Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Lögnen om Holocaust

De lurade Oprah, två gånger. De skrev böcker och de skulle göra film. Men allt var en stor jävla lögn. Paret i filmen hade i åratal ljugit om sitt lidande i koncentrationslägren och om hur de möttes där och senare möttes igen på en blinddate. Där blev de kära i varandra och gifte sig. Enligt paret är det de sagt ingen lögn, för det fanns i deras ”fantasi”. Enligt barnen så gjordes allt det här för pengarnas skull, enligt paret gjordes det för att ge folk hopp och beskriva hur hemskt Judeutrotningen var.

Hur många fler lögner om Judeutrotningen? Hur många fler som ljög och överdrev? Här dog människor och dessa personer tog berättelserna för att sprida sitt eget skit och för att tjäna pengar på andras lidande…

Det fanns fler filmer, men dessa har man lyckats få bort, däribland en film om en dam som deltog i Spielbergs film om utrotningen, hon bevisas ha ljugit flera gånger om sitt liv och sina umbäranden..

14 kommentarer

 1. Roger S. 05 december 2009

  Eftersom hon ljuger om sin historia så måste hon ju vara muslim

 2. Mohamed Omar 05 december 2009

  Det finns inga dokument, inte ett enda, som stöder dem absurda teorin om massmord genom gaskamrar. Och det finns inga, inte ett enda, tekniskt bevis. Jag rekommenderar alla som är intresserade av den så kallade ”förintelsen” att läsa professor Faurissons föreläsning från konferensen i Tehran 2006, ”Revisionismens segrar”.

 3. Jonas Franzen 07 december 2009

  Ett par frågor:

  Bara för att en kille ljög om hur han träffade sin fru.. betyder det att förintelsen är en lögn?

  Du markerar inlägget med taggar som araber och palestina, vad har det här inlägget med araber och palestina att göra?

  MVH
  Jonas

 4. Bahlool 07 december 2009

  Jonas jag har inte heller hävdat att förintelsen är en lögn har jag? Dock här hade vi en person som ljög om sina upplevelser under förintelsen, han hävdade att han hade lidit där, och det var genom förintelsen som han lärde känna sin fru, något som visade sig vara osant, hur mkt mera har han ljugit om?
  Han drömde eller hade alla de här upplevelserna i sin skalle så varför säger du att han bara ljög om sin fru och mötet med henne?
  Ja taggarna var kanske lite fel, men jag har inga specifika taggar om förintelsen då jag inte vill fylla mina taggar med för många olika taggar.

 5. Jonas Franzen 07 december 2009

  Ok. visst, en lite förvirrad man som ljuger för att få uppmärksamhet, det är ju inget chockerande, finns många exempel. Och visst, du säger inte rakt av att det är en lögn med förintelsen, men du får det att låta som om att förintelsen inte var så farlig.

  Angående taggarna så räcker det väl med att tagga det som det handlar om….

 6. Jonas Franzen 07 december 2009

  just det… till Mohamed Omar… jag har själv varit i koncentrationsläger och sett gaskamrarna, jag rekommenderar en trip dit för dig…

 7. Bahlool 07 december 2009

  Jonas skulle jag tagga allt jag skrev om vad det handlar om så hade jag haft 100 tal taggar, jag tänkte mest på judar/förintelsen ledde till den nakba, katastrof som drabbade palestinierna, så det var lik i taggning. Nope förintelsen var hemsk, människor dog, men jag behöver inte be om ursäkt för att jag inte tror att 6 miljoner dog, inte heller behöver jag be om ursäkt för att jag tycker det finns nmånga andra folk som blivit mördade och förföljda. I irak dog över 2 miljoner pga ett embargo, sedan mördades över 1.5 miljoner våldet som uppstod efter USAs invasion, människor som inte hade något med saddam eller hitler att göra. I Rawanda mördades 1 miljon, I Bosnien har det mördats många hundratusen osv..varför ska jag tycka att just förintelsen är så mkt värre? Det har mördats fler muslimer de senaste 50 åren, än under förintelsen, inte har muslimerna en egen dag? Förintelsen förnekas inte av mig i alla fall, men den görs inte till någon helig ko heller, som inte får ifrågasättas, kontrolleras och diskuteras. En förvirrad man? Han var inte så förvirrad att han inte fick stöd, support, pengar mm. Han visste vad han gjorde. Hur många fler som ljög om sina upplevelser under förintelsen?

 8. RZA 07 december 2009

  Varför hamnade du i ett koncentrationläger jonas? Vad hade du gjort!:-P

 9. Bahlool 07 december 2009

  Bad RZA bad 😛 lol

 10. Jonas Franzen 07 december 2009

  Bra att du inte förnekar det Bahlool. Och visst har du rätt i att det dött en jäkla massa människor i olika situationer i olika länder överallt i världen. Rwanda som du nämner är ju ett tydligt exempel på ett glömt folkmord. Sedan har du rätt i att USAs korståg över världen de snenaste århundradet (nästan i alla fall) har orsaket många liv. Precis som britternas sjuka imperiebyggande innan USA kom in på marknaden.

  Men oavsett vilket sammanhang det handlar om där det dör många människor så är det ju fel. Man borde inte försöka få saker att se bättre ut genom att jämföra med andra elakheter. Ett mord på en ensam gammal psykist sjuk svampplockare är inte bra bara för att det skedde samtidigt som ett folkmord.

  Haha RZA, ja det kan man undra. Jag är ju socialdemokrat så det var säkert därför. Både nazismen i form av Hitler samt kommunismen i form av Stalin har ju visat att sossar är det första man bör skjuta av då de innebär det största hotet… ;p

 11. Bahlool 07 december 2009

  Problmet är ju Jonas att förintelsen användes och används idag för att 1 ge Israel rätten att ockupera andar folk, frånta dem deras land sov och 2 att man inte kan eller får ifrågasätta israel för då är man antisemit. Tittar man på olika diskussioner, så ifrågasätts ens uppsåt, mitt uppsåt med att ta upp förintelsen är enbart att belysa vad resultatet blev för araberna och frågan om antisemitismen som slängs i ens ansikte varje gång man tar upp ämnet. Människan är kapabel till att göra stora och hemska saker, då är det befängt att tro att ett illdåd är större än ett annat och ser man på hur världen i väst ser ut, så märker man att man tror att förintelsen var unik eller särskilt hemsk, så är inte fallet. Hur många dog under Stalins styre? Hur många har inte Saddam på sitt samvete? Pol Pot? Att tro att man ska ge förintelsen en egen dag och egen betydelse funkar inte för mig i alla fall och det är därför jag tar upp sådana här ämnen,…

 12. Jonas Franzen 07 december 2009

  Nej jag håller med om att förintelsen ofta ger skyff för Israel i sina missgärningar – självklart är det helt jäkla fel. Israel ockuperar områden som de inte har rätt till, samt bedriver en form av apartheid mot befolkningen där – också helt galet.

  Men min poäng är att i det här fallet blir två minus inte ett plus och att man inte borde försöka dra ner på galenskap bara för att annat är mer galet.

  Det finns garanterat riktigt många människor som ljugit och överdrivit det som gjorts av Stalin. Pol Pot, Saddam och resten. Tom Rwanda överdrivs troligtvis av somliga för att vinna sympati eller annat. Men det gör det inte rätt.

 13. Amer Al-bayya 10 december 2009

  Sanningen är här:-Mer än 60 år av brott, massmord, våld, förtryck, blodbad, ockupation och terror mot Palestina och arabvärlden. 1917-1948 fick UK och Frankrike hjälpa ( judar) att komma till Palestina som var under UKs styre, med UKs och Frankrikes vapen Fick sionister begå brott och mord ,massmord på palestinier..1946-1948 fick sionister begå mord och terror mot UK för att UK lämna Palestina..1948-1967 fick 800 000 palestinier lämna Palestina med våld, mord,massmord och blodbad-dier yassin och kafr qassim-( barn ,kvinnor och gravida kvinnor).
  1956 var UKs, Frankrikes och Israels krig mot Egypten.1967 var Israels krig med stöd och hjälp från USA, UK och Frankrike mot hela arabvärlden .Israel fick ockupera södra Syrien,södra Libanon, en del av Jordaien och Egypten..Israel hade sin första atombomb med hjälp av London, Paris och Norge….1975 och 1982 var kriget mot Libanon och Israel hade order från USA att kom in bara 4 mil i Libanon …

  2000 var Hizbollah krig mot Israels ockupation i Södra Libanon..2003 var USAs krig -Bush krig- mot Irak för Israels skull..USA:s krigsbrott var stora och grova med förbjudna vapen..Irak som land är slut.Mer än 600 000 barn dog pga brist på allt under 14 år…
  2006 var Israels krig mot Libanon-Hizbollah- 33 dagar och kunde FN inte stoppa kriget och Bush sa : kriget går vidare..Med Israels förbjudna vapen och mord på civila medvetet..

  2008-2009 var kriget mot Gaza. 22 dagar och världen tittar på hur Israel bomba allt civilt med förbjudna vapen..FN var tyst och EU också..Bush sa igen: kriget går vidare..

  VEM BETALAR ISRAELS BROTT OCH TERROR??.VEM STÖDJER ISRAEL:s KRIG, OCKUPATION OCH ISRAEL:s KÄRNVAPEN OCH FÖRBJUDNA VAPEN??.VEM GER ISRAEL ALL STÖD OCH HJÄLP I FN??..
  USA:s kongress och AIPAC ger all stöd , vapen och pengar till Israels ockupationspolitik..
  En stor del av EU:s politiker stödjer och hjälper Israels brott, ockupation och terror..De här politikerna är skyldiga och olagliga..EU:s politik är för Israels ockupation av Palestina mot arabvärlden..
  Arabvärlden ska kräva alla ersättningar från USA, UK och Israel..(Tyskland har betalat till judar och Irak fick betala till Kuwait och Libyen fick betala till UK )..Arabvärlden ska kräva att alla brott ska stoppas, straffas och ersättas likadan..EU måste ändra sin politik i Mellanöstern..FN måste ta sitt ansvar på ett rättvist sätt..USA måste vara en rättvis makt och USA:s politik måste ändras omedelbart..
  Befria Palestina innan blir det för sent..Vi tackar Sverige och Olof Palme och hans vänner.Sverige är rättvisans hjärta.Tack…Amer Al-bayya..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *