Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ateister, bögar och hur sjuk världen ändå är?

Var och besökte en av mina åsiktsmotståndare. Nima Dervish (finns på min länklista) länkar till någon irakisk ateist. Killen har översatt någon ateistisk bibel till arabiskan. I några av hans inlägg hittar jag en artikel om Hitler, där han jämför denna galning med Profeten Muhammed och Profeten Isa (Jesus) och menar att det var de goda människornas tystnad som lät dessa ”galningar” ta över makten.

I korta drag menar denna skam för irakierna, att Muhammed och Jesus är likvärdiga Hitler, mannen som kostade miljoner och åter igen miljoner livet. När man läser om Jesus och Muhammed så kommer man fram till att de få som dog, inte dog för att Jesus eller Muhammed var onda utan för att det var krig och det hörde till.

Logiken hos killen är lika befångd som hans ateistiska åsikter eller hans försvar av homosexuella. Irak är ett land som ställer sig emot homosexualitet. Det är något som Irak delar med majoriteten av länderna i världen.

Hur arrogant och hur sjuk är man när man tror att de västliga värderingarna med att ge rättigheter åt homosexuella och motstånd mot dödsstraff är de allenarådande.

Hur arrogant är man inte när man anser att ens svartmålning av muslimer (något bägge bloggare gör) enbart leder till ökad islamofobi.

Jag är muslim och anser mig vara islamist och rätt radikal ibland, jag är fundementalist och jag är en fanatiker, men i slutändan har jag mera respekt för såna här individer än de har för mig.

Jag förstår att de inte kan vinna kampen..religion och då särskilt islam är på frammarsch..

Homosexualitet ses ner på på samma sätt som man i väst ser ner på pedofileri. Vem säger att västs syn på homosexualitet är den enda rätta? Jag har bott här i över 20 år och jag delar inte den åsikten. Jag är inte färgad av min religion men av några logiska premisser.

1. Enligt Darwins teori så lever alla arter för att föröka sig och för att sprida sina gener.

2. Enligt alla kända religioner så är homosexualitet mot Guds vilja.

Både Allahs regler och Darwins teorier går ut på att raserna ska föröka sig på naturlig väg och det kan homosecuella inte.

I korta drag, är det ”onaturligt”.

Eftersom dessa kära bloggare gillar homosexuella så mycket, så får de gärna ta hit dem till väst. Jag tror inte att irakierna eller andra stater och länder har något som helst emot att deras homosexuella innevånare flyttar därifrån.

De slipper bli hunsade och förtryckta. Jag försvarar homosexuellas rättigheter i Sverige, då det är tillåtet och då jag alltid tar de svagas sida i samhället, även om jag ogillar deras idéer värderingar. Därför försvarar jag även rasisters rätt att yttra sig, då vi lever i en ”yttrandefrihetsälskande” nation. Men i slutändan är de ute och cyklar..

Vad det gäller sjukan kallad ateismen:

Allah har gett oss så mycket, så mycket logik, så mycket skönhet, så mycket kunskap, så mycket bevis, ändå är folk blinda. De är blinda för att de hatar att lyda, för att de hatar att det finns en tanke på en allsmäktig gud eller så är de för okunniga. Jag försöker se ateisternas ”bevis” men det finns inga belägg för deras teorier.

Jag har läst och hört på föredrag av ateisters förespråkare..men de är värre fanatiker än jag någonsin kan bli, och det skrämmer mig. De vill inskränka de religiösas rättigheter, samtidigt vill de sprida sitt gift. Hyckleri.

Islam

Allah

Koranen

Muhammed

Ahlul Bayt

Dessa fem är mina ledstjärnor.

Jag tror inte att Dervish eller Al Baghdady (orkar inte länka till hans skit) är på rätt spår..jag tror de är ute och cyklar och behöver hjälmar innan de skadar sig..

15 kommentarer

 1. Achmed 11 maj 2009

  Om homosexualitet varit så ont, varför är det så utspritt med bögsex i djurvärlden. Läs på lite om djuren så ser du att både våldtäkt (kolla hajen) och lite bögsex är vardagsmat bland djur 😉

  Kanske är lite avis..?

 2. Bahlool 11 maj 2009

  Inte vardagsmat nej..men ja det finns..betyder det att det är rätt? Våldtäkter och pedofileri är utbredda bland människorna, är det rätt för det? Knappast…

 3. mammamarie 11 maj 2009

  Jag anser inte att homosexuella hör till de svagare i samhället idag. Tvärtom. De har blivit som heliga kor som ingen får antasta på något sätt. Det minst politiskt korrekta man kan göra i Sverige idag är att kritisera homosexualiteten.

  Det har t.o.m. blivit så att man knappt får ifrågasätta något som en homo säger och gör. Det uppfattas genast som en kritik till personen ifråga. Om en homo sagt sin åsikt så är det den uppfattningen som blir den gällande. Ingen vågar säga emot. Patetiskt. Löjeväckande. Och helt i riktning av vad som hände i Sodom o Gomorra.

  Nästa sak som blir ”naturlig” och tillåten är pedofili. Det kommer nog gå snabbare, ligger nog inte mer än 20 år i framtiden. Så har vi då incest som kommer ligga tätt efter.

  Vi anser oss vara sååå moderna idag. Vi har accepterat homosexualiteten…det är fiiint att vara homo, men detta är istället ett mycket ålderdomligt fenomen. Det står ju till o med att läsa om det i Bibeln. Så särskilt modernt är det väl inte?!

 4. Bahlool 11 maj 2009

  kan inte mera än hålla med..när jag några år sedan diskuterade ämnet med vänner så sa jag att det här ärbara början..snart får de adoptera barn osv..och då sa mina vänner (som var liberala) nejj då det är ju bara giftermål vi talar om..adoption kommer inte att ske..tji fick de…

 5. Rickard 11 maj 2009

  Vad exakt är beviset för att Gud har skapat världen?

 6. Bahlool 11 maj 2009

  Jag som muslim ser den ofelbara Koranen som bevis. Vidare ser jag alla under som bevis..människor som faller från hög höjd och ändå överlever osv. Vidare är de vetenskapliga upptäckterna som människan upptäckt på senare år ett bevis, när de ju omnämndes i Koranen 1400 år sedan.
  http://www.islamscope.com/

 7. Rickard 11 maj 2009

  Om nu Koranen var ett så starkt bevis att den bevisade guds existens, borde den då inte räknas in som ett vetenskapligt bevismaterial för en odiskutabel sanning världen över? Ordet bevis blir taget ur sitt sammanhang om man lägger in personlig tro i det. Ett bevis ska visa på att den tes man lägger fram klarar kritik från alla håll. Tex hur människan eller något annat djur kommer till har vi odiskutabla bevis för. Det går att studera via mikroskåp och det finns ingen som tvivlar på dess sanning. Men hur kommer det sig att det självklara beviset för Guds existens aldrig får någon bäring i vetenskapen? Religion, som du visar med länken, rider ju mer än gärna på vetenskapliga fakta för att på så sätt kunna säga: ”se här, det här stämmer överens med vad som står i texten” medan det som inte stämmer talar man tyst om.

 8. Haydar 11 maj 2009

  Svettdropparna på prinsens panna hade blottats. Alla andra var lika oroliga. ”Detta kan inte vara sant, vart håller sheikhen hus?” tänktes det utav många. Under tiden stod ateisten brett smilande. ”Äntligen”, nästan en timme senare än den tid han hade lovat ateisten att debattera med honom anlände han.

  ”Vad dröjde dig så länge?” frågade ateisten hånande.
  ”Jag var på min väg hitåt, men lyckades inte hitta en enda båt att ta mig förbi sjön med.” Svarade Sheikhen.
  ”Plötsligt så, jag såg ett träd falla ner och brytas upp i stycken. Sakteligen rörde sig bitarna och formade en båt tillsammans bara så där. Jag tvekade till en början, men bestämde mig sedan att stiga på båten. När jag väl ställde mig där började båten ro av sig själv och tog mig till andra sidan sjön.”

  Ateistens anletsuttryck ändrades drastiskt till en förbluffad en. Sedan började han skratta hysteriskt. ”Är det denna galning som ni sätter upp att debattera mot mig?” skrattade han ut till prinsen. ”Trädelarna formade ihop sig och förvandlades till en båt utan någonting? Bara så där?”

  Nu var det Sheikhens tur att smila och le.
  ”Du vägrar att tro på att en båt skulle kunna komma till existens ur en slump, utan någon skapare…” frågade Sheikhen honom tystlåten. ”Men ändå så förväntar du dig att jag skall tro att denna övermäktiga universum kunde?”
  Då ateisten insåg sin förlust utropades ”Gud är större (än allt)!” igenom hela tingsrätten.

  http://islamportalen.se/

 9. Bahlool 11 maj 2009

  Rickard vi har en massa olika vetenskapsmän som skiljer sig emellan varandra, även när man har ”vetenskapliga bevismaterial” titta på vad fvetenskapsmännen säger om världens uppvärmning osv.
  Du får gärna visa vad som inte stämmer..jag gav dig bevis på vad som stämmer 🙂

 10. Bahlool 11 maj 2009

  fin text Haydar..men jag väntar fortfarande på texter till MuslimNytt ,) jag bad dig hjälpa dtill och du var redo brorsan hehe

 11. Rickard 11 maj 2009

  Ja, det finns olika uppfattningar, men alla vill ju komma fram till en sanning man kan vara överens om. Tror inte de forskare som kommit fram till att utsläppen värmer jorden blir ledsna om de får överbevisande fakta mot sig. Några fel i koranen:

  ”Enligt koranen släppte Allah bergen för att forma den platta jorden ifrån himlen.”

  ”Det finns ingen likhet mellan verser som handlar om Mecka jämfört verser om Medina, en kunskap som många muslimer har. Men de muslimer som hävdar varför det är så här, är inte övertygande. Det är ologiskt att Allah ska ändra sin dialekt och skrivspråk när Muhammed byter geografisk plats. En mer logisk förklaring är att författarna eller Muhammeds källor till koranen har varit olika personer.”

  Citaten från en muslimsk man. Inte mina.

 12. Bahlool 11 maj 2009

  Det första känner jag tyvärr inte till och tar nog lite tid att kolla upp det…det andra har jag aldrig hört talas om heller och jag har läst många försök att knäcka Koranens språk och innehåll. Koranen har inte ändrat dialekt, har du någon sida jag kan läsa mera om det här?

 13. Rickard 11 maj 2009

  islam-watch.org ska kolla upp det själv också.

 14. Achmed 11 maj 2009

  Läser Rickard koranen på arabiska? För de som sysslar med språk vet att semitiska språk som många andra språk är svårt att EXAKT översätta. Ta sanskrit t.ex. där ett ord kan ha multipla innebörder.

 15. Rickard 12 maj 2009

  Achmed, nej så klart läser jag inte koranen på arabiska. Kan inte språket. Citaten var hämtade från en ex muslim som troligtvis läst den arabiska versionen, då det är den enda rätta versionen. Det jag undrar är över trovärdigheten i påståendet att inget idag motsäger koranen. Men om någon har läst dessa påståenden på originalspråk får den gärna motbevisa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *