Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Detta är himlen..

Paret var 85 gamla och hade varit gifta i sextio år. Även då de inte var rika, så lyckades de leva ett helt normalt liv som medelklass.
Även då de inte var unga, så hade de bra hälsa, mestadels på grund av att frun insisterade på att de skulle äta nyttigt och motionera sedan över 10 år.
En dag kunde inte ens deras hälsa hjälpa dem längre, de hade flugit på semester och planet kraschade och de dog. De hamnade i himlen.
I himlen mötte de St Pär vid dörren till paradiset. Han förde dem in till paradiset och visade dem ett stort fint hus, med möbler av guld och finaste siden. Köket var fyllt av mat och i badrummet fanns det ett vattenfall. Betjäntar överallt.

De kunde inte sluta förvånas när de fick höra helgonet välkomna dem till paradiset och säga detta är ert hem.

Den gamle mannen frågade hur mycket allt det här skulle kosta dem? Ingenting svarade helgonet, glöm inte, det här är er belöning i himlen.

När den gamle tittade ut genom fönstret såg han en stor golfbana, finare än någon golfbana någonsin byggd. Vad kostar det att vara medlem där? Detta är himlen sa helgonet, du kan spela gratis varje dag.

Nästa dag gick de till klubbhuset och såg buffen, fylld av allahandaslags maträtter, allt från fiskar till exotiska desserter. Fyllda muggar flög i luften. Fråga inte ens, sade helgonet, allt i himlen är gratis och till för att ni ska njuta av det.

Den gamle tittade sig runt omkring och frågade: ”Vart är all lågfett mat och låg IG? Vart är kaffet med låg koffein? Det är den bästa delen sade Helgonet, du kan äta och dricka hur mycket du vill, och du kommer aldrig bli dålig, eller bli fet.
Detta är himlen.

Den gamle fortsatte med sina frågor, inget gym att träna på? Inte om du inte vill.
Inga krav på att testa mitt blodsocker?  Eller testa mitt blodtryck?

Aldrig aldrig, allt du gör här är att njuta av och må bra.

Den gamle tittade stint på sin fru, Du och dina jävla bran flakes!! Utan din jävla träning och hälsokost, så hade vi kunnat vara här 10 år sedan!!

Historiens moral:
Ibland är det inte bra att vara för nyttig…

En kommentar

  1. Rog 15 juni 2009

    haha. Ska genast konvertera och bärja äta onyttigt. Paradise, here i come

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *