Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

14 kommentarer

 1. Rog 04 april 2009

  Orka läsa. Det är ändå inte objektivt =). Men i dag skulle han ses som pedofil Samma saker pågick över hela Europa med. Så att kasta strunt kring det där e bara löjligt. Det som är av intresse nu, är det som idag sker inom vissa delar av Islam.

  Är det inte dags att ni ”vanliga” muslimer tar tillbaks er religion?

 2. Bahlool 04 april 2009

  läs det istället

 3. mammamarie 04 april 2009

  ROG: Vad menar du med objektivt? Finns det någonting som skrivs av någon och som är objektivt? Skulle vilja se en sådan historia. Kan inte vara mycket innehåll i den.

 4. Rog 04 april 2009

  Mamma
  Du kan läsa Richard Dawkins Illusionen om Gud. Eller ngt annat han skrivit om vetenskap.

 5. Bahlool 04 april 2009

  Rog i det här fallet handlar det inte om Gud osv..utan det handlar om historiska belägg för Profeten Muhammed och anklagelserna mot honom

 6. mammamarie 04 april 2009

  Menar du att Richard Dawkins Illusionen om Gud är ”objektivt” skrivet? Han lägger alltså inga egna värderingar alls i boken? ….Ingenting…???? Tror inte. Har sett hans ”dokumentärer” o de är helt klart subjektiva

 7. Rog 04 april 2009

  mamma
  Han lägger en vetenskaplig tanke kring begreppet Gud och religion. Klart att troende inte gillar dett, för då framstår er illusion mer och mer som ett skämt. Vilket det med är anser jag.
  Du kan kasta ett öga över på Douglas Adams med.
  jag själv har börjat förakta religion till den grad att jag vill införa ett religionsförbud. Förbjud all relgigion i det öppna samhället. Vill man pyssla med en tro. Ska detta ske i hemmets vrå. Vilket Jesus var en förespråkare för. Så hur vore det om ngn för en gång skull lyssnade på vad han sagt

  Religion är inget annat än ett förtryck av den fria tanken. Finns inte en enda troende människa som har en egen fri tanke. Ni lever alla under samma masspsykos.Skrämmande att det ska visas sån respekt för ngt som aldrig har bevisats och uppenbarligen heller aldrig tillfört människan något gott.

 8. Bahlool 04 april 2009

  Rog så du tycker det är ok att du får förespråka din ideologi och din ateism, men en religiös person får inte ha samma rätt när det gäller religion? Du tycker att en religiös person håller på med en illusion, men samtidigt förespråkar du en annan illusion..ateismens 🙂
  Vi är muslimer och följer Profeten Muhammed som menade att religion och politik ä rett..att religionen är del av det vardagliga livet…
  Ja för ateismen har ju bevisats 😉

 9. Rog 04 april 2009

  Jag förespråkar inte något förtryck. Inget i mina tankar bygger på att vissa människor är sämre än andra. Du talar inte gott om vissa människor Detta är ett hat du fått genom religion.
  Vetenskap är ingen illusion hur mycket du än försöker övertyga dig detta.Kan förstå att du inte gillar vetenskap. För den bevisar om och om igen att den så kallade guden är en omöjlighet. Så därför måste troende skrika mer. Ingen utav skulle ens våga ta ett kliv ut i verkligheten och leva i den som varje människa gör. Ja Du påstår att du gjort det i vissa perioder. Men återgått till din religion. Fegt. Verkligheten suger och det är inget gudomligt med den alls. VIssa pundar, andra flyr via en illusion.

  In med religionen i garderoben och ut med vettiga friska rationella människor.

 10. Rog 04 april 2009

  A man can marry a girl younger than nine years of age, even if the girl is still a baby being breastfe More..d. A man, however is prohibited from having intercourse with a girl younger than nine, other sexual act such as forplay, rubbing, kissing and sodomy is allowed. A man having intercourse with a girl younger than nine years of age has not comitted a crime, but only an infraction, if the girl is not permanently damaged. If the girl, however, is permanently damaged, the man must provide for her all her life. But this girl will not count as one of the man’s four permanent wives. He also is not permitted to marry the girl’s sister

  Ayatollah Khomeini, Supreme Leader of the Islamic Revolution

  Så inom vissa delar av Islam är pedofili tillåten?

 11. Bahlool 04 april 2009

  Det ögonblicket du bestämmer hur vi ska utöva vår tro, om det är i det öppna eller i det privata, det ögonblicket utöver du ett förtryck. Jag talar inte gott om vissa människor pga vad jag anser är rätt eller fel..om du läser religiösa skrifter så kommer du se att relgiionen säger var snäll, även mot dina fiender..Imam Ali gav fienden vatten när han hade chans att vinna en strategisk seger.
  Jag har inte sagt att vetenskap är en illusion..jag gav dig länkar till muslimska sidor som påvisade vetenskapen i koranen..men du läste inte dem..därför vidhåller du vid din tes om att islam är emot vetenskap..något inte jag eller någonmuslim sagt.
  Finns inga bevis för att Gud inte finns..så strunta i den där propagandan..sånt funkar inte 😉

  Jag återgick till relgionjen inte pga feghet..utan pga logiska resonemang som gav mig lösningen på mina problem och svaren till mina frågor.
  Det är fegt att inte våga ta tag i din rädsla för tro och religion..då kanske du hittar svaren på de frågor du har?
  Vad är vettigt? Det som du bestämmer och menar är vettigt? Vad är friska rationella människor 😉 du säger själv du är inet frisk..

 12. Bahlool 04 april 2009

  Enligt min gamle psychologilärare så var barn från barnsben oralt tillfredställda..betyder inte att du stoppa din penis i dem..detta är hans tolkning. Han och de anhängare som stödjer honom följer den. Andra lärda har en annan inställning. Som sagt sluta låta dina fördomar och dina värderingar styra. Han klargör att ifall du skadar så är du skadeståndsskyldig..visa mig en enda tjej som inte sagt att hon haft ont vid vissa samlag…

 13. Rog 04 april 2009

  Lägg ner Det finns ingen logik inom tro.Hade troende accepterat en enda logisk tanke så hade tron hamnat där den hör hemma. I papperskorgen

 14. Bahlool 04 april 2009

  Det är inget svar rog. Ditt problem är att du inte är ett dug annorlunda än vilken fanatiker som helst. Du är så fanatisk i din tro på ateismen att du inte vill ta till dig av andra saker..jag lägger inte ner du borde känna mig vid det här laget.jag får alltid sista ordet och du vet att jag har rätt när du förväntar dig att du kan inskränka en religiös människas önskan att vara öppen med sin tro och utöva den i det öppna samhället medan du vill själv tillåta ateister att sprida sin ateism i samhället genom skola osv…så funkar det inte..så förbjud religionen..förbjud slöjan..förbjud tron på en gud…tror du att dina förbud då leder till att du får rätt till slut?
  Som sagt du har inte förstått religionen för att du är uppvuxen med en svag kyrka..en kyrka som varit dogmatisk och inte tillåtit fria utbyten..när du har tid och ork att sätta dig in i vad islam säger, säg till…islam är logik och känsla..tro och rationalitet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *