Press "Enter" to skip to content

3 Comments

 1. mammamarie
  mammamarie 11 april 2009

  problemet är att även dessa förmodligen beskylls för att vara antisemiter. Spelar ingen roll vem som kritiserar den Israeliska staten, ALLA som gör det ÄR antisemiter enligt sionisterna.

 2. Bahlool
  Bahlool 11 april 2009

  japp såna här judar kallas för “självhatande” judar..jag själv har börjat titta och läsa mera texter skrivna av revisionister men men..vi får se ingen stor energi att sätta in mig i nåt nu hahah

 3. Rog
  Rog 11 april 2009

  Jisses jag ligger dåligt till. Jag är islamofob, sionist, homoseuell, Afaanhängare, Stalin och Hitler beundrare. Å allt jag vill är att människor ska komma överens. Sist en “hippe” sa samma sak. Tackede vi honom genom att spika upp han på en träbit. Vilket öde kan väntas mig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *