Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Islamofobernas besatthet av muslimer som bloggar

Jag känner ingen som är så besatt som en viss Roger, han försöker utmåla sig till att vara normal, att han hade spelat en viss roll i många månader (nästan ett år) som jag känt honom. Han skäms över att ha varit ”tolerant”. Denna person är min och mina vänners stalker, där han spionerar på allt vi gör, vem vi träffar, vem vi talar med. På samma sätt har jag märkt att andra islamofober gör, de har en viss lista med muslimer som de besöker, vars bloggar och skrifter de läser. Spelar ingen roll vart jag hamnar, så ser jag honom komma dit tala illa om mig eller muslimer. När jag vaknar på morgonen hittar jag 4-5 nya kommentarer där han ger utlopp för sina hallucinationer.

Denna besatthet grundar sig i att de vill hitta hållhakar på oss, de vill skrämma några av oss att sluta skriva och återigen andra att gömma sig för denna efterhängsenhet. Jag är rätt säker på att det finns muslimer som blir skrämda, men tror man på att ärlighet varar längst, tror man på rättvisa och tror man på att efter lidande kommer befrielse, så borde dessa sjuka människor inte skrämma oss.

Jag brukade gå till islamofobers bloggar, för att kolla in läget, för att se vad de skrev, men till slut insåg jag att de inte kom med något nytt, de skrev alltid samma saker, ”muslimer är en fara”, ”muslimer har en komplott att erövra Europa”, ”muslimer är terrorister”. Jag har 10-tal islamofober som besöker min blogg på daglig basis, hur ofta besöker jag deras bloggar? Som mest, en gång i veckan, om ens det. Finns det verkligen så mycket intresse i våra bloggar?

muslimpride

Man försöker kartlägga muslimerna, vilka de är, vad de heter, vad de bloggar om. Skriver man ett inlägg som tar upp vetenskapliga rön om att runor kanske har sitt ursprung i arabiskan eller mellanöstern, så får man höra att man är rasist. Skriver man något till försvar för fattiga, slöjan eller sharia, då menar dessa stackare att muslimerna är odemokratiska, för de har använt sina hjärnor och kommit fram till att de inte delar alla andras åsikter och värderingar.

På daglig basis ser jag hur man länkar till mina inlägg och försöker anklaga mig för diverse saker, men om jag inte tar åt mig för att någon anklagar mig för pedofil och terrorist, tror man verkligen att jag ska sluta skriva för att någon tror han eller hon kan skrämma mig? En viss iranier som hatar islam och älskar Israel, tog en massa bilder på muslimer som demonstrerade på Al Qudsdagen, han la ut dessa bilder på sin blogg, det var också en skrämseltaktik.

Jag känner många muslimer, de vill be sin bön, läsa sin Koran och gå vidare med sitt liv. Vissa moskéer har gått så långt att de förbjudit all diskussion om politik, du är där för att be, thats it. Detta är resultatet av de attacker och angrep mot muslimer som vi sett på senare år.

När jag som muslim påtalar att det är genant för ”demokratier” att skrämma och att förfölja muslimer, då brukar några islamofober säga passar det inte, så åk hem. Hem vart? Det här landet är mitt hemland, jag har rätten att yttra mig och det är något som inte passar den vita herrerasen, rasen som bytte rasism mot judar och svarta till rasism och hets mot muslimer.

En viss islamofob talade om gatlopp, en annan om att de ska utrota islam från Europa. Allt det här har sagts förr och det kommer sägas om och om igen…När Europa tog tag i problemet med judarna så sägs det att runt 6 miljoner gasades. Under det bosniska kriget, så mördade man runt 200 000 bosniska muslimer. Listan på folkmord på muslimer eller personer med en muslimsk kultur kan göras lång. Väst tar inte ansvar för de över 2 miljoner som mördades för att diktatorn i Irak inte lydde USA och väst längre, man tar inte ansvar för att man sålde senapsgas till Saddam. Man tar inte heller ansvar för att man lät Saddam starta krig mot Iran. Man tar inte ansvar för det folkmord som sker i Palestina och man tar inte anvar för det folkmord som begås i Afghanistan.

Allt det här är en komplott, resultatet av denna komplott är muslimer som flyr undan misären, krigen och mördandet. Dessa flyr till väst. Sen förundras samma rasister som stödde Bush och hans ”demokratidoktrin”, samma rasister som stödde och stödjer Israels aggression, över varför muslimerna kommer till Europa. Ni skapade problemet. Ni kommer skrämma, tysta och skada många muslimer, men jag följer Imam Alis ord:

Den som är tyst inför orättvisan, är som en tyst djävul…

Jag tar mig rätten att inte vara tyst eller att vara en djävul. Denna blogg var nära att stängas ofta, trötthet, gnäll och hot tog åt mig, men den ska fortsätta och inga hot av diverse psykfall,kommer ändra på det.

3 kommentarer

 1. Said 02 december 2009

  Salam akhi,

  Bra artikel. Jag har själv startat en blog med vän. Vi skriver om olika saker som har med samhälle och politik och göra. En del om islamofobi kommer upp.
  http://efrit.wordpress.com/

  Men jag har inte samma talang som du. Kanske blir 2-3 artiklar i veckan bara.

  Peace

 2. Bahlool 02 december 2009

  addar den till min lista said, går nog bra ju fler som skriver desto bättre så vi kan få vår röst hörd 🙂

 3. sillen 07 december 2009

  Islamofob. ÄR alla som inte håller med dig islamoFOB alltså sinnesjuka? Med en FOBI?
  Hur vore det om ni själva tog ansvar för det kaos islam skapar? Sluta skyll era misslyckade samhällen på övriga världen. Du/Ni framstår ju som totala idioter!
  Tyvärr är vi väl bara i början av det kaos ni och era länder skapar. Ni pressar fram en överbefolkning och välter sen överskottet in över gränserna till Europa! Skyll er själva om ni blir illa behandlade. Inte heller sköter ni er när ni kommer till Europa överrepresentationen ni står för i brottsstatistiken är ingen vacker syn. Skönt att flera av er irakier nu slängs ut!Hejdå Bahlool!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.