Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Apardheidstaten börjar skärpa till sig

Palestinsk vattenbrist oroar – DN.se.

Några år sedan läste jag att judar i Israel, fick 10 ggr så mycket vatten som en arab. Idag är det fyra gånger så mycket. Säga vad man vill om Israel, men de har börjat skärpa till sig. Nu är det bara fyra gånger så dåligt att vara en arab.

Alla är lika, men vissa är bättre än andra.

När som helst kritik börjar mot Israel, så kommer man med fina ursäkter, den här gången var det att Israel ju är mera utvecklad, och därmed behöver de mera vatten. Den som läst lite historia kan minnas grekers syn på ”mindre utvecklade” barbarer, eller Roms och Imperialisternas syn på att andra folk och stater var mindre utvecklade, så man kom med räddningen, med kristendomen eller med civilisationen till de svarta och mörka folken.

Bäst är väl ändå Hitler. Han kom för för att rädda de stackare i den fattiga slaviska världen, för det var ju för deras eget bästa att de slapp leva i fattigdom.

Araberna i det ockuperade palestina har inte bara förlorat land och släktingar, nej nu förlorar de vattnet också. De borde vara tacksamma mot den civiliserade israeliska staten. Det här är ju för deras eget bästa att de får mindre av allt. Att de inte fattar det??

5 kommentarer

 1. Proud Lebanese 20 april 2009

  Bahlool tack så mycket att du tog bort mina kommenterar! Vi ska inte bruka, vi måste bekämpa السويدش دموكرات! i’m saying it! mesheen ma yefhamo

 2. M 20 april 2009

  Om palestinierna likt kineserna införde en enbarnspolitik skulle nog fattigdomsproblemet till stor del lösa sig på sikt i Palestina. En grundorsak till fattigdom är att man förökar sig likt kaniner och därför inte kan försörja den ständigt kraftigt ökande befolkningen. Speciellt när man inte prioriterar ekonomisk tillväxt i landet. Detta insåg kineserna och nu är 200.000.000 miljoner kineser befriade från påvra ekonomiska förhålladen och snart världens mäktigaste folk. Men att be palestinier sluta föröka sig likt kaniner vore väl som att be en kåt hanhund sluta jucka varje ben det ser. Istället ber man om MER och MER pengar från omvärlden utan att ge någonting tillbaka. Lite som en ouppfostad hund som ”tagit kontrollen” över sina svaga ägare och beter sig aggressivt, skäller, struntar i ägarnas befallningar, tar mat från bordet och ”våldtar” varje tik den kan hitta när den är ute på promenad….

 3. Bahlool 20 april 2009

  M problemet är nog inte befolkningstillfäxten i de palestinska områdena, utan problemet är att de är ockuperade. När du är ockuperad så är knappast ekonomisk tillfväxt något du tänker på först och främst.
  I gazaattackerna såg man att Israel bombade företag, bilar, vattenreningsverk och elcentraler..så har det varit varenda gång Israel velat ”bestraffa” befolkningen. Hur kan man hoppas på ekonomisk tillväxt när ens infrastruktur och hus förstörs? Du är lite rasistisk i din åsikt att de juckar och förökar sig som kaniner..men då är det väl helt ok enligt dig att man mördar och rensar ut lite eh?

 4. mammamarie 20 april 2009

  Vafaaaan är det för idioter som hittat till ditt krypin??! Vilken värld lever dom i ???! Det dom skriver är ju fullständigt intelligensbefriat. Det är väl sånna som går in hos olika bloggare o ”låtsas” veta nåt om nånting, fast dom inte har en susning av vad som händer utanför sitt eget närområde. Sorgliga är att dom inte inser hur patetiska dom låter…
  ….fast jag börjar misstänka att dom är amerikaner…som kan skriva på svenska…dom låter ungefär lika logiska som G W Bushs folk..

 5. Bahlool 20 april 2009

  haha jag brukade oftare skriva om artiklar på nyehterna och då alltid ta från SVD och DN, och då var bloggen fylld av såna individer..sen tröttnade jag på skiten så slutade länka till artiklarna men nu är jag uttråkad och behöver se folks dumhet så jag kan känna mig lite mera arrogant igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *