eftersom det inte finns någon objektiv tolkning av din heliga skrift så är det svårt att hävda att en fundamentalistisk tolkning skulle vara mindre ”sann” än en mer liberal tolkning. Snarare tvärtom, en fundamentalist kan hävda att han gör exakt det som står i skriften, en som anser att skriften är metaforer lämnar ännu större utrymme för tolkning. Så på vilka grunder kan en troende fördöma fundamentalister i sin egen religion?

  Det är för att i den muslimska välrden finns det godkända principer om tro och om religion, det finns godkända lärda, så att en analfabet plötsligt säger att han tolkar religionen rätt när han spränger upp barn, betyder inte att han har rätt eller att hans åsikt är sann, för islam har ett system att hålla sådana personer ifrån möjligheten att tolka tron. En lärd måste ha studerat islam i minst 20-30 år, och ingen av de lärda jag känner till, har godkänt eller stött terrorism eller massmord.

 4. Peter 19 januari 2010

  Bahlool du gör en misstag när du jämför svenskar som natinalitet med muslimer som folk som tillhör en religiös övertygelse.

  Bara för att en person är av svensk nationalitet så sammankopplar det på intet sätt personens tro, övertygelser eller handlingar, i något avseende, med en annan person av svensk nationalitet.
  I så fall skulle i princip alla människor få epitetet terrorister utifrån sin nationalitet eftersom muslimer finns representerade som medborgare i de flesta nationalstater.

  Är du muslim, jude eller kristen så delar du en trosuppfattning och världsåskådning med de personer som är av samma religiösa övertygelse.
  Det är en väsentlig skillnad.
  Två svenskar (dvs personer med svensk nationalitet men absolut inte nödvändigtvis svensk etnicitet) kan ha fullständigt motsatta livsåskådningar, två motpoler så att säga. Detsamma kan du inte säga om en troende muslim, kristen eller jude. Den religiösa övertygelsen ger dig en självvald gemenskap med dina trosfrände. Nationalitet ger dig ingen gemensam livsåskådning med dina ”med-nationella”. Nationaliteten är bara en geografisk verifikation av din position i världen. Religionen är helt obunden till geografisk position.

  Däremot så håller jag med dig i det du egentligen vill säga; alla muslimer är naturligtvis inte terrorister. Och de fåtal som är det har i grund och botten säkerligen en anledning till varför dom gör som dom gör som bottnar sig i något annat än religionen. Religionen är bara själva katalysatorn. Inte för att någondera rättfärdigar terrorhandlingar. Men det ger ändå en inblick till varför fenomenet uppstår.

  Enligt min åsikt är alla som har en religiös övertygelse lika goda kålsupare. Jude som kristen, muslim eller hindu, buddhist eller asatroende.

  Ni lider alla av en kronsik psykos som ni rättfärdigar ert handlande med. Psykosens namn är Religion.

  Inte för att jag har något som helst emot fredliga icke missionerande utövare av religion. Men en psykos är det, none the less.

  Just my two cents.

 5. Bahlool 19 januari 2010

  Två svenskar (dvs personer med svensk nationalitet men absolut inte nödvändigtvis svensk etnicitet) kan ha fullständigt motsatta livsåskådningar, två motpoler så att säga. Detsamma kan du inte säga om en troende muslim, kristen eller jude. Den religiösa övertygelsen ger dig en självvald gemenskap med dina trosfrände. Nationalitet ger dig ingen gemensam livsåskådning med dina ”med-nationella”. Nationaliteten är bara en geografisk verifikation av din position i världen. Religionen är helt obunden till geografisk position.

  På precis samma sätt är det bland muslimer, några av mina syskon ber andra gör inte det, några har slöja andra inte, några vill ha en islamisk stat, andra inte, några vill supa, andra inte osv. På vilka grunder delar jag samma åsikter som en terrorist? På lika få grunder som du delar med en pedofil.

  Många ateister på min blogg hehe..men det är din rätt at ttro att det är en psykos

 6. Erik 19 januari 2010

  Det finns ingen åsikt som är en förutsättning för att du ska vara svensk (för att återanvända definitionen av Peter: ”dvs personer med svensk nationalitet men absolut inte nödvändigtvis svensk etnicitet”). Det finns ingen åsikt som är gemensam för alla svenskar.

  Det är omöjligt att våldta ett barn med grund i en åsikt som samtidigt definierar dig som svensk (när jag skrev ”våldtar barn i Sveriges namn” så menade jag inte att du skriker ”För Sverige i tiden” samtidigt som du sätter på det stackars barnet bakifrån).

  Du kan ha sex med ett barn i pedofilins namn för det ingår i den ”åsikten” (dvs, att ha åsikten att det är ok att ha sex med ett barn är en förutsättning för att du ska kunna kallas för pedofil), men inte i Sveriges namn (eftersom det inte finns en enda ”åsikt” som är en förutsättning för att du ska kunna kallas svensk).

 7. Bahlool 19 januari 2010

  Samma gäller muslimer Erik finns ingen ”enda” åsikt för att du ska kalla dig muslim, finns muslimer som skiljer sig markant från mig i sin syn på islam osv..

 8. Beck 19 januari 2010

  Tycker klart du har en viktig poäng där Bahlool. Varför ska ni behöva stå till svars för att låt oss säga 1% av muslimerna stödjer terroristhandlingar. Men däremot så tror jag att ett bra sätt att bekämpa folks fördomar var om muslimer gick ut och demonstrera på Sveriges gator för att visa sin avsky mot talibaner, självmordsbombare osv. Tror detta skulle vara ett bra verktyg för att visa att muslimer inte är en så homogen grupp som många fördomsfulla människor har.

  Däremot tycker jag inte ni har mer skyldighet i detta än någon annan. Däremot tror jag ni muslimer som inte stödjer dessa vidriga handlingar skulle tjäna på det.

 9. Bahlool 19 januari 2010

  En gång i Irak, några år sedan, gick shiter och sunniter ut på gatan och demonstrerade..då kom Al Qaidah och slaktade många av dem..Många lärda har utfärdat fatwas, men det hörs inte i väst för det är inga bra nyheter, många har fördömt våldet, men hörs inte heller här, för det är inga bra nyheter..
  Sen spelar demonstrationer inte så mkt roll, för dessa terrorister, för de bajsar på oss lol

 10. Beck 19 januari 2010

  Ok du menade så. Jag menade mer att det skulle vara ett bra sätt att bekämpa fördomar osv i Sverige.

 11. Bahlool 19 januari 2010

  jo men jag tror att inget spelar roll för dem som har fördomar, jag menar vi har riktiga idioter bland muslimerna, som skulle ruinera allt på några få timmar hehe..sen har många fördomar och är envisa i dem, spelar ingen roll vad man gör eller säger..

 12. Beck 19 januari 2010

  Nå det e sant, är förmodligen svårt. Men det finns ju många som är ambivalenta i sitt förhållande till muslimer och många av dessa vill säkerligen inte ha en negativ syn på muslimer. Tror många helt enkelt dragits med av allt negativt som skrivs om muslimer och att de skäms lite för sig själva. Tror små saker kan förändra den typen av människors syn på muslimer och kanske innan de blivit cementerade i sin syn.

 13. Bahlool 19 januari 2010

  Beck jag har själv märkt att de här ambivalenta, inte gillar när man sägernågot som går emot dem. Jag har själv sådana läsare eller haft dem, de gillar när jag hyllar vad de tror på, men fy om jag sägernågot som jag själv tror på men inte dem..då är man sjuk, fanatiker, bra exempel på en terrorist osv..En av dem länkar till muslimer, han sa en gång att han höll med några islamofober när de sa de ville sätta en kula i Mohamed Omar..men han blev skitsur när jag sa de som gör upplopp i Iran, kan lika gärna skjutas, enligt mig..samma snack som jag, men mitt var värre i hans ögon 😉

 14. Beck 20 januari 2010

  Lät ju inte som en sann demokrat precis om han sympatisera med folk som ville sätta en kula i Omar. Det paradoxala i sådana uttalanden är ju att de beter sig precis som dom de föraktar. Jag menar hur kan man förkasta terrorister när man sympatiserar med folk som vill sätta en kul i någon bara för att de har en helt annan livssyn.

 15. Bahlool 20 januari 2010

  Jag avskyr wahabiter beck, men jag vill inte att de skjuts, inte heller de här stackare till islamofober som skriver långa inlägg om mig 😛 Med tanke på hur många som avskyr mig, så borde ja hata dem lika mkt, men för mkt slöseri med energi…

 16. Beck 20 januari 2010

  De är inte värda att ösla energi på så det är ett bra förhållningssätt.

 17. husse 04 februari 2010

  många svenskar e peddo! saningen svider.
  varje dag får man höra om svenskar som förgriper sig på barn. äckligt ju!
  fan va jobbigt de måste vara, då svenskr utomlands förknippas med två.

  kvinnorna e h….
  männen peddo!

  kan inte vara kul som svesnk och åka utomlands..

  he känner en kompis som sade”varje gång jag ser en svensk håller jag i mitt barn extra hårt” hhaha

 18. Zambie 04 februari 2010

  Vilket svammel.. få har tydligen ens fattat att pedofili är en sexuell läggning, och inte en handling. Att våldta ett barn är inte automatiskt samma sak som att utöva pedofili. En våldtäkt är en våldtäkt. Ett barn är ett barn. En vuxen är en vuxen. En pedofil är en pedofil. Nån som hört talas om gerontofiler, förresten?

 19. calle 13 maj 2011

  ja men om vi svenskar åker till kambodja.och våltar ett barn så gör vi det som en svensk turist med ett svenkt pass. likadant om en terorrorist spränger i islams namn så är ju terroristerna muslimer. ser vi det i våran ögon vi kanske borde ta på oss nya glasögon och se det från deras synvinkel. men svenska tjejer är mer slampiga det kan jag själv tycka som svensk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.