Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Iran – Vi ska bränna er alla!

Några dagar sedan ifrågasatte en person att jag sa om de som vanhedrar Hussain på hans Ashuradag, skulle skjutas så skulle jag inte ha något emot. Enligt honom så är dessa personer personer som har andra åsikter, alltså att jag önskar mina åsiktsmotståndare döden. Så är inte fallet. Många jag möter har en annan åsikt, inte ofta jag hittar någon som håller med mig i allt, inte vill jag att de ska dö. Problemet är ifall en person uppmanar till mord, till död, till förstörelse och särskilt när denna person hädar mot islam i ett islamiskt land, såsom de gröna gjorde. De misshandlade, skrek åt, hånade Hussain, en Imam man mindes på den dagen. De ville döda andra, varför ska jag då inte önska dem döden?

Här har jag hittat ännu en skön film om de här gröna, de här som vill förstöra och som vill vanhedra. Det märkliga att sådana här filmer inte dyker upp på hemsidor och på teve. Man visar gärna negativa saker om islam och muslimer dock. Man ska se hela filmen och se hur man uppmanar att bränna alla muslimer. Så man hatar islams förtryck och vill byta ut det mot USAs och Israels förtryck? Den gröna rörelsen i Iran, har inte mycket stöd i landet, men eftersom de vanhelgar allt som har med islam att göra, så får de gärna stöd av västvärlden. Hyckleri..

Märkligt att man stödjer de här individerna som vill bränna och mörda, men att man klagar på mina ord och på iraniernas ord som står emot dessa terrorister?

Förklaringar:

Vilayat al Faqih = systemet med en hög jurist som leder nationen (Irans system är uppbyggd på det viset)

Hussain = Imam Hussain, tredje Imam i shiaislam, som mördades 680 i Kerbala och som man några dagar sedan sörjde.

Ashura = Dagen då Hussain mördades

3 kommentarer

 1. Musa 06 januari 2010

  Hon i slutet ,,, ufff vet inte va ja ska säga…

 2. Joel 30 januari 2010

  “De ville döda andra, varför ska jag då inte önska dem döden?”

  Hört talas om ‘being the bigger man’, eller kanske ‘taking the high road’, kanske ‘två fel ger inte rätt’? Dock är det ack så svårt att finna en muslim som kan acceptera en individs (oftast icke muslims) rätt att klargöra sina åsikter om era profeter, gudar och vad det nu är, utan att död och dödande ska komma in i bilden som gensvar.

 3. Bahlool 30 januari 2010

  Lol Joel, så det är ok för dem att önska min död, mina profeters, imamers och ledares död, men inte ok för mig? Ja, såsom du ser på muslimer, ser jag på er islamofober, det är jättesvårt att hitta en smart och intellektuell islamofob, tyvärr 🙁 intelligensen fattas.
  Jag är the bigger man, jag ränner inte runt och kritiserar folks tro för skojs skull eller för att provocera. Jag muckar inte gräl med folk, jag vanhelgar inte och jag vanvördar inte. Kanske du och dina gelikar borde prova att vara sådana “bigger” men?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *