Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kritik mot Israel är antisemitisk?

Det finns ett fåtal personer som gör sådant här intryck på mig. Medan araberna är fega och bajsar på sig, av fruktan för USA och Israel, går denna man och denna nation ut och står emot dessa förtryckare. Undrar bara när USA kommer anfalla? Nu kommer Israel att vara ännu surare, ännu aggressivare och ännu fientligare mot Iran.

Det är rätt märkligt att en stat, som begick hemska illdåd bara 4 månader sedan, ska få så mycket stöd av Europa.

De borde skämmas över att gå ut ur mötet för att denna stats brott visas upp. Antisemitism att klaga på Israel? Vad är det då när man klagar på Iran och Zimbabwe? Varför är en kritik tillåten och en annan förbjuden?

Iran är en törn i Israels öga. Inte för att Iran utgör en fara för världen men för att Iran är en fara för Israels hegemoni över världen.

Även människorättsgrupper har fördömt västvärldens beteende. Allt fler stater har börjat öppna upp ögonen för hyckleriet när man inte får eller kan kritisera Israel, vad än Israel gör.

3 kommentarer

 1. Bahlool 21 april 2009

  japp har varit där..:)

 2. Daniel 22 april 2009

  Håller fullständigt med och det är en tanke som gör mig upprörd.

  Folk i väst har blivit indoktrinerade att all form av ifrågasättande eller offentlig kritik mot staten israel är en antisemitisk handling. Den makt Israel har med draghjälp av USA har förblindat hela världen att Israel defacto får agera emot FN’s resolution och stadgar gällande mänskliga rättigheter.

  Hur kan ifrågasättande av en stats politiska agerande har något med religion att göra.

  När ska västvärlden sluta svälja all propagande från Israel och USA med hull och hår? När ska vi låta bli att föda judarna med våra sympatiseriande och medömkande känslor vilket föder de till att agera som de vill enbart för att de för 70 år sedan utsattes för en gymhet, en grymhet de själva idag utför. En grymhet som har usatt andra folkgrupper och religioner i historien. En grymhet som pågår än idag i många länder.
  Men de uppmärksammas inte. För de är inte judar.

  Det är inte vad man är utan vad man gör som ska sätta prägel på hur man accepteras. Man är inte automatisk högre ställd för att man är jude. Sluta smeka Israel med sammetslena handskar.

  Det är inte antisemitism. Det är ett politisk ifrågasättande av ett agerande av en stat. Men så långt tänker inte väst. Frågan är när denna mur av falsked kommer att rasa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *