Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Alla vänsterhänta är djävlar!!

Såg den här filmen några dagar sedan och kunde inte sluta förundras över den dekadens vi muslimer lever i. Enligt vissa hadither så bör man inte gå in eller ut ur hus med vänsterfoten, man bör inte heller äta med vänster hand. Jag minns hur min bror blev rättad, för att han åt med vänsterhand, medan personen som rättade honom senare tog både knark och drack alkohol…vänsterhänta är värrre än alkisar och knarkare?

Så genant att bekymra sig över det här när väst nått månen och gått långt fram i utvecklingen.

Mannen som åt och drack med vänste rä Tijani, en sunni som blev shia och skrev böcker om det. Han som anklagare honom är en sunni från Iran, som i andra filmer går hårt åt shias och sprider hatbudskap mot dem och Iran.

Må Allah ge oss lite mera hjärna så vi kan sluta bry oss om småsakerna och bry oss om de mer viktiga sakerna. Jag vet att wahabis inte kan förstå varför jag tycker det här är patetiskt..men medan wahabis uppmanar till mord på shias och inte kan fördöma det, så menar de att ifall någon äter och dricker med vänster så är det ett stort brott. Mord på oskyldiga är inte ett stort brott men vänsterhänta är djävlar?

10 kommentarer

 1. anonym 10 juli 2009

  Inget illa ment mot muslimer eller så, men detta får jag helt ärligt lite Monty Python känsla över, faktiskt. ”Oj, nej men vänta jag råka just dricka med vänstern”.. Det enda som fattas är:

  http://www.youtube.com/watch?v=gldlyTjXk9A&feature=fvst

 2. Bahlool 10 juli 2009

  hahhaha det är faktiskt så här det brukar vara..som en av mina imamer sa, folk bryr sig mera om det yttre än om det inre med religionen…

 3. anonym 10 juli 2009

  Jag tycker om killen som sitter bredvid den där högljudda saken, som säger oh nej, för han själv drack med vänstern haha! Ja det här var dagens roliga, tack för skrattet!

 4. Bahlool 10 juli 2009

  Den högljudda saken har jag hört förr, han representerar sunnis i Iran och jag såg hans dialog med en reporter, han kunde för fan inte ens tala…finns vissa som har en helt sjuk retorik, inget sådant hade den fjanten.
  Wahabis brrrrr

 5. anonym 10 juli 2009

  Om denne man är wahib, som alla lyssnar till, medan den andre som käka med vänstern, kan jag tänka är shiit? Om majoriteten väljer att lyssna på en man vars enda uppgift i livet är att tänka på vilken hand han äter med, så är ju tyvärr majoriteten rätt korkade – om de följer han.

 6. Bahlool 10 juli 2009

  Ja det stämmer och ja många många människor är korkade. När vi lever i en stressad värld så har du kanske inte tid att utforska religionen själv så du låter andra som dessa ”lärda” göra det..och tar till dig av vad de säger och tycker.
  Vidare ser vi ju här i Sv att många många sidor som är på svenska styrs eller ägs av wahabiter och dessa älskar att spy galla..tyvärr är majoriteten av sunnis tysta..medan vi shias får stå till svars genom att vi blir angripna på deras hemsidor.
  Sunnis då menar jag rätt må nga har börjat vakna upp och ta avstånd från dessa villfarelser.

 7. D 11 juli 2009

  Men står det någonstans i Koranen att man inte bör ”använda” sin vänstra hand? Kommer nämligen själv från en icke-abrahamitisk, dock fortfarande österländsk, kultur där det är samma sak; höger hand är ren, den käkar man med. Vänster är oren, den ”tvättar” man sig med, if you get my point. 😛 Så det kanske bara är någon kulturell grej som tolkats som religion, menar jag?

 8. Bahlool 11 juli 2009

  Inte vad jag vet, det är enbart hadither som jag sett som ”bevis”. Hade det varit Koranvers så vet jag att det inte ens skulle blivit diskussion om det utan alla hade tagit det på ”större” allvar. Jag tror också att det bara är en kulturell grej, men min bror och många kända religiösa ledare jag känner till använder vänsterhanden.
  Vilken kultur kommer du ifrån? Du låter indisk?

 9. Okänd 04 juli 2012

  Varför tycker du att alla vänsterhänta är djävlar?

 10. Bahlool 04 juli 2012

  Alltså läste du ens inlägget och såg du ens filmen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *