Tryck ”Enter” för att hoppa till innehĂ„ll

Irans val del 4

Al Jazeera English – Middle East – Several killed at Iran rally site.

Gammalt inlĂ€gg jag aldrig hann publicera 😛 men dĂ„ jag mĂ„ste rensa bland mina över 100 opublicerade inlĂ€gg sĂ„ Ă€r det lika bra att publicera det nu. Minns inte ens vad jag skulle skriva mera…

Situationen med Iran blir bara vÀrre, och pÄminner i mÄngt och mycket om situationen innan Shahen föll och den islamiska republiken Iran utropades.

Det finns uppgifter som sĂ€ger att sju personer blev dödade i skottlossning utanför en BasijförlĂ€ggning. Basij Ă€r den frivilliga iranska armĂ©en, som bestĂ„r av religösa ”fanatiker”. Demonstranterna hade satt fyr pĂ„ förlĂ€ggningen, nĂ„got som ledde till att de blev beskjutna. Situationen eskalerar och nu har ShahanhĂ€ngare och den terrorstĂ€mplade MQs anhĂ€ngare ett gyllene tillfĂ€lle att skapa mera kaos. Ju mera blod som flyter desto mera osĂ€ker blir regeringens stĂ€llning.

Iran pĂ„minner mig i mĂ„ngt och mycket om Asterix och gallerna. I början av berĂ€ttelsen gĂ„r narratorn och menar att hela vĂ€rlden Ă€r kontrollerad av Rom, hela vĂ€rlden? Nej en liten by av galler hĂ„ller stĂ„nd mot Rom. I vĂ„rt fall Ă€r hela vĂ€rlden kontrollerad av USA, hela vĂ€rlden? Nej, en liten stat kallad Iran, hĂ„ller stĂ„nd mot övermakten….

Enligt de profetior om domedagen och Mehdins, Messias, Äterkomst, sÄ kommer det vara blodbad, orÀttvisor och krig som dödar miljoner mÀnniskor.

Ingen öst..ingen vÀst..Islam is the best..SÄ ljöd en slogan under den islamiska revolutionen.

LĂ€nge leve Hamas, Hizbollah och Iran!!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *