Press "Enter" to skip to content

Vad blir straffet när du visar ryggrad?

Jag kan inte sluta småle åt dessa hjältar som tog lagen i sina egna händer och skadade två killar som rånade två flickor i 16 års åldern. Rånarna trodde sig ha hittat några lätta offer, men tji fick dem, flickorna ringde på pojkvännen och dennes vän. Dessa kom, fick tag i rånarna och misshandlade dem till den grad att dessa kände sig tvungna att ringa polisen.

Polisen, ineffektiva som vanligt, fick tag i en av killarna som skyddade småflickorna. Jag tror starkt att det är killar med utländsk bakgrund som slog rånarna. Även om jag inte gillar att folk bryter mot lagen, så är den svenska lagen rätt tam. Titta bara på de 16 åringar som mördade en 16 årig tjej? Vad fick de? 18 månader i något vårdhem för ungdomar, detta efter att ha tagit ett liv. Ofta har vi även läst och hört om fall där mördare skyller på varandra (19 år sedan, så kallade Lindomfallet).

Enligt en undersökning jag skrev om några månader sedan, så löste polisen 3 fall om året, i genomsnitt. Vi talar om miljoner brott som sker i det här landet och polisen klarade av 3 fall!!

Vad tror ni händer med de här unga killarna nu som tog lagen i sina egna händer? Precis..de kommer straffas och brottslingarna kommer belönas. Jag har blivit misshandlad, och vi hade inbrott minst 8 gånger i vår butik, allt det detta ledde till var att jag fick betala ur egen ficka, utan försäkringens hjälp, för att hålla butiken öppen, medan rånarna gick vidare med sitt skit. En gång ringde några snattare polisen mot oss, för vi tog tag i dem…detta är svenska lagar. Lagar som invandrare och utlänningar inte får kritisera, för passar det inte så ska du ut härifrån 😉

ps: Jag orkar inte länka till alla fall och artiklar jag skrivit om genom åren, men sök på polis så får ni se..

Rånare tvingades ringa polisen – DN.se.

5 Comments

 1. Vicky
  Vicky 31 oktober 2009

  Det är väldigt sant, lagen gynnar bara den som begår brott i mina ögon.

 2. Bahlool
  Bahlool 31 oktober 2009

  Jag har själv sökt efter dem som gjorde inbrott hos mig sist, deras namn och uppgifter om dem hjälpte inte polisen så till slut är måttet rågat..

 3. Rog
  Rog 31 oktober 2009

  “Jag tror starkt att det är killar med utländsk bakgrund som slog rånarna.”

  Rasist, nazist, du är främlingsfientlig.

 4. cecilia
  cecilia 31 oktober 2009

  hmm, tänkvärt 🙂

 5. Brottsportalen.se
  Brottsportalen.se 11 november 2009

  Hjälp till att sätta brotten på kartan så att vi alla faktiskt kan se var de begås! På Brottsportalen.se kan du efterlysa om du själv blivit utsatt, även om du inte tror chansen är stor att lösa brottet synliggör du med en efterlysning brottet för din omgivning samt markerar att du inte accepterar brott. Har du blivit vittne till ett brott? Kanske målsägaren behöver just dina upplysningar för att brottet skall kunna lösas? Lämna tips!

  Med hopp om att ju fler vi blir som rapporterar och tipsar, desto fler brott kommer kunna lösas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *