Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Muhammed tar över världen….

Namnet Muhammed, med dess olika stavningar som Mohamed och Mahmoud, har blivit det vanligaste namnet för nyfödda barn i London och tre andra brittiska kommuner.

Namnet tog över platsen från vanliga och kända namn som Jack, Thomas och Daniel i West Midlands, Yorkshire, Humber, North West och i huvudstaden London, under 2008. Förr i tiden visade staten inte detta populära namn i de olika regionerna utan enbart nationellt. Detta måste komma som en chock för alla smårasister och islamofober.

När man slår samman de olika stavningarna, så blir Muhammed två gånger så populärt i London än Daniel, som kommer på andra plats. 1828 barn fick namnet Muhammed, 844 barn fick namnet  Daniel. London är inte den första huvudstaden som fått se namnet Muhammed ta första plats i rankningen över mest populära namn för nyfödda, städer som Brussel, Amsterdam, Köpenhamn och Oslo är andra huvudstäder som sett Muhammed leda listan.

Experter hävdar att det runt världen finns drygt 15 miljoner som har namnet Muhammed och att det gör namnet till det mest populära i världen. En anledning till ökningen kan vara att islam ökar lavinartat i England. Ökningen av muslimerna är 10 gånger så snabb som resten av befolkningen (beroende på konverteringar och födslar/inflyttning).

Mohammed is most popular name for baby boys in London – Telegraph.

53 kommentarer

 1. petersingerfanboy 01 oktober 2009

  Noor,

  Klart jag kan tänka mig oändlighet. Mycket tyder på att universum är oändligt. Vi existerar i oändlighet. Vad du gör är applicerar Gud i denna oändlighet och samtidigt skapare av vår oändlighet, universum. Vad jag menar är att det inte finns någon anledning att nöja sig med det svaret. Jag ser inte din logik i att bara för att något är till synes oändligt måste detta tyda på en gud. Och inte bara en gud utan just din gud.
  Om vi antar att livet har en början på jorden, varför måste det betyda att universum har en början. Inte bara en början utan en skapare? Något som är oändligt har ju ingen början eller hur?

  Vilken tur att du vet så mycket om vad gud är och vad han vill. Vet inte om jag ställt ultimatum på ”gud” då jag inte tror att något som vi kan benämna som ”gud” existerar.

  Jag skulle nog hävda att jag bryr mig lika mycket om ”gud” rent känslomässigt som jag bryr mig om de eventuella bakterier jag tvättar bort… Det är inget som styr mina val i VERKLIGHETEN. Om jag skulle välja måste det nog bli bakterierna då dessa är verkliga, går att observera, kan lära oss mycket om sjukdomar mm samt är våra kusiner i viss mening.

  Och jag menar att de sätt Han skulle ha visat sig på inte på något sätt är övertygande… Kan du ge ett exempel?

 2. Svennen 01 oktober 2009

  Nu är det som så att man betalar skatt i detta landet om man arbetat, vilket jag gjort under många år. Det kallas för en sjukförsäkring. Således har jag alltså betalat ganska mycket för detta skyddet själv via mina skattepengar. Hur är detta att vara parasit?

  Leva på andra? Nja det är ju en sanning med modifikation, eftersom jag 1, har betalat skatt, 2, betalar skatt på den försäkring jag fått

  Detta till skillnad ifrån de många muslimer från tex norra Afrika som aldrig lyft ett finger, men ändå hävdar sin rätt, och får det med. Eller alla de irakier som kommer hit, har aldrig jobbat här, får full pension, och åker sen tillbaks till sina hemländer , som de säger sig flytt ifrån. De åker tillbaks på semester, med full pension, och alla andra fördelar ett Sv medborgarkap innebär.

  Jag har inte klagat på att jag varit sjuk, eller att andra gör det. Men nu gör inte du detta.Du säger att jag är psykopat. Som jag nämt innan är det en stor skillnad. Du hade förstått detta om du läst länkarna jag skickar. Du har återigen bevisat din dumhet. Bara för att du blundar, så försvinner inte sanningen. Hur mkt du och andra vill tro detta.

  Att vara narcisst är inget du kan sjukskriva dig för. Eller ja du kan försöka. Med tanke på din religiösa tillhörighet så kanske det skulle gå. Du rör ihop begreppen och olika tillstånd. Förstår att det blir så. Du har som sagt var bara en bok du ”förstår”. Själv slutade jag tro på sagoböcker när jag var i 10 års åldern.

  Skadestånd ja. Det är väl enda sättet invandrare numera får in sitt uppehälle på eftersom ni känner er ”krängta” över ta mig fan allting. (fördom)

  Sen kan ju vara värt att nämnas. Att andra bidrag jag fått temporärt, är man som Svensk skyldig att betala tillbaks. När hörde du senast en invandrare betala tillbaks ett socialbidrag? Har nog aldrig hänt. Men vi andra MÅSTE göra detta. Är jag rasist nu?

  Du hävdar att jag är sjuk. Vad är det för sjukdom då? Du har ju jordens all visdom. Så sätt en diagnos. Ni muslimer är duktiga på att göra detta via bloggar och epost. En annan Söt muslim besitter samma förmåga
  att sätta diagnoner kring tillstånd.

  Är det koranen som lär er att ställa diagnoser, vi kanske skulle ha mer vetenskap ala koranen inom sjukvåden?

  Så vad jag förstår så tackar du ja till en inbjudan till rätten. Då får jag väl se om detta går att ordna. Ska bli spännande att få höra hur krängt du är över innehållet i din egna relgion. Samt hur du försvarar pedofili, gruppvåldtäkter, och andra smaskigheter som ni muslimer företar er.

 3. Bahlool 01 oktober 2009

  Ja du har rätt den skatt du betalat har verkligen betalat av på det du kostat samhället – N O T. Du säger krängta hela tiden..snälla skriv rätt för en gångs skull? DET ÄR KRÄNKTA!!..det är tredje gången jag ser dig skriva fel och det retar mig att vi arbetande människor måste livnära såna som dig, som bara är till last för samhället 🙁
  Rofl du har och kommer alltid vara rasist, det är något du bevisat med dina teser om araber, arabiska länder och islam och muslimer..kan inte skada att ta din medicin nu psykfallet? Innan du börjat skada fler i din omgivning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *