Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Varför kvinnor blir fördummade?

Jag vaknar till ibland och ser att tvn är på och att det är Oprah eller Tyra Banks show på tv. Damer som ses av miljoner kvinnor runt världen. Dessa två damer berör viktiga ämnen och det ska de ha eloge för, men ibland kan jag inte förundras över hur fördummande dessa program ändå är.

Idag sitter Tyra och talar med någon dam från gruppen Salt n Peppar..denna sångerska har skrivit en bok och i den hävdar hon att hennes Farfars vän hade våldtagit henne som barn..sen menar hon att fyra pojkvänner också våldtagit eller misshandlat henne. Båda två hävdar att ifall en kvinna ger igen, så hamnar hon i fängelse och att 90% av alla kvinnor i fängelset är där för att de tog lagen i egna händer.

Man menar alltså att kvinnor inte är brottslingar utan att 90% begår brott för att de blivit illa behandlade och gav igen..snälla ni!! När en kvinna tittar på sånt skit, så blir hon fördummad, för hon slugar sånt här med hull och hår.

Igår (hade jag oturen att vakna till Tyra också) där var det en kvinna som mådde dåligt för att hennes man hade hjärncancer. Hon ”kidnappades” av tre tjejer från ett annat av kvinnors favoritprogram, där man söker modeller och som Tyra Banks modererar. Tre av dessa wannabemodeller satt i limon med den drabbade kvinnan och höll i hennes hand. En av dem spelar att hon gråter, du ser inga tårar, men hon tar servetten och torkar sig under ögonen..alltid när kameran filmar henne.

Nästa person bara tittar fram, hon fattar nog inte vad de gjorde

Den tredje var värst, hon grimaserade och försökte le eller skratta ibland, medan kvinnan berättade om sitt hemska öde. Så säger hon en smart tjej, ”jag hörde det här och tänkte, även om jag måste vakna upp på natten, så vill jag hjälpa dig”..stackare..vakna på natten är så svårt för henne. Jag verkligen tog illa upp av hennes försök att hålla inne skrattet..

Vad har vi mera? Vi har program som Big Brother och Idol, vi har program där kvinnor är målgruppen, och det är så fördummande att se på sånt här skit, att jag blir rädd. Jag blir rädd för att de fallit för dessa lögner och detta skitsnack.

Alla kan vi se på några program som inte ger oss nåt, för att fördriva tiden..men de flesta tjejerna jag mött, tittar på för mycket av den här skiten. Mina systrar såg min ilska när de tittade på alla dessa modelprogram..även när det inte fanns konflikt, började man konflikt och sen nästa dag var det samtalsämne hos de tjejer jag kände. Det var ju viktigt att diskutera vem som låg med vem och vem som bråkade med vem. Det har bevisats att om du utmanar din hjärna, gör korsord eller svåra räkneuppgifter, så håller du den i trim..när man slukar allt dessa program visar och säger på tv, vilken utmaning är det?

Jag är arrogant för att jag tror mig ha lite mera hjärna än så. Det är också varför jag kommer dö som singel..alla tjejer jag mött tittar på sånt här skit och än har jag inte mött någon som gett mig något värt att diskutera.

ps: dont mess with me today..jag har rätt ni har fel, ni är dumma eller blir dummare!!

12 kommentarer

 1. Rog 12 april 2009

  Varför kvinnor fördummas. En anledning är du själv. Hur kommenterade du den 20 årige juridikstuderande, blåst…

 2. Bahlool 12 april 2009

  förstår inte rog?

 3. Bahlool 12 april 2009

  ja juste..men när man leker runt och snackar som hon så låter man blåst..sen är hennes resonemang lite yucky lol..men du som ateist kan ju inte se sånt då hon stödjer dina teser

 4. Rog 12 april 2009

  Du är verkligen en god företrädare för fredens religion haha

 5. Bahlool 12 april 2009

  japp därför du älskar mig

 6. Rog 13 april 2009

  Jag älskar inte dig eller någon annan. Vi ateister kan inte älska, ha moral eller etik. Enligt troende. Undrar om det är denna brist på moral, etik och kärlek som gör att vi inte spränger oss i småbitar eller avrättar abortläkare?

 7. Bahlool 13 april 2009

  sluta med dina dumheter..du lyssnar ändå inte pålogik..Var Hitler inte både ateist och asexuell? Hur var det med alla kommunister? De är ju och var ju ateister..fredliga älskande ateister..

 8. umzacharia 13 april 2009

  Stor skillnad på Tyra och Oprahs program enligt mig. Oprah kör journalistik,Tyra kör nåt blaha blaha program för fjortisar;)

 9. Bahlool 13 april 2009

  hahah du är en fan alltså..men tyra försöker efterlikna oprah..hon vill väl efterträda oprah någon gång?

 10. umzacharia 13 april 2009

  Jag är en typisk hemma mamma som kollar Oprah 😉 Sen när man är med folk så ska man vara smart o säga nåt typ ” såg ni detta på Oprah”….hahahah Alltså jag har inget liv;)

 11. Bahlool 13 april 2009

  lol nåja jag tittar också ibland på oprah och hon är lite bättre än tyrah..men man måste vara lite mera försiktig med att tro på allt de säger där och så gråter alla..dessa jävla falska tårar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.