Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Spotta på svenska flaggan och trampa på den!!

På nationaldagen, hade er favoritarab, sverigetröjan på sig och jobbade för att tillfredställa de svenska kunderna som inte orkade eller ville laga mat själva. När jag gick för att ta min tupplur, fick jag senare reda på, hade en albansk grabb på 13 år, spottat och trampat på den svenska flaggan.

Några svenska killar, med deras släktingar, kom och det blev tjafs mellan dem. Den albanske killen, låt oss kalla honom  Doni, brukar vara en busunge. Jag själv har jagat iväg honom några gånger och när han i början när jag tog över butiken, sa rasistiska saker mot svenskar och Sverige så brukade jag tala emot hans idioterier.

Idag frågade jag honom vad han hade tyckt om någon trampade och spottade på hans flagga, då sa han att han hade slagit personen ifråga. Han menar alltså det är ok att spotta och trampa på en flagga som tillhör ett folk som låter honom bo och leva här, men fy fan om man gör detsamma med hans flagga…

Det märkliga i sammanhanget är att han hade svenskar med sig som gjorde likadant, de trampade och spottade på den svenska flaggan, med honom. Jag själv har inget övers för nationalism och tror på en islamisk stat som står över de här sakerna..men även när jag inte erkänner nationalismen som något gott, så firar jag den för att jag bor här. Jag respekterar andras önskan att fira den och jag hånar och angriper inte dem för det.

Nationalismen är av ondo..rasismen är av ondo..facismen är av ondo…sionismen är av ondo..dessa ideologier grundar sig på att man är bättre än andra för att man tillhör en viss folkgrupp, ras eller land. Den svenska nationalismen är dock så liten och obefintlig att den inte kan skada andra folkgrupper, om inte den blir utnyttjad av diverse främlingsfientliga partier.

Om nu någon tycker att det är ok med yttrandefrihet, så borde även denna albanske killens yttrandefrihet bli godkänd och erkänd. Han valde att visa sin yttrandefrihet och sin ”konst” med att svära, spotta åt och trampa på den svenska flaggan.

ps:

I dagarna kom jag i kontakt med en Judisk persons blogg, där omnämner han mig i negativa ordalag och idag fick jag höra att jag är rasist..för att jag vågade ifrågasätta hur han inte kan beklaga sig över Israel. Rätt kul med sådana personer. Påminner mig om en judisk pojke som menade jag var antisemit för att, hör och häpna, jag stödde Hizbollahs rätt att försvara Libanon mot Israel..wow..om alla sionister är så här intelligenta..då har vi verkligen inget att frukta..tyvärr lyckas de med sina små spel, med sina små tricks och med sina små finter att lura i dumma läsare att jorden är platt och att sionismen är av godo…yuck

4 kommentarer

 1. Rog 08 juni 2009

  Jag trampade med på Sv flaggan häromdagen. Eller var nog egentligen ett par hundra. Efter ett pubbesök under fotbollen, så kastade människor flaggorna av besvikelse. Detta skulle farbror T ha sett. Alla dessa Svennar som kliver och spottar på Sv flaggot. Det var en syn att garva över

 2. Bahlool 08 juni 2009

  lol alla Sdares värsta mardröm

 3. Al-Kurdi 09 juni 2009

  En fotnot att nämna i detta sammanhang är den otroligt korkade och obetänkta nationalism som många muslimska albaner hyser. Trots att man försöker tala med dem om hur märkligt det är så betraktar dessa albanska bröder/systrar fortfarande Skanderbeju, en katolsk albansk krigsherre som stred och dödade osmanska turkar i syfte att ”försvara” Albanien från Osmanska Riket och religionen Islam under 1400-talet (?), som en nationalhjälte!

  Chockerande är det – att den etniska identiteten får företräde framför religionen och grundläggande Akhlaq. Dystrare är det då många kosovoalbaner (Som anser sig vara muslimer) stödjer och älskar USA, ett land som har orsakat obeskrivligt lidande över den muslimska världen, och således det albanska folkets andliga syskon!

  Inte för att påstå att nationalismens sjukdom begränsas till just albaner – äcklande nationalism förekommer också i arabvärlden och i Kurdistan…och extremfallet Turkiet, där Atatürk i praktiken har en status som en gud…

 4. Bahlool 09 juni 2009

  Kan inte göra annat än hålla med dig..om det är panarabismen eller attaturks kärlek för turkisk nationaalism, så är alla dessa saker främmande för islam och muslimerna och har lett till det lidande vi ser i vår omvärld..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *