Press "Enter" to skip to content

Grekland kontra Iran

Våldsamma demonstrationer i Aten – DN.se.

DN.se rapporterar om demonstrationer och upplopp i Grekland, några av de smarta islamofoberna menar att det beror på mångkultur och islam. Ingen av dem som skriver om händelserna frågar sig hur det kan komma sig att världen tar avstånd från Iran, när dessa slår ner upplopp där vissa USA-stödda grupper försöker störta regeringen, genom att bränna upp byggnader och angripa poliserna, men att ingen av de stater som var så snabba att döma Iran, tar och dömer Grekland för att de fängslar några av de ungdomar som tagit till våld.

Ingen säger att regeringen i Grekland är olaglig eller en regim, såsom man anfört i fallet med Iran, hycklare..

Islamofoben menar även att det är besynnerligt att Al Jazeera rapporterar om händelserna, han menar väl att de enda som får sprida sin propaganda är USAs CNN och Storbritanniens BBC, alla andra nyheter, som visar en annan synvinkel, måste ha någon hemsk agenda. Jag kan bara sucka..

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *