Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Film från iranska demonstrationen

CNN är den värsta kanalen. Deras hållning är så negativ mot Iran, att det är svårt att säga något till deras försvar. Jag jämförde deras filmmaterial med andras, men Presstv är tyvärr överbelastad och BBC har inget vettigt att visa. Al Jazeera är också överbelastat så jag var tvungen att ta lite från CNN.

Ni måste förstå att många av demonstranterna kastar stenar, bränner bilar, MC och tom attackerade Basij (frivillig armé) i deras förläggning. Så när CNN visar bilder därifrån så ser det rått ut, men vi vet inte vad som förssiggick innan det här visades.

I mitten får man se den stora demonstrationen i Teheran där miljoner och åter igen miljoner gick ut på gatan för att stödja regeringen. På CNN säger man såklart att det handlar om folk som regeringen köpt och annat skitsnack.

Så här fredliga är demonstranterna…

2 kommentarer

  1. Bahlool 13 februari 2010

    Jo klart man blir förvirrad, men man ser att västlig media undviker att belysa hur iranierna känner och vem de stödjer. Det är som när man krävde demokrati i mellanöstern, när Hamas vann i ett av de mest demokratiska valen i mellanöstern, så ville ingen erkänna eller kännas vid dem. Du är demokratisk, om du går våra ärenden och om du lyssnar på oss och lyder oss, Iran lyder inte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *