Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kurdos dröm – en mardröm för rassar och islamofober?

I Kurdo Baksis Sverige får alla vara svenskar – DN.se.

Läser ett inlägg på DN.se av Kurdo Baksi, ett inlägg om hur hans dröm Sverige ska se ut 2030. Jag retar mig på att det står att han kommer från Kurdistan, vill skriva ett inlägg om det, men fortsätter läsa hans inlägg. Sedan tar jag och läser kommentarerna. Wow?

I korta ordalag så handlar hans inlägg mest om hur kvinnor får mera makt, homosexuella får mera makt och om hur man blivit en stor nation som värdesätter djur och miljö. Då och då smyger han in lite reklam och propaganda för Kurdistan. En enda gång skriver han om att en poliskvinna bär slöja, hon är den förste poliskvinna med vanlig slöja. Resten av det långa inlägget är alltså och har alltså inget med islam att göra. När man läser kommentarerna verkar det som om alla struntat i kvinnors rättigheter, lika lön, kvinnors större makt, allt alla brydde sig om, var att han är “muslim”, att han gör reklam för islam, för invandrare och för en mångkultur som är emot de svenska idealen.

I en mening skriver han att i hans dröm, så ger en svart man sin njure till en representant för  SD. Det omnämns inte bland de rasistiska och islamofobiska kommentarerna.

Efter att ha läst kommentarerna, lugnar jag ner mig, tittar på dem som bloggat och där är det liknande tendenser, man avskyr inlägget för det är osvenskt, det är ett inlägg till försvar för islam. Kurdo Baksi är en nationalist, en kurdnationalist. Han avskyr islam och han beskriver att han drömt om att iranierna ska göra upplopp mot prästerskapet i Iran. Kurdo Baksi och hans släkt är vänsterorienterade och jag har inte sett honom försvara islam, men invandrare. Att hävda att han är muslim för att han är född i Turkiet är lika berättigad som att säga att alla svenskar är kristna.

Jag inser, att även om jag ogillar tanken på ett “Kurdistan” även om jag avskyr att tidningar och media gång på gång säger att någon kommer från “Kurdistan” så har jag samma problem som de som kommenterat inlägget, de läste en sak de avskydde och yttrade sig.

Några av kommentarerna:

Ja den gode Baksi ger utlopp för vad alla Muslimer i Sverige är ute efter. Undrar hur muslimerna skall klara sig utan kristna som jobbar. Slöjbärande poliser ungefär som med terroristerna i Pakistan ingen visste om det var män eller kvinnor…
Inga vidare framtidsutsikter för landet Sverige, undrar vart den kristna infödda minoriteten skall fly här i världen….

**** 11:45, 20 september 2009. Anmäl

Om Kurdo Baksi skall förställa en individ med intelligens, ja tom större än sina landsmän, inser iaf jag varför det ser som det gör i mellanöster. Dn, varför ens kosta på tryck av hans dravel? Just sånt här är orsaken till min uteblivna prenumeration

Vilken mardröm! Tala om att förespråkarna för mångkulturproletariatets diktatur har börjat få luft under vingarna. Redan idag märks det t ex när man som vanlig skötsam vit man mitt på dagen får på käften på stan (egenupplevd händelse) av invandrare som helt oprovocerat frågar om man är rasist och sen smäller till en. I Sverige 2030 är ursprungsbefolkningen förtryckt av de som har flyttat in. Dags att göra något nu innan det är för sent…

I Kurdo Baksis ärld får alla vara svenskar, men bara PK svenskar. Män av svensk med svenskt etniskt ursprung är inte välkomna. Dessa förhatliga patriarkatiska förtryckare har satts i socialistiska normnedbrytande läger. Sharia-lagar råder eftersom något annat vore förtryckande. Religiösa symboler (förutom kristna) förekommer flitigt i det tidigare sekulariserade Sverige. Kvinnor, (även etniska svenskor och väntsterelittyckare) bär slöja. Att inte göra det får otrevliga konsekvenser.
I Kurdo Baksis Sverige vill jag verkligen inte leva.

Jag är tacksam för att jag inte är SD sympatisör, deras intelligens och läsförmåga, eller avsaknaden av dessa, är skrämmande.

10 kommentarer

 1. Jonas 20 september 2009

  Samme man skrev: “De närmaste fem åren skall alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år ställas längst ner i anställningshierarkin, i universitetskorridorerna, på tidningsredaktionerna och i bolagsstyrelserna.”
  Rasistiskt så det föreslår!

 2. Bahlool 20 september 2009

  Jonas det kan stämma, men hur kommer det sig att islam får skulden för vad kurdo skriver? När han hyllar homosexualitet eller kvinnors dominans över männen så är det ju k nappast till gagn för islam. _Han tar upp slöjan en gång och plötsligt är det islam som får skulden för hans dröm..

 3. Jonas 20 september 2009

  Ja varför tror DU att det är så. Kan DU tänka dig någon förklaring själv.

 4. Bahlool 20 september 2009

  Att ni som bryr er om en enda mening där han skriver om islam är islamofober och rasister. Hade ni brytt er om vad han skrev i sin “dröm”_ så hade ni beklagat er först och främst om att han hyllar feminism och miljö eller att han hyllat kurdistan och homosexuella, men nej, man väljer att bry sig mest om att han skrev om den första beslöjade tjejen…Att ens kalla kurdo för muslim, en man som stödjer allt som inte har med islam att göra visar hur depraverade SD och deras anhängare är..ni ser muslimska spöken överallt.

 5. Saladin 20 september 2009

  kvinnor får mera makt, homosexuella får mera makt och om hur man blivit en stor nation som värdesätter djur och miljö

  Ja vi kan verkligen se oss omkring i världen och se hur mkt makt kvinnan har i Islam. Hurra för islam

  Homosexuella finns ju inte i muslimska länder enligt en man du beundrar

 6. Bahlool 20 september 2009

  Alltså du idiotförklarar dig själv hela tiden..Vad har islam med inlägget att göra? Inlägget handlar just om att man antyder att Kurdo Baksi är muslim och att hans idéer är muslimska. Vad har situationen för kvinnor och bögar i den islamiska världen med saken ifråga att göra? Du talar om samma saker om och om igen i varenda inlägg man skriver. Du har ingen aning om vem jag beundrar.

 7. Saladin 20 september 2009

  Jo du beundrar män i klänning och roliga hattar som fötrycker andra.

 8. Bahlool 20 september 2009

  Vem jag beundrar har inte heller med saken att göra..inlägget handlar om något annat så varför klarar du inte att hålla dig till ämnet?

 9. Saladin 20 september 2009

  Ämnet, finns det ens ngt ämne här?

 10. Bahlool 20 september 2009

  japp, du och dina rasistvänners vanliga försök att se islamiska konspirationer överallt..du och dina islamofobers hat för islam får er att se allt annat än fakta..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *