Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Rasister kommer snart in i riksdagen

Rasism hos Sverigedemokraterna | Inrikes | SvD.

På senare dagar har jag haft mina småduster med Sverigedemokraterna. Nu visar det sig att mina möten i deras bloggar, där rasism och hets förekommit, inte var något undantag. Radions Kaliber skickade tre reportrar att bli medlemmar och dessa spelade in när man spridit hets och hat mot invandrare.

Saker som sades hör och läser man dagligen på bloggarna men i och med att dessa bloggar mestadels har varit hetsfyllda mot muslimer, så har intresset för att belysa saken varit svalt hos den stora massan.

Vi måste förstå vad det är för typer vi kommer skicka till Sveriges riksdag. Det är rasister, inget annat. Det är samma personer som brukade kalla sig Nationaldemokrater, brunskjortor och fascister. Ska vi verkligen förstöra Sverige och Sveriges rykte med att tillåta sådana här personer att sitta och representera oss?

Jag hoppas att fler journalister tar upp detta parti, vars fara inte kan underskattas.

Rösta i EU-valet!!

32 kommentarer

 1. Harlekin 29 mars 2009

  Rasister och Nazister är INTE välkomna i Sverige och ska GENAST skickas ut från Sverige!

  Dom är INTE Svenskar dom är Nazister och rasister!

  MVH: V

 2. Erik 29 mars 2009

  Sverige rykte som du pratar så yvigt om förstörs ju ännu mer av er invandrare, ni lever ju verkligen upp till de rasistiska ”fördomarna”. Kolla på närmaste häkte eller valfritt fängelse. Där är det kolsvart. Ofattbara 100% av internerna på Kirsebergsanstalten i Malmö har invandrarbakgrund!

  Visst finns det rasism bland svenska folket, frågan är ju bara hur det ser ut i invandrarleden? Knappast mindre rasism där, det är ju bara att svenskhatet är tillåtet enligt lagen hets mot folkgrupp i Sverige.

  Hur ser det ut med invandrarnas sexualbrott, våldsrån etc. Hur riktas dessa rent etniskt? Vilka grupper blir offer och vilka är förrövarna?

  Hejdå Bahlool!

 3. Bahlool 29 mars 2009

  Det här har du hävdat förr men när man bad dig om bevis så såg man inte till dig längre. Så du får gärna säga att det är så, men lögner leder ingenstans än till att du gör dig själv till åtlöje ,) Så engla var svensk och hennes mördare och våldtäktsman var invandrare?

 4. Svenne 29 mars 2009

  I Sverige har vi åsiktsfrihet och att vara nazist är lika legitimt som att vara muslim. Att gruppvåldta däremot är kriminellt och är något som endast invandrare sysslar med.

 5. Bahlool 29 mars 2009

  Svenne så de här affärsmännen som bedrev gruppvåldtäkter på unga tjejer som uppdagades några dagar sedan, de var inte verkligen svenskar? Du borde kanske sätta dig ner och titta lite på statistik. Djur finns det bland vita svenskar och invandrade svenskar. Du får gärna ha en åsikt om invandringen, men vi har lagar som förbjuder rasism och hets mot folkgrupp. Det är något du, jag och andra måste hålla oss efter.
  Du måste väl inse att du har fel när du säger enbart invandrare håller på med gruppvåldtäkter?

 6. Svarten 29 mars 2009

  Jag hade glömt att ställa fram klockan till sommartid och missade programmet, men tankade ned det och lade upp det på bloggen. Ni som vill höra programmet är välkommen till http://tinyurl.com/d4t2wu

  Visst är uppseendeväckande att höra vad SD:arna vräker ur sig, med den som besökt forum, hemsidor och bloggar där SD:arna härjar har tagit del av ett betydligt värre språkbruk än det som används i programmet. För att inte tala om alla de gulliga e-brev jag själv fått. Typ:

  ”Hej din Äckliga muslim. Trevligt att ni muslimer är här i Sverige och lever på vår välfärd. Ja man kan ju inte göra så mycket åt det. jag har bestämt mig sen Halal Tv började att jag skall för första gången lägga min röst på SD 2010. All olycka önskar jag dig och din Islam familj. Hejdå.”

  Och jag som inte ens är muslim 🙂

 7. Bahlool 29 mars 2009

  muahah nåja när de tar över makten så hamnar du i alla fall i samma koncentrationsläger som jag 😉

 8. Sivan 29 mars 2009

  ”Visste ni att en immigrant, eller invandrare som kommer till Sverige från sådana länder som Afghanistan och Afrika kommer ibland med 2 000 parasiter i sin kropp”
  Det kanske är sant! Dvs att dom ibland kommer med 2000 …….

 9. Svarten 29 mars 2009

  Dikt av Martin Niemöller

  När nazisterna hämtade kommunisterna,
  teg jag; jag var ju ingen kommunist.

  När de spärrade in socialdemokraterna,
  teg jag; jag var ju ingen socialdemokrat.

  När de hämtade de fackliga,
  lät jag bli att protestera;
  jag var ju inte med i facket.

  När de hämtade judarna,
  lät jag bli att protestera;
  jag var ju ingen jude.

  När de hämtade mig,
  fanns det ingen kvar som kunde protestera.

  Martin Niemöller (1892 – 1984) var evangelisk teolog och ledare för Bekännelsekyrkan. För sina protester mot den tyska nazi-statens inblandning i kyrkan, mot nazisternas rasideologi och terror, hölls han 1937-1945 fången i koncentrationslägren Sachsenhausen och Dachau.

  Det gäller att protestera i tid, Bahlool.

 10. Soran 29 mars 2009

  Bahlool, du vet mycket väl att det bara är invandrare som begår brott här i Sverige. De visar bara en Svensk för att svenska folket inte ska tro att det bara invandrare, ha ha ha.
  Det värsta är ju de som påstår såna saker här ovan är säkert själva har kriminella tankar och håller på med kanske bedrägerier och liknande, men har svårt att acceptera att invandrarna lyckats som egen företagare. De tänker följande: Hur kan de här aporna komma hit och tjäna pengar, vi som är svenskar har knappt med ekonomin. Jo, de som tjänar pengar sliter 12 timmar om dagen i 7 dagar i veckan också. Skulle ni jobba 12 timmar för några få kronor i timmen, utan någon ledig helg och supa på? det tror jag knappast.
  Jesus sa: ” Innan du säger till din granne, låt mig ta bort bjälken i ditt öga! Ta först bort bjälken i ditt öga.

 11. Bahlool 29 mars 2009

  En av mina favoritdikter jag tror jag använt mig av den 3-4 ggr i mina olika inlägg till tidningar och bloggar 😛 det är just det här Svarten att vi måste stå upp för de här rasisterna nu, och det gäller inte bara dem det gäller terrorister, islamister som är hemska också och det gäller även radikala kommunister osv.

 12. Bahlool 29 mars 2009

  Soran just det du tog upp handlar om mig och min syster..efter 4.5 år har vi större skulder än nånsin och vi jobbar verkligen från 10 till 22 7 dagar i veckan..tyvärr finns det rötägg bland invandrarna och tyvärr finns det rötägg bland svenskarna också. Det som skrämmer är just de här personerna som med fullaste allvar menar att alla invandrare är brottslingar och enbart dem som håller på med brott.

 13. Olbap 29 mars 2009

  Bahlool, du och dina kamrater inom islam, som ofta avbildar judar på karikatyrer på samma sätt som Der Stürmer gjorde i tredje riket, ni borde ju välkomna SD i så fall? Jag menar, rasister som rasister?

 14. Bahlool 29 mars 2009

  Olbap det är du som är rasisten och islamofoben det är du som menar det är ok att behandla muslimer illa och att muslimer inte hör hemma i Sverige eller Europa..du är en hycklare..

 15. Anders 29 mars 2009

  Vill inte se ett islamiserat Sverige därför får SD min röst nästa gång.

 16. Bahlool 29 mars 2009

  Anders hur ska de kunna stoppa det? Vad är det mera du önskar dig av dem? Att de slänger ut muslimerna också? Eller bara inskränkar muslimernas rättigheter? Hur är det då med judarna? Är det ok att ha dem här? Vad tycker du om kommunister, ska de också stoppas på liknande vis? Hur långt är du beredd att gå för att inskränka och stoppar muslimerna i världen?

 17. Erik 29 mars 2009

  Jamen hur vore det om ni kunde hålla er till ämnet och sluta blanda bort korten hela tiden. Det är ju ända in i h-vete att ni inte kan ta en ärlig diskussion.
  Det är överhuvudtaget aldrig någon som påstår/påstått att ni invandrare skulle stå för 100% av brottsligheten. Det som påstås och bygger på fakta från bland annat BRÅ är att vissa invandrargrupper är gravt överrepresenterade i kriminalitet,sexualbrott, rån våld etc.
  Folk är otroligt trötta på att se SITT land gå ner sig mer och mer mot ulandsstandard. Om ni tycker det är märkligt förstår jag inte hur ni är funtade allvarligt talat!
  Ni borde åka hem och bygga upp er hemländer istället för att sitta här och gnälla. Ni är ynkliga!

 18. Bahlool 29 mars 2009

  Än en gång erik. Du sa att det var 100% och jag väntar på källan? Det är du som tar upp andra saker än vad inlägget handlar om…så varför kan du inte hålla dig till ämnet 😉

 19. Soran 29 mars 2009

  Vad kan man förvänta sig från trångsynta männinskor, det gäller alla på denna jord, när det krisar så är det de andras fel, aldrig ens eget.
  Jag hoppas att männinskan någon gång inser att det som existerar och finns går inte att äga för evigt, som t.ex ett land.
  När det gäller invandrarungdomar som begår brott eller invandrare överlag, mr Erik, så är det så att du och såna som du gör inte saken bättre genom att påpeka ditten datten. Om du för det första visar att du inte vill ha invandrare i ditt så kallade ”land” och dessutom provocerar genom att vara främlingsfientlig, förväntar du dig då att invandrarna ska ta och flytta tillbaka, bara för att Erik är inte nöjd med situationen.
  Fyi, vi skulle mer än gärna flytta tillbaka, men du förstår, det finns krafter som är värre än vad du är vad det gäller mentaliteten, så att det är rätt svårt att bygga upp de länder som är odemokratiska.
  Jag tror inte att man kan lösa problemen genom att utesluta områden som är överrepresenterade av invandrare, det måste skapas möjligheter som gör att de männinskorna känner att de är en del av samhället, genom utbildning och arbete, går inte det, så ska man inte bara stänga dörren. Det ä lätt att se från ett perspektiv.En männinska föds aldrig som ond, men lika gärna bli en Hitler eller en Stalin om man behandlar den illa, dvs om den männinskan inte har psykiska problem.

 20. Erik 30 mars 2009

  Ok Soran, bra då vet vi var du står. Inga folk har rätt till sitt land. Jojo du vet väl om att då går emot en av FN:s grundläggande principer? Men det är klart man kan frångå sånt bara det inte är fråga om ett av era hemländer tex! Så länge det inte gäller ditt så kallade ”land” är det ok va?

  Det som framförallt utesluter vissa grupper av människor ur svenska samhället är deras egna beteenden och brottsstatistik. Det kolonialistbeteende som vissa grupper uppvisar i Sverige idag är chockerande och kommer leda hela landet helt åt helvete.

 21. Bahlool 30 mars 2009

  Erik än en gång..vart är statstiken över 100% invandrarantal i fängelser, något du hävdat.

 22. Umm Elias 30 mars 2009

  Erik – Det är ren bs det du skriver. Jag har väldigt god insyn i svenska fängelser och polisiärt arbete och du saknar fullständig kunskap. Tro inte allt sd skriver, 99% är ofta rena lögner och fantasier.

 23. Bahlool 30 mars 2009

  Hjälper inte Umm Elias, denna kille har skrivit här i flera månader och första inlägget han skrev var så fullt med bs, att jag bara kunde svara WoW…

 24. Umm Elias 30 mars 2009

  Erik – Du kan väl ta o lämna Sverige till er alldelles egna vita ö? Varför sitta här o vantrivas när ni kan bygga upp ett land där NI är önskade?

 25. Umm Elias 30 mars 2009

  bahlool- Tyvärr biter inte ren fakta på hjärntvättade/döda rasister.

 26. Bahlool 30 mars 2009

  Erik
  *******@gmail.com
  ********
  Postades 2009/03/01 kl 13:24

  Ja vad fan tror du Bahlool! Könsstympning, hedersmord, s.k “bötning” i skolorna, könssegregerad simning, gängvåld, etniskt grupperade maffialigor, vägpirater, etniskt riktade våldtäkter (mot svenska kvinnor), etniskt riktade rån(mot svenskar), etniskt riktat våld (tex 20 män mot en kvinna i södertälje!), hjärntvättande koranskolor, muslimsk religiös intolerans (säger ordet kafir dig något?), Islamistiska religiösa upplopp( Rosengård), Våldsamt undanträngande av näringsverksamheter, (södertälje?), ” 30-åriga Buspojkar? som skjuter med automatvapen mot polisstationer, Vågor av värdetransportrån, Total intolerans mot yttrandefrihet (Muhammedkarikatyrerna), Flickor som kastas ut från balkonger, Heders?män?? som mördar försvarslösa döttrar, Etniskt klantänkande, extremt uträknande bidragsparasitism, feta as i burkatält, etnisk kolonisering av VÅRT LAND, identitetslögner för att få svenskt medborgarskap, uppgivande av falsk flyktingstatus, Feta bidragsbetalda semestervistelser i hemländerna. osv osv i all oändlighet..

  BAHLOOL , detta är sånt som inte har i Sverige att göra, vilket du inte heller har. ÅK HEM

 27. Umm Elias 30 mars 2009

  Helt ärligt, det är rasisterna som inte har här att göra. Sluta sabotera för oss RIKTIGA svenskar.

 28. Rog 30 mars 2009

  Erik du verkar vara en smart man. Gick du i ngn skola för skogsmänniskor under en sten?

 29. Soran 30 mars 2009

  Jag ser inte på saken som ditt och mitt. Vi alla bor på denna klot och det tillhör oss alla.

  Jag har inte heller påstått att du inte har rätt till ditt land. Men du tycker inte heller om att en invandrare ska ha samma rättigheter som du, eller vara mer framgångsrik än du, för att det här är ditt land? Rätta mig om jag har fel.

  Självklart ska man sköta sig som en individ oavsett var man bor, det gäller inte bara invandrare i Sverige, det gäller alla männinskor som bor i olika hörn av världen. Men du tänker precis som många andra dödliga att det land du bor i och dina förfäder som har byggt upp tillhör dej och ditt folk, ingen annan, visst?

 30. Umm Elias 30 mars 2009

  Soran – På vilket sätt är Sverige HANS land? JAg skulle vilja se ett ägarbevis och ett skaparbevis.

 31. Rog 30 mars 2009

  http://www.youtube.com/watch?v=9cwOqKfEYTg
  Så tycker jag om det där med nationell stolhet.
  I saw a slogan on a guys car that said “Proud to be an American” and I thought “What the fuck does that mean?”

  I’m fully Irish, and when I was a kid I would go to the St Patrick’s Day parade and they sold a button that said “Proud to be Irish”, but I knew that on Columbus day they sold the same button only it said “Proud to be Italian”, then came Black Pride, and Puerto Rican Pride. And I could never understand national or ethnic pride, because to me Pride should be reserved for something you achieve on your own.

  Being Irish isn’t a skill, it’s a fucking genetic accident.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *