Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ida D? Suck…

VARNING: Jag är inte på bra humör, och när äckliga människor spelar smarta på min bekostnad, så blir det inget positivt. Jag står för allt jag skriver här och jag har mycket hemskare tankar om denna låga person, så är ni muslimer och vill undvika för mycket tjafs, håll er borta från det här inlägget:

Jag har verkligen stort tålamod med människor, och det hade jag även med denna individ. Jag och hon lärde känna varandra på en mejlinglista..hon kallade mig bror, för att sen i nästa veva, när jag var som mest aktiv med att försvara palestinierna på nätet och skriva om Israel och deras attacker mot Gaza, då klagade denna dam för att jag skrev om mein kampf och om Hitler.

Det finns ett arabiskt ordspråk som sägs härstamma från Imam Ali, som lyder, al nisaa naqisatun aql we deen, jag har aldrig i mitt liv ansett att detta överensstämmer med en människa så mycket som med denna Ida. Jag satte ut ett foto på Hitler, hon ifrågasatte varför, inte genom att tala med mig, sin ”bror”, utan hon tog illa upp för att jag satte saken i min blogg, försvarade muslimerna i Gaza och sedan hade hon mage att skriva till alla på mejlinglistan och slängde skit på mig. Jag gav svar på tal, men ombads för listans skull, att ta bort fotot.

Nästa steg i denna ”konstnärs” PMS kampanj, var att hon klagade på muslimerna..stackaren hade tagit på sig slöjan, och hon blev mobbad, inte bara av svenskar utan även av muslimer för sättet hon bar det på. Då hon denna gång var havande, så insåg jag, att hennes problem med folk inte berodde så mycket på folk, utan på hennes egna attityd och hennes havandeskap.

Så hon väljer bort slöjan, för att hon känner sig mobbad, folk har dött för slöjan, fängslats och torterats. Folk har mobbats, slagits och hotats. Vem är du att du tar bort slöjan för att någon ville rätta dig?

Dagarna gick, då blev hon sur för att en viss Lasse Wilhemsson var med på listan, hon ogillade det. Inte för att han yttrat sig negativt, men för att Dilsa och andra islamofober, sagt att Lasse Wilhemsson var en antisemit, så kära Ida fick stora skälvan. Hon hade glömt att hon själv länkat och även låtit denne Lasse skriva i hennes blogg, en man som jag tycket är otroligt insatt i Palestina-Israel konflikten.

Dumheterna fortsatte, hon tog bort mig från sina länkar, för jag var en av dem som stod emot henne mest på listan och sa, varför vill du tysta Lasse? Jag kände inte till Lasse, men att mobba honom, för att någon kallat honom antisemit, visar hur blåst situationen var.

Gång på gång, såg jag henne skriva dumheter på listan, och gång kom hon undan med det. På senare år har denna ”konstnär” gjort sig känd som förkämpe för muslimerna, vänner och ovänner besöker hennes blogg och länkar till henne. Det har lett till något storhetsvansinne. Men jag struntade i det, fram till i dagarna, när damen ifråga försöker underminera islam och islams syn på slöjan, genom att, som Dilsa, kräva att man ska visa obeslöjade och icke så religiösa muslimer i teve. Så här lyder det i ett svar hon gav mig, som fick bägaren att rinna:

Ida D. sa…
Jag vet inte i vilken verklighet lever du, Bahool, men media väljer i 90% beslöjad kvinna som ska tala om islam. Jag är konstnär och muslim, men inte jag heller var lämplig för SVT att sitta och diskutera om Danmark-karikatyrer utan man valde Fazeela och två tjejer till – alla med slöja! Och programledare i Existens har tom sagt till mig, rakt upp och ned, om att slöja var orsaken till att jag inte passade in i gruppen. Troende tjejer med slöja väljer man också inom muslimska organisationer. Man rekommenderar alltid beslöjade tjejer till journalister som frågar efter frivilliga för något program. Det finns gott om typer som du, som tycker att en muslimsk kvinna utan slöja inte är tillräckligt bra muslim, eller var det så du menade mellan raderna..?
Och när det gäller ”ateistiska muslimer” – Ja, enligt Koranen vet vi väl att muslim är den person som tror. Det håller jag med. Men: Vi vet också att det finns ateister bland muslimer (nämligen, människor som är födda i muslimska familjer), eller hur? Har du inte hört talas om en troende familj som har son eller sonson som inte tror på Gud i överhuvudtaget?
Så: Enligt islam och Koran människa är inte muslim. Men enligt omgivningen kallar vi med rätt den här personen för ”en ateist med muslimsk bakgrund” eller ännu kortare ”en muslimsk ateist”! Varför är det så konstigt?
Men vi ska betona starkt att det finns enorm variation bland ”ateister med muslimsk bakgrund”: Det finns Dilsa-nyans, det finns Hirshi Ali-nyans, det finns Jasenko Selimovic-nyans, det finns Zlatan Ibrahimovic-nyans, …etc.
En del saker förklarades väl på BouHamzas blogg liksom här. Men du tolkar inte bokstavligt bara Koranen utan även kommentarerna på bloggen. 🙂

Hela kommentaren, luktar provokation och personangrepp, och jag vet inte om du kära Ida talar så till din man, men du talar inte till mig på det här viset.

Jag lever i en verklighet, som inte stämmer överens med den du lever i, det kan vara dina psykoser, dina hormoner eller din låga intelligens. Jag vet att du inte är så insatt i islam, på det viset du borde, men jag råder dig att veta hut innan du går till angrepp mot mig, för jag har tålamod med dumma islamfober, men jag har inte tålamod med dumma muslimer. Du är inte lämplig för SVT för att du inte är någon bra företrädare för islam. Slöjan är del av islam, kvinnor utan slöja är inte det. Du kan gilla det, du kan ogilla det, men Koranen och Hadith är rätt klara på de här punkterna. Du får gärna visa mig några kända lärda som säger annorlunda, men det är mission impossible, för slöjan är ett krav på oss muslimer. Man väljer beslöjade kvinnor för de är representativa för religionen islam, vill du ha ett program där folk svikit islams ideal, så får du gärna bli huvudpersonen, men slöjan är ett krav. Jag skulle skratta åt dig om jag såg dig på teve, för att du skulle skriva och tala om islam samtidigt som du inte hade slöja. Vad är det för dumheter. Om även SVT insåg det, varför går inte det i din skalle?

Du är inte tillräckligt bra muslim, det kommer du aldrig vara, det är för att vara muslim, så måste man kämpa på daglig basis, man måste utbilda sig, man måste följa reglerna, man måste visa respekt och man måste försvara islam. Jag är inte tillräckligt bra muslim heller, men jag är inte den som ifrågasätter varför inte jag ses som representant för islam och muslimerna, lite storhetsvansinne? Slöjan är ett krav på dig som muslim, du går ifrån kravet, du bryter mot reglerna, därmed är du inte en tillräckligt bra muslim. Går det in i din bombade skalle?

Att det finns ateister, kuffar, bland muslimerna är väl ingen nyhet, de finns, de tror inte på Allah, de kan vara kommunister eller bara folk som inte vill vara muslimer, MEN DET ÄR INGA MUSLISMKA ATEISTER. Islam är ingen ras, jag vet att du som bosnier tror det, men så funkar det inte. Islam är en tro, en religion. Du väljer och vrakar inte delar ur den, du bedömer inte vad som gör dig till muslim, utan du bedöms utifrån religionens premisser. Nej vi kallar inte en sådan person för muslimsk ateist, det är bara du och din vän Dilsa som tycker det. Du är en kafir, en otrogen, en mushrik, men du är inte en muslimsk ateist. Du kan vara en arabisk ateist, en irakisk, en bosnisk, en persisk, men du kan inte vara en muslimsk ateist. Jag förvånas över den låga kunskapen och den låga intelligensen i din kommentar. Skulle du verkligen vara representant för islam och muslimerna? Skrattretande…

Även du borde förstå det, jag vet att det är svårt, jag vet att du inte har samma förmåga som andra som fått bättre gener eller bättre uppfostran, men snälla du, försök inte lära muslimerna om islam. Slöjan är ett krav på dig, du bryter mot kravet, för att du känner dig mobbad. Skrattretande.

Någon dag sedan började du mucka gräl med mig, utan grund, du skrev några mejl, jag sitter än idag och skrattar åt din intelligens, eller din avsaknad av densamma.

From: forumforfrihet@hotmail.com
To: bahlool20@hotmail.com
Subject: selam Bahool
Date: Fri, 8 Jan 2010 16:55:30 +0100

selam

vill bara fråga dig:
Är det din IP-nummer?

83.226.28.106

bekräfta gärna, tack

selam / Ida

lol  Så här skrev han i min blogg, och du jämförde mig med honom??

Jag har också avbildat profeten muhammed.Det var jätteenkelt Jag ritade av en vanlig bajskorv bara.

Du frågade mig om en känd islamofobs ip, du skrev till mig och menade med fullaste allvar, att jag skulle sitta och skriva skit om Allah, Profeten och islam. Du misstänkte mig, utan att jag ens besökt din blogg på över 1 år, då jag tycker du är en wannabe, jag var där senast kanske 9 månader sedan. Du vågar jämföra mig med en äcklig islamofob som var så hädisk, så oförskämd, att jag tom publicerade hans text för att belysa hur sjuka människor är. Så frågan är, vad är ditt problem? Är du dum på riktigt? Du spelar smart p min bekostnad och frågar om min verklighet? Jag är förvånad att jag är en av få som känner till dina sjuka drag..

36 kommentarer

 1. D 13 januari 2010

  STÅ PÅ DIG B!!!

 2. Bouhamza 14 januari 2010

  Nej Bahlool, det här var ingen rolig läsning.

  Jag tycker att du är oförskämd mot Ida och alla andra muslimska kvinnor i Sverige.

  Ingen hijab utan turban!

 3. Bahlool 14 januari 2010

  Nope..jag är oförskämd mot en oförskämd kvinna. Andra kvinnor har inget med saken att göra, jag har själv släktingar som inte bär slöja. Slöja i sig gör dig inte till en bra eller dålig människa. Men för att vara en fullvärdig muslim, måste du bära slöja. Att hon vågar mucka gräl, anklaga mig för att skriva negativa saker om Profeten, att hon går och försöker visa sig smart på min bekostnad när hon inte ens vet basic islam, det var droppen. Ingen rolig läsning, men nödvändig..haft för stor tålamod med henne..

 4. Roger Sahlström 14 januari 2010

  Du är väl aldrig på bra humör. Kan en muslim en vara på bra humör? Du som moralpolis och med koranen som guide är ju ständigt upptagen att vara självgod och bitter

 5. Bahlool 14 januari 2010

  Wow Roger är tillbaka..Du var borta ett tag, läste om lite udda och konstiga bränder i ditt närområde 😛 Ingen fara, staten har lovat mera stöd åt psyksjuka 😉

 6. Skägglös 14 januari 2010

  Bahlool har du tänkt på en sak?
  I Sverige så vill vi inte att man kontrollerar kvinnor, kommer med pekpinnar osv.. Det är inte svenskt. Vi gillar inte islamister heller. Det du skriver om är att du är en ISLAMIST och du kommer med PEKPINNAR om att hon inte är en rikti muslim osv.. Sverige är ett sekulariserat land. Är det nån som ska skärpa sig så är det du BAHLOOL. Tänk på det. Det är all välmening. För så länge det finns såna skruvade människor som du, som talar om för andra hur de ska leva och att de ska skämmas om de inte gör si och så. Så kommer du/ni aldrig att accepteras i det svenska samhället av svenskarna. Men det kanske inte rör dig i ryggen då du för ditt jihad på nätet.. du och dina gelikar hoppas på ett övertagande av mitt och andra svenskars land.. Men det kan ni se er i stjärnorna efter. Så länge ni får leva och verka i mitt land så får ni följa givna regler och koder. Ni ska inte förvandla mitt land till ett avvecklingsland! Det är bara att se på hur muslimska länder ser ut. Det är katastrofalt för ett land som övertas av skitnödiga muslimer som ska säga vad som är rätt och fel och slå folk på fingrarna. Det finns tid att tänka om Bahlool..

  Tänk på att historien upprepar sig… det sista korståget har inte gått…

 7. Bahlool 14 januari 2010

  Skägglös, rätt kul, du kräver av mig att inte peka med pekpinnar sen gör du precis samma sak..intelligensbefriade inlägg och kommentarer skrivna av smårassar, finns det tyvärr gott om. Problemet med er är, att jag inte mött någon som varit smart, som kommit med logik eller med en uns av vett. Du är inget undantag. Så visst pekar jag med pekpinnar, men hade du vetat ett dugg om islam eller om islamister, så hade du insett att jag, som även sade i artiklen att jag själv inte är någon bra muslim, själv pekade med pekpinnar mot mig själv. Du har fått äran att få veckans idiotpris. Grattis.

 8. Skägglös 14 januari 2010

  Attack är inte alltid bästa försvar Bahlool! Men du är muslim och diskuterar man med en muslim så förlorar man alltid. Då de är övertygad om att de alltid har rätt.

  Nu är det så att du och dina gelikar är en minoritet i mitt land så kom ihåg det. Som sagt, jag skrev det i all välmening.
  ”Idiotpriset” tar jag stolt emot. Då jag har levererat en sanning till en Islamist som är så enkel och självklar. Alla svenskar som läser din blogg kommer att hålla med mig. Det är för enkelt att missa det. Du har i klartext uttryckt dig att du inte vill följa svenska traditioner och koder. Du kommer aldrig att upptas som svensk heller då. Mig kvittar det, men blir ni för många islamister som håller på med ert skit. Ja då ska ni bli varse om vart skåpet ska stå!

 9. Bahlool 14 januari 2010

  Skägglös, sorry att göra dig besviken, det är mitt land också., Jag är svensk medborgare, och jag känner mig som svensk, passar det inte så är det bara att packa dina väskor och åka härifrån. Jag har alltid rätt för att jag är smartare än dig och dina gelikar. Ni är små förtryckta svenskar, som behandlas illa av era barn, era fruar och era grannar, så vem ska ni hacka på? Jo invandrare/muslimer..Eftersom ni är så hämmade och så dumma, så kommer ni inte långt med såna som mig heller..välmening my ass..den dagen du eller någon som dig gör något i all välmening, det är den dagen jag äter min keps. Alla svenskar? Märkligt, de svenskar jag ser besöka min blogg är två sorter, idioter som stödjer SD och deras rasism eller svenskar som är öppna, sköna, roliga och smarta, människor som inte alltid håller med mig, men som stödjer min rätt att yttra mig, min rätt att finnas här och som erkänner mitt människovärde..du hör till den första gruppen.
  Vilka traditioner? och koder? Du vet inte ett skit om mig. Jag kommer inte upptas som svensk av vem? Av dig? Ser jag ut att bry mig om ifall du ser mig som svensk eller ej? Du är betydelselös i min värld och det retar dig lol. Vad ska du göra? Ska du hota mig, gör det ordentligt eller göm dig bakom din skärm igen grabben.
  Den dagen jag fruktar en mes som dig eller dina gelikar det är den dagen jag är 80 och bajsar på mig när jag ser andra spöken.

 10. Roger Sahlström 14 januari 2010

  Nej Bahlool det är inte DITT land. Bara för att våra ryggradslösa politiker fått för sig att Sverige och dess kultur är kattskit och kan ges bort till kackerlackor som dig.

  Svenska traditioner är långt mer gångna än din pedofil-ide. När vi byggde städer och använde oss utav ett alfabet här för ca 10.000 år sedan (Faktiskt ännu längre bakåt i tiden) Pillade ni araberi röven med era tungor, och guess what, ni pysslar fortfarande med det. Sen kom er pedofilprofet och förenade er anusslickare, och gav er alla hybris.

  Om islam, muslimer eller araber presterat ngt förutom sand och avskyvärda avrättningsmetoder hade ni kanske varit förtjänade lite respekt. Men eftersom ni inte presterat ett skit till verkligheten utan lever i en drömvärld där belöningen är 72 russin och en talande åsna är coolt. Sorry, då kan man inte göra annat än att häckla, håna och förlöjliga er. Och gissa vad, det är inte ens i närheten att vara rasism. Fast när du vrider och vänder på saker med den lilla geggiga sak du har mellan öronen, då blir det så. Detta visar på det stora tankefelet med islam

 11. Bahlool 14 januari 2010

  Loooooooooooooooool….Någon har inte fått sin medicin idag…looooooooooooool 10 000 år sedan hade dina förfäder ett alfabet? Rätt kul, jag läste i en historietidning att förfäderna för skandinaverna, kom hit runt 4000 år sedan..japp lögn och påhitt är du verkligen duktig på din ”övermänniska”. Heil Roger HEIL HEIL HEIL! BRRRR..den dagen ni missfoster får makten i Sverige, blir det ett nytt blodbad på oskyldiga..

 12. Bahlool 14 januari 2010

  Kan ju tilläggas att denna Roger, inte gjort rätt för sig en enda gång, medan jag jobbar 12 timmar om dagen 7 dagar i veckan för att betala skatt som ska skydda oss från sådana individer och deras självmordsförsök och deras försök att bränna ner hus. Det är pga dessa ”ryggradslösa” politiker som vi har en politik där vi tillåter sådana individer att leva och hota oss. Skrämmande..

 13. Ida D. 14 januari 2010

  Esselamu alleykom, Bahool!

  Du har fantastisk design på din blogg. Jag skulle ge här högsta priset på bloggens utseende. Om innehållet vet jag inte så mycket. Sista gången jag var här handlade det om förintelsen som du fick ifrågasätta men jag agerade starkt mot Hitler-bild i samband med artikeln. Självklart, kommer jag alltid att agera så. För att mitt eget folk utsattes inför folkmord, etnisk rensning och skickades i koncentrationslägret. Jag hoppas bara att alla ska förstå mina känslor…även du, som tycker att jag är äcklig, idiotisk, ointelligent, vidrig, och tom ”vän med Dilsa”. Det säger du till någon som ber, fastar, betalar zakat och drömmer för att resa till Meka.
  Jag överlämnar dina grova påhopp i Guds händer, utan att döma dig eller tjafsa med dig.

  Men jag skriver här för att be dig att korrigera en viktig del av din blogging ovan:

  ”…Du frågade mig om en känd islamofobs ip, du skrev till mig och menade med fullaste allvar, att jag skulle sitta och skriva skit om Allah, Profeten och islam.”

  Du har fel, Bahool:
  jag har skapat en ny blogg där jag fick följande kommentar:

  Anonym sa…

  Här skickar jag dig mera trakessier mot muslimer på bahools blogg

  Bahlool
  08 januari, 2010 kl 15:06
  Med en sådan här email..
  Bosse
  killthemuslims@hotmail.com
  83.226.28.106

  Då är det inte så konstigt att du är skadad

  Jag hade lite tid att gå genom alla IP-nummer och då vände jag mig till dig för att få svaret snabbt och enkelt. När jag fick svaret av dig, så skrev jag följande:

  Kalib! Du misslyckas med alla dina desperata försök!
  Adressen ovan tillhör DIG, som skriver från Skövde, men Bahool skriver från Helsingborg!

  …i alla fall, är det ytterligare en bevis om hur muslimer hatas och trakasseras!

  …ta det lugnt, snart kommer din tur för att hamna i soprummet men – diskret kommer jag bara att nämna dig. Helt enkelt för att du inte är ens värd snacket!
  9 januari 2010 04.35

  Bahool, du kan se detta här, i kommentarfältet:

  http://idassoprum.blogspot.com/2010/01/trakasserare-tror-inte-pa-trakasseri.html

  För övrigt, är det bara komplimang för mig att du skriver om mig som du gör.
  Jag vet inte varför är du så arg, bitter och så mycket laddad med negativ energi trots att du ber 5 gånger om dan. Andlighet brukar ge harmoni i själen. Du måste i så fall söka svar …Varför är du så allergisk mot tuffa, starka, bestämda och självständiga kvinnor som jag? 🙂

  …Allahs omtanke vare över dig, Bahool.

  selam alleykom / Ida D.

 14. Niklas 14 januari 2010

  Bahlool.

  Du talar inte så om kvinnan i mitt liv, kvinnan till mitt barn. Innan du förtalar & baktalar en människa borde du tänka lite på att inte allt i livet är svart & vitt.
  Vi alla lever i en tuff vardag som inte alltid blir som önskat eller planerat. Sådant kan givetvis speglas i humör och även påverka hur en person skriver,
  beroende under vilken stress & press i livet man är. Ida har precis gått igenom en mycket tuff kamp som du inte ens kan drömma dig till i dina vildaste fantasier &
  ingen man är stoltare än jag över den kvinna hur hon har klarat allt. Därför föreslår jag att du omgående sänder ett mail till Ida med din ursäkt.

  Och om du nu är så god muslim som du prångt hävdar borde du veta att i både koranen & bibeln står tydligt att baktala människor är ”mycket ful handling”.

  Så jag undrar, var är din egen intelligens & kunskap om religion & tro som du så stark framhäver. Blir mest pinsamt.

  Som sagt, antingen skickar du omgående en ursäkt till Ida eller också kan det bli polisanmälan för personangrepp.

  Valet är ditt & det är fritt, du är ju intelligent så du borde veta vilket som är rätt.

  …Och om du nu är så bitter över Ida´s anklagelse skulle jag föreslå du själv kontaktar polisen. Att folk hackar IP adresser är nämligen inget särskilt nytt fenomen.
  Du är väl man, du borde veta. Enligt vid kännedom runtom världen är inte kvinnor fullt lika insatta i elektronik & teknik vilket definitivt borde ursäkta Ida´s eventuella misstag.
  Även det borde väl en man som du med så hög intelligens kunna räkna ut, Eller?

  /Niklas

 15. Bahlool 14 januari 2010

  Wsalam. Jag har inga problem med tuffa, starka och bestämda kvinnor, inte om de är självständiga heller, men jag har en kliande känsla när det gäller blåsta kvinnor som män. När en tuff och stark och bestämd kvinna gång på gång provocerar, muckar gräl och inte låtar en person vara ifred, år in och år ut, då är måttet rågat. Jag förstår att du är ihop med någon svensk som skriver och försöker tuffa sig på min blogg, och sådana män får du gärna vara tuff mot. Dock inte mot mig vännen. Jag bryr mig inte ett dugg om du betalar din zakat eller om du ber, men jag bryr mig om att du försöker svartmåla slöjan och de beslöjade och menar att de inte representerar muslimerna, samtidigt tar jag illa vid mig att du håller med Dilsa om att det finns muslimska ateister, som om muslimerna är en ras, ett folk eller en folkgrupp. Lite mera vett kan man faktiskt förvänta sig av muslimer.
  Slöjan är ett påbud, att du inte vill eller kan klara av att förstå det beror inte på mig.

  När du tar upp att jag hade Hitlers foto, det finns lite varstans, på wikipedia, i historieböcker och i olika historiska böcker, inte ser jag dig gråta över att det publiceras där. Att jag ifrågasätter siffran 6 miljoner är min demokratiska rättighet, jag vet inte vilken värld du lever i, men jag vill verkligen inte leva i en värld där jag måste lyda dina eller sionisternas uppmaningar och förordningar.
  När du lär dig behandla folk med respekt, så får du respekt tillbaka, att jag ber gör ingen skillnad på saken 😉
  Du är inte den första och inte heller den sista som duperat en massa människor 😉
  Wslaam wal ra7ma wal baraka

 16. Bahlool 14 januari 2010

  Niklas, jag vet inte vem du är eller vad du är eller vad du babblar om. Förtal skulle innebära att jag sagt något som inte var sant, allt jag sagt är sanningen och inget annat än sanningen och mejlen och inläggen är bevis på det. Baktalar gör jag inte heller, för jag är öppen med det och din kära IDa och även du och andra av hennes advokater har all möjlighet i världen att se, läsa det och tillmötesgå dem. Så att ränna runt och slänga ur sig en massa ord, utan substans eller värde, visar att du och IDA verkligen passar ihop.

  Du skämtar? Jag ska be om ursäkt för att din IDa är en okunnig och ignorant person? Wow..vilken värld vi lever i när jag, som provoceras, anklagas, tjafsas med, ska be om ursäkt. Jag skiter väl i hennes eller dina psykiska problem? Jag har mina problem, det har vi alla och alla vi bemästrar dem eller går under, hon blir inte mera speciell för att hon klarar av några enstaka problem lol…
  DU får gärna vara stolt över henne, varför ska du skryta om det? Det här är ingen blogg där du förklarar din kärlek för henne, klarar du inte av att visa henne det hemma så är det inte mitt problem.

  Och om du nu är så god muslim som du prångt hävdar borde du veta att i både koranen & bibeln står tydligt att baktala människor är ”mycket ful handling”.

  Så jag undrar, var är din egen intelligens & kunskap om religion & tro som du så stark framhäver. Blir mest pinsamt.

  Än en gång, vart har jag baktalat henne? ÄN en gång, vart har jag sagt att jag är en så bra muslim? Min intelligens bedöms inte av dumma människor. Jag tror du och hon måste inse, ni är inte smarta, ni är inte intelligenta och inget ni säger kommer ändra på det, tvärtom, det kommer bara visa hur dumma ni är.

  Som sagt, antingen skickar du omgående en ursäkt till Ida eller också kan det bli polisanmälan för personangrepp.

  Valet är ditt & det är fritt, du är ju intelligent så du borde veta vilket som är rätt.

  Jag ser fram emot din polisanmälan. Jag ser fram emot alla förhör och jag kommer med glädje ta upp alla mejl och brev och provokationer du och hon gjort.

  Och om du nu är så bitter över Ida´s anklagelse skulle jag föreslå du själv kontaktar polisen. Att folk hackar IP adresser är nämligen inget särskilt nytt fenomen.
  Du är väl man, du borde veta. Enligt vid kännedom runtom världen är inte kvinnor fullt lika insatta i elektronik & teknik vilket definitivt borde ursäkta Ida´s eventuella misstag.
  Även det borde väl en man som du med så hög intelligens kunna räkna ut, Eller?

  Nope, jag behöver inte blanda in polisen, jag klarar mig rätt bra utan dem 😉
  Ingen har hackat min ip. Hon visade mig ett ip som tillhör någon i skövde, som trakasserade henne och hon anklagade mig lol..Så jag kommer med glädje att ta in det i mitt försvar inför polisens undersökning av detta ytterst viktiga ärende. Men allt har orsak och verkan och Jag hoppas innerligt att det här går till domstol 😉
  ps: Jag väntar på en ursäkt från dig och din fru. Ni har nu slösat bort över 10 minuter av min dyrbara tid med dumma kommentarer..suck?

 17. Bahlool 14 januari 2010

  Niklas, jag vet inte vem du är eller vad du är eller vad du babblar om. Förtal skulle innebära att jag sagt något som inte var sant, allt jag sagt är sanningen och inget annat än sanningen och mejlen och inläggen är bevis på det. Baktalar gör jag inte heller, för jag är öppen med det och din kära IDa och även du och andra av hennes advokater har all möjlighet i världen att se, läsa det och tillmötesgå dem. Så att ränna runt och slänga ur sig en massa ord, utan substans eller värde, visar att du och IDA verkligen passar ihop.

  Du skämtar? Jag ska be om ursäkt för att din IDa är blåst? Wow..vilken värld vi lever i när jag, som provoceras, anklagas, tjafsas med, ska be om ursäkt. Jag skiter väl i hennes eller dina psykiska problem? Jag har mina problem, det har vi alla och alla vi bemästrar dem eller går under, hon blir inte mera speciell för att hon klarar av några enstaka problem lol…
  DU får gärna vara stolt över henne, varför ska du skryta om det? Det här är ingen blogg där du förklarar din kärlek för henne, klarar du inte av att visa henne det hemma så är det inte mitt problem.

  Och om du nu är så god muslim som du prångt hävdar borde du veta att i både koranen & bibeln står tydligt att baktala människor är ”mycket ful handling”.

  Så jag undrar, var är din egen intelligens & kunskap om religion & tro som du så stark framhäver. Blir mest pinsamt.

  Än en gång, vart har jag baktalat henne? ÄN en gång, vart har jag sagt att jag är en så bra muslim? Min intelligens bedöms inte av dumma människor. Jag tror du och hon måste inse, ni är inte smarta, ni är inte intelligenta och inget ni säger kommer ändra på det, tvärtom, det kommer bara visa hur dumma ni är.

  Som sagt, antingen skickar du omgående en ursäkt till Ida eller också kan det bli polisanmälan för personangrepp.

  Valet är ditt & det är fritt, du är ju intelligent så du borde veta vilket som är rätt.

  Jag ser fram emot din polisanmälan. Jag ser fram emot alla förhör och jag kommer med glädje ta upp alla mejl och brev och provokationer du och hon gjort.

  Och om du nu är så bitter över Ida´s anklagelse skulle jag föreslå du själv kontaktar polisen. Att folk hackar IP adresser är nämligen inget särskilt nytt fenomen.
  Du är väl man, du borde veta. Enligt vid kännedom runtom världen är inte kvinnor fullt lika insatta i elektronik & teknik vilket definitivt borde ursäkta Ida´s eventuella misstag.
  Även det borde väl en man som du med så hög intelligens kunna räkna ut, Eller?

  Nope, jag behöver inte blanda in polisen, jag klarar mig rätt bra utan dem 😉
  Ingen har hackat min ip. Hon visade mig ett ip som tillhör någon i skövde, som trakasserade henne och hon anklagade mig lol..Så jag kommer med glädje att ta in det i mitt försvar inför polisens undersökning av detta ytterst viktiga ärende. Men allt har orsak och verkan och Jag hoppas innerligt att det här går till domstol 😉
  ps: Jag väntar på en ursäkt från dig och din fru. Ni har nu slösat bort över 10 minuter av min dyrbara tid med dumma kommentarer..suck?

 18. Niklas 14 januari 2010

  Tuffa upp sig? Borde jag verkligen slösa min energi på det? Nä du, Baloo, tuffa upp mig gör jag endast mot någon jag anser vara värdig motståndare med tillräckligt hög intelligens kvot. Det enda jag ber dig om är att tänka innan du skriver. Jag bloggar inte & kommer inte att göra det, har inte det intresset. Faktum är jag tycker det är bedrövligt med bloggar som just din som ständigt går med personangrepp mot enskilda individer. Just sådant som spär på Islamhatet i vårt samhälle.

  Faktum är att just det är den stora skillnaden mellan din & Ida´s blogg. Ida går inte till personangrepp mot enskilda individer. Hennes kritik riktas mot offentliga personer. Det är enorm skillnad Baloo & just sådant som skiljer stil, vett & etikett Er emellan.

  Du avgör självklart själv vad som är rätt & fel att göra, men inom Islam brukar vi väl behandla kvinnor med en viss respekt, Eller? Du tillhör kanske typen av muslim som anser kvinnor skall hålla sig inom ramen mellan knytnäven & spisen. I så fall Baloo anser jag att du har väldiga problem i dig själv.

  Salam alejkom
  Niklas

 19. Niklas 14 januari 2010

  Baloo, låt mig citera mig själv: ”Du talar inte så om kvinnan i mitt liv, kvinnan till mitt barn” Här står tydligt vem jag är. Resten kan du räkna ut själv. Du har ju hög intelligens, eller?

  Salam alejkom
  Niklas

 20. Ida D. 14 januari 2010

  Men vart står det någonstans att jag ”försöker svartmåla slöjan och de beslöjade..”?
  Min syster bär hijab. De flesta av mina bästisar.
  Varför tror du att jag är mot hijab..?
  Senast hos Bou Hamza har jag sagt att hijab är ett farz (obligation) men du vägrade lyssna, istället väljer du egen saga:

  http://bouhamza.blogspot.com/2010/01/4-shades-of-muslim.html

  Och en sak till:
  varför du säger ingenting om replik ovan där jag förklarade missförstånd gällande IP-nummer och kommentaren på min blogg? Ska du åtminstone be om ursäkt för det? Eller väljer du gärna tala om att jag är dum, korkad, att jag ”misstänkte dig”, att jag satte dig på samma nivå som en muslimhatare, osv…?

 21. Bahlool 14 januari 2010

  Va vah va!!?? Baloo??? Du kränker mig nu 🙁 Jag tänker polisanmäla dig för att du hånar mig på det viset..vänta jag ska ta hit min fru så hon får försvara mig, lol…
  Än en gång, vad du anser, vad du tycker, vad du skriver, angår inte mig. Jag tycker det är rätt kul med en person, som inte bloggar, som inte läser bloggar men som ändå hittar hit. Tror du att du eller din fru , vinner något argument bara för att hon ber dig komma hit och försvara henne? Lol igen..Jag går inte till personangrepp, men då och då har jag nöjet att möta människor som din fru, som känner ett behov av att ränna runt och tala illa om andra, hon känner sig förtryckt, kanske av dig? Så hon tar det ut över andra. Islamhatet? Vadå har ditt hat för islam ökat?

  Faktum är att just det är den stora skillnaden mellan din & Ida´s blogg. Ida går inte till personangrepp mot enskilda individer. Hennes kritik riktas mot offentliga personer. Det är enorm skillnad Baloo & just sådant som skiljer stil, vett & etikett Er emellan.

  Hon är väl en offentlig person? Hon är ju ”kändis” 😉 Det som skiljer oss åt är att hon vill ge kritk, hon vill ge folk kängor, men hon vill inte ta emot. Det är skillnaden men sånt har vi sett ofta och sånt kallas för hyckleri. Ge och ta..

  Du avgör självklart själv vad som är rätt & fel att göra, men inom Islam brukar vi väl behandla kvinnor med en viss respekt, Eller? Du tillhör kanske typen av muslim som anser kvinnor skall hålla sig inom ramen mellan knytnäven & spisen. I så fall Baloo anser jag att du har väldiga problem i dig själv.

  Lol jag finner det roligt att du tror jag tar åt mig om du säger baloo 😉 Rasister brukar köra de knepen, är du kanske en sån rasist käre niklas? Jag behandlar män som kvinnor likadant, så länge de visar respekt får de respekt, sen vad du tror om mig, knytnävar och spisen är inte mitt problem..det grundar sig i i dina fördomar, och såna behöver du häjlp med inte jag lol

  Wsalam ela men etaba3a al huda

  Baloo, låt mig citera mig själv: ”Du talar inte så om kvinnan i mitt liv, kvinnan till mitt barn” Här står tydligt vem jag är. Resten kan du räkna ut själv. Du har ju hög intelligens, eller?

  OM du är en sådan man som du säger dig vara, så står jag till tjänst här, inför polisen eller via något annat forum, vart du än väl, där du tror du kan visa din ”mandom” 😉
  Jag är en rätt tillmötesgående man, så your wish is my command 🙂

 22. Skägglös 14 januari 2010

  Salami bacon!
  Vilken låg nivå det var på den här bloggen. Den luktar bajs faktiskt!

 23. Bahlool 14 januari 2010

  Så gör din mamma också skägglös, vad är din poäng? Du är väl van vid det här laget 😉

 24. Bahlool 14 januari 2010

  Dina ord där du säger att beslöjade kvinnor inte rpresenterar islam..det säger väl allt?
  Så här skrev du till mig, det här gäller då en islamofob, som ränt runt och svartmålat och yttrat sig mycket äckligt mot Profeten Muhammed och du tror, med fullaste allvar, att det är jag, vart är din ursäkt?

  vill bara fråga dig:
  Är det din IP-nummer?

  83.226.28.106

 25. Ida D. 14 januari 2010

  Nej Bahool. Jag sa att beslöjade kvinnor inte kan representera alla muslimer i landet, för att variation existerar.
  Sen ber jag dig titta här i kommentarfältet för att förstå varför jag frågade dig om ovan nämnda IP-nummer:

  http://idassoprum.blogspot.com/2010/01/trakasserare-tror-inte-pa-trakasseri.html

  Det var inte alls för samma orsaken som du påstår.

  Sen håller jag med Skägglös: Det är väldigt lågt att sitta här. Du skapade den fina bloggen för egen hälsans skull. Jag hoppas att det ska hjälpa. Du är arg, bitter och aggressiv kille som vill bara bråka.

  Ha det så bra.
  Selam / Ida

 26. Niklas 14 januari 2010

  Skägglös, håller faktiskt med dig… Tyvärr är det Baloo själv som med sina svar drar ner blogg till den här nivå.

  Därför tackar jag nu för mig & lämnar den här debatten.

  Salam alejkom

 27. Bahlool 14 januari 2010

  Klart du håller med en islamofob som vill få ut muslimerna 😉 Nope jag vill inte bråka, men jag gillar inte dig, har aldrig gjort det sedan du visade ditt rätta jag på mejlinglistan..Du är en hycklare av värsta sorten och jag har fått mejl av folk som även de fått upp ögonen för dig. Du är makaber lol..

 28. Bahlool 14 januari 2010

  Niklas en toffel som repeterar vad hans fru eller älskarinna eller sambo eller vad hon nu är, säger..när ska du starta använda skallen? Kaydahumma kaydahum 😉

 29. Daisy 14 januari 2010

  Seriöst lägg ner det nu!!! Visst är det tråkigt att alla inte tycker lika, men det är väl det fina med människorna? Ingen är sig lik & tacka Gud för det!

  Alla som yttrar sig får vara beredda på att ta emot kritik, speciellt dem som blir ”kändisar”. Det är baksidan av kändisskapet. Get use to it!!

  Jag anser att de här tjaffset bara eskalerar helt i onödan. Ida & Bahlool är oeniga & verkar ogillar varandra. Fine! Gå vidare!!!!

  Inte för att jag anser att ni representerar muslimer, men era bloggar handlar om Islam. Ni har ett ansvar på så sätt, & nu är det säkerligen många(Islamofober)som gottar sig åt detta. Varför ger ni dem massa material???

  Däremot uppmanar jag Den historiskt ovetande Roger att läsa på sin egen historia!!! Du verkar helt vilse min kära vän!!!

  Jag har en kandidat i Europastudier och du snackar bara skit, men å andra sidan är det väl önsketänkande???

  //Daisy
  // Daisy

 30. Musa 14 januari 2010

  Tycker Bahlool har rätt ,
  Förresten, hur kan ngn länka till eller tycka om vad Dilsa skriver? ,,,
  Förstår hon inte att Dilsa bara vill försöka framställa religiösa muslimer med slöja som dåliga osv osv,,,
  Aja det finns massor med lättlurade människor

 31. Bahlool 14 januari 2010

  Nja, de ogillar varandra, men hon håller med henne om att halal tv är dåligt för det var bara beslöjade tjejer, och hon håller med henne om att det finns ateisitska muslimer lol

 32. Musa 14 januari 2010

  Tycker helt tvärtom, fördomarna är just mot beslöjade kvinnor. Då halal-tv visar att beslöjade kvinnor kan vara väl integrerade i samhället så är det bara positivt.
  Hur ska det finnas ateistiska muslimer, har ngn ny gren skapats?

 33. Bahlool 14 januari 2010

  det är det skrattretande..ateistiska muslimer..och hon fortsätter hävda det lol

 34. Dani 15 januari 2010

  Jag har inte svårt att förstå att man tror, det är en vacker gest. Men att tro innebär ju även ett ansvar att ta reda på så mycket man kan om det man har valt att ha sin insikt i.p Majoriteten av utövande är inbilska och hjärntvättade, de ifrågasätter inte, känner inte efter utan går i ett spår som tar död på intelligens. Ni är inte bildade.
  Islam är långt ifrån en fredlig religion, sen spelar det inte någon roll om du läser den ståendes på huvudet eller från ”rätt sida”. Det är en sjuk sak av vuxna män och kvinnor att lära barn och hata, att ta död på varandra för att deras skillnader i utförandet av religon.
  Jag har svårt att förstå, om GUD/ALLAH eller vad man nu ska kalla Henne/Honom skapade människan och gjorde det ypperligt, med perfektion, nöjd och belåten, hur kan ni då på fullaste allvar tro att ni har rätt att täcka en kvinna, se henne som din åker att beträda när ni vill. Har ni svårt att kontrollera era lustar? Ni pratar inte helt övertygat heller, snarare som människor utan vilja. Islam är inte en vacker religion när det gäller att tro på en Gud som hotar med förtappelse och spä. Inte i någon religion. Min Gud är vacker, och vi delar alla samma så vi är klara på den saken. men jag behöver inte ranta runt i burka, be åt ett väderstreck, kuta till högmässa på söndagar eller tro på kors för att känna mig älskad och trygg. Om majoriteten av människor och konverterade från Islam får välja så är grisar och hundar att föredra som sällskap än en fanatisk skäggstrudel som skriker ramsor om ”den rätta vägen”
  Slappna av och öppna upp sinnena lite, ingen religion är Guds påbud, det är människans eget verk så deal with!! Ha en strålande dag

 35. Bahlool 15 januari 2010

  Dani så du kräver att Gud ska älska dig men inte ge tillbaka något, inte tillbe honom, inte lyda honom, inte lyssna på honom. Lite egotrippad?

 36. Anna 15 januari 2010

  Tänk vilken underbar värld vi skulle ha utan religion. Mitt tips FUCK Gud, Allah, Jesus och Mohammed, åt helvete med dem. Man lever bara en gång, se till och få ut det mesta av det utan att leva i skräck för vad som inte står i Koranen eller bibeln.

  Freeeeedom…………..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.