Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Muslimsk satir

Fem islamistiska terroristmuslimer har gripits skäligen misstänkta för en lokal bombfabrik av muslimska terrorbomber. Det var 80-åriga pensionären Klara som slog larm till polisen på tisdagskvällen. Polisen kopplade in Säpo och skickade den nationella insatsstyrkan för att säkra platsen.

De skrek högt dessa ljud man hör på tv då bomber exploderar, berättar Klara.

När den nationella insatsstyrkan slog till satt islamistmuslimerna runt bombbordet och förberedde troligen explosiva paket i olika storlekar för ett eventuellt terrorattentat. Hyresgästerna blev beordrade att utrymma kvarteret och rökgranater avlossades vilket tvingade terrormuslimerna från sitt terrorist näste. Bombhundar och bombteckniker har nu sökt igenom den misstänkta Al-Qaida-basen. Talesman för polisen är tyst och har hemligtstämplat ärendet under sekretess, men det ryktas om att paketen kan vara tänkta till ett köpcentrum i centrala Ankeborg, där man förbereder barnens julgransplundring. Det sägs även att terroristpaketen kommer utifrån, vilket misstänkliggör en koppling till terroristhålorna i det islamistiska kvinnoförtryckarlandet Afganistan där man stenar människorna som söker frihet.

UPPDATERAS INOM KORT!
PP
Pressens Propagandabyrå

Senare ur polisrapporten:

De fem män som misstänktes för förberedelse av terrorism frisläpptes under onsdagen. Paketens innehåll var endast leksaker och barntillbehör. De hade samlat ihop packen till sin kusin som några dagar innan hade fått en son. Med glädje hade de ropat ”Allah Akbar” vilket betyder ”gud är stor” på arabiska.

Sånt och lite mera roligt kan man hitta på Alternativmedia

3 kommentarer

  1. Darius 30 mars 2009

    AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA! OMG vilken tragiskt historia 🙂 men inget är mer tragiskt än thoralf och sagofarbron Dragan Klaric hahahahhaha! !!

  2. Darius 30 mars 2009

    juste fna glömde säga! aa fan lägg upp den och visa till om dem där mammorna ghahah 😀

  3. Rog 30 mars 2009

    På ngt fruktansvärt sätt så är det roligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *