Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Svarten och Wahabiterna

Det var en gång, för mycket länge sedan, en man vid namn Svarten. Han var en allätare, en mångsidig bloggare. Intresserad av andra länder, av andra kulturer, han var kär i muslimska bloggare, han ville skriva om spel och han ville skriva om kvinnor och slöjan.

Han levde sitt liv, i lugn och ro. En dag förändrades dock allt. Då hade Svarten vågat provocera fram de galna wahabiterna. Dessa var födda till att klaga, till att gnälla, till att skrika ”bidah!! Bidah!! BIDAAAH!!” När de inte skrek det så skrek de ”kafir!! Kafir!! KAFIRRRR!!”

En dag upptäckte dessa wahabiter att stackars lille Svarten skapat en lista för muslimska bloggare, bloggare med slöja, utan slöja, med religiös inrikting, eller så hade de inriktning på mode. Det gick ju inte för sig. För Svarten var en ”antiislamist” han var en kafir, en bidhamaker. Han var en person som vågade ha över 90 youtubefilmer och på en enda av dem, hade han vågat ha låten tre små gummor och lite bilder på beslöjade kvinnor HUR VÅGADE HAN!!! HUR KUNDE HAN???

Dag in och dag ut gnällde de..sluta..du är hemsk..du är en fiende..du ska ta bort oss från din lista!!. Dag in och dag ut mördas folk, dör folk, förnedras folk, men det är inte det som är viktigt..utan att en person, som visade lite mera förståelsse för islam och muslimer än andra, vågade ha en lista med dessa wahabiters bloggar i..HUR VÅGADE HAN!!

Vilka barn i Darfur, Gaza eller Irak är viktigare än denna hemska lista???

Sagan slutar som alla sagor gör, med ett lyckligt slut. Svarten har insett att han inte bör ha rabiata wahabiter på sin lista..Bahlool inser att han måste skriva mera om dessa takfiris..och wahabiterna kan återgå till sina bloggar, där de hyllar Osama bin Ladin, Saudiarabien och Talibanerna..snyft de är ju sååå söta i sina småturbarner..med sina 100tals kvinnor i sina smågrottor. De är ju sååå söta när de gör takfir, lurar småstackars svenskor till att konvertera till wahabismen..de är ju såååå söta när de gång efter gång skriker BIDAH!! KAFIR!! JIHAD!!

suck

my

iraqi

toe

64 kommentarer

 1. Umm Elias 26 mars 2009

  Tröttnar du aldrig på din uppblåsta attityd? Vi kan formodligen munhuggas på detta sätt i veckor utan att varken du eller jag skulle vika mig. Jag känner igen envisheten. Jag tror inte du vet tillräckligt om förhållanden för att ge råd eller ge dig in i en analys, kom tillbaka till det när du testat 😉

  Ja, agressivitet, otrevlighet och definitivt okunnighet är en stor del av SHIAislam, inte Islam som helhet.

  Även jag behandlar människor såsom de behandlar mig, vilket gör mig 300% säker på att du är den som bär skuld till munhuggandet, satte du inte ditt liv för något för ett par dagar sedan förresten?

  Lägger du ner din taskiga attityd ska vi nog kunna diskutera vettiga saker med varandra.

 2. Bahlool 26 mars 2009

  Vad du tror spelar ju mindre roll..du tror att du tröttar ut folk med din dumhet..jag tror att jag inte tröttnar när idioter är oförskämda..du började det jag avslutar det..hade du haft någon som helst heder eller uppfostran, så hade du inte angripit mig och antytt saker. Du fick äta upp det, om du är smart nog att förstå det eller dum nog att förneka det är inte min ensak.
  Om det är del av Shiaislam, varför har du då en shiaman 😉 Vadå jag satte mitt liv något? Du kan vara hur säker du vill på saken ifråga..men jag har visat dig respekt även när du varit oförskmd men till slut tröttnar man..för såna som dig har jag mött för ofta och ni har en tendens att tro att ni kan komma undan med skiten..var ödmjukt visa respekt och du får respekt..men för att ge respekt måste du ha lärt dig vad det betyder och jag är säker på att du inte gjort det..du är hatfyllt mot shia och det är förvånande att du då menar dig vara gift med en 😉
  Du sprider lögner om Sistani och tror du kan komma undan med det. Du försöker inbilla dig själv och andra att du är kunnigare i islam och shia än mig och sen när du får lära dig en läxa blir du oförskmd.
  Snälla rara ”syster”..bete dig som en muslimska, så får du all respekt från mig 🙂
  Bete dig som du gör nu och jag ger dig en läxa du sent ska glömma 😉

 3. Umm Elias 26 mars 2009

  seriöst, are u for real? Jag betvivlar att du är läskunnig. DU avsutar, läs om mitt inlägg igen.

  Jag har aldrig mött en lika oförskämd shiit som dig, annars hade jag sprungit mil från dem ska du veta.

  Om du betedde dig som en MAN skulle du få respekt av mig och andra kvinnor här i världen.

  Jag börjar tro att du är ett sk troll, ett påhitt för att driva folk till vansinne, bahlool.

 4. Bahlool 26 mars 2009

  Enda jag inte fått respekt av är dig..och du är obetydlig 😉

 5. Umm Elias 26 mars 2009

  lol, en kommentar som gjord att komma ur en bahlool

 6. Umm Elias 26 mars 2009

  men broder, det spekar ingen roll hur namnet uppkommit en gång i tiden. Faktum är att en bahlool i dagens Irak är en korkad person, sen kan du springa omkring med upptryckta historiestenciler och försöka hävda dig men det hjälper inte 😉

  Min man btw höll på att dö av skratt när han såg vad jag satt på för sida, och undrade vilken slags människa som kallar sig frivillilgt för detta. Hans enda förklaring var att du inte skulle vara irakier, vilket jag inte kunde svara på då jag inte vet var du kommer ifrån.

 7. Bahlool 26 mars 2009

  Jag behöver inte hävda mig 😉 jag vet varför jag tog namnet och alla som kan något om historia vet vad det betyder 😉
  Som sagt jag vet att din man är okunnig 😛 jag har ju sagt det redan. Bahlool var en av de bästa shiamuslimerna på sin tid och en av de mest lärda. Att din man inte känner till Bahlools historia beror på den okunskap som Saddam planterade in i den irakiska massan. Jag har mött shias som avgudade och avgudar Saddam. Såna shias som din man stod i kufa och lovade trohet till Ali, Hassan och Hussain….men nu låt oss bli lite personliga..du avskyr shia, och du säger att din man är shia..hur kunde ni gifta er?
  Hade din man varit en sann shia, hade han klarat av att förklara shiaislam för dig och jag lovar dig, du hade aldrig i livet vänt den ryggen 😉
  Tyvärr har han inte byxorna på sig hemma hos er och du verkar ha makten och därmed är han ute och cyklar :)))

 8. Umm Elias 26 mars 2009

  looooool, utav ett par samtal med mig påstår du dig känna min man? Må Allah förlåta dig för ditt dömande sätt broder.

  Var har jag sagt att jag avskyr Shia? Tvärtom tycker jag mycket om mina shiitiska vänner, de är de ödmjukaste muslimer jag känner mashAllah.

  Dröm du om min man utan byxor, det verkar vara rätta takter för en sådan som dig.

 9. Bahlool 26 mars 2009

  Ouch bögskämt…tro mig det sista jag drömmer om är en mes som han 😉
  Jag dömer inte honom men jag kan ju se på dig och din attityd och hans okunskap om sin egen tro att du fått allt om bakfoten. Du har varit negativ mot shia från första inlägget och det härrör från hans dåliga kunskaper.
  Så frågan är varöfr är du gift med en shia? Hade han varit någorlunda kunnig i shiaislam, så hade du aldrig i livet varit något annat än shia…tyvärr finns många såna som han och jag har mött dem i moskeer och på gatan..och jag skäms. Varför skäms du över att berätta hur ni träffades 😉

 10. Umm Elias 26 mars 2009

  var har du diskuteratmin mans tro med honom? Och var har jag nämnt hans tro, kunskaper eller beteende? Nejdu, bahlool lägg ner att prata om dolk du inte känner. Jag tror att det är för lågt, till och med för dig.

  Varför jag är gift med en shia? Jag är gift med en muslim och that’s it. Jag placerar inte muslimer i samma fack som du gör. Vill du inte beblanda dig med andra muslimer får det stå för dig, men vad gör dig isåfall bättre än de du dömer; salafisterna?

  Varför skulle jag skämmas över att berätta hur vi träffades?

 11. Bahlool 26 mars 2009

  1 Du sa han var shia därmed sa du vad han trodde på 2 Du sa han inte kände till eller tom hånade mitt namn, det visar på den oknnighet han besitter 3 du hade fel om Sistani, det kan du bara ha fått från din ”shiaman” därmed visade du på att han är ute och cyklar 4 du har ingen ödmjukhet eller respekt, sånt får du som muslimska delvis från din man, det visade på hans beteende.
  Så du känner inte mig men talar om kvinnor jag mött och om mig, det är inte lågt 😉 du är som sagt mkt dum. Jag menar det här inte som angrepp men jag är förvånad över hur du tar dig friheten att bli personlig med mig, och sen när jag besvarar med samma mynt då talar du om för lågt, tom för dig…

  Jag har en shia vän och resten är sunnis..så nej du har fel, igen och igen..jag beblandar mig med alla slags typer, däribland de förhatliga ”islamhatarna” som du ogillar.
  För jag frågade hur ni träffades och du har inte svarat, det måste vara något skämmigt.
  Hur bevandrad är han i shiaislam? Hur mkt vet du om shiaislam? Hur mkt vet du om islam överhuvudtaget?

  Sluta med dina personangrepp du tråkar ut mig 😉

 12. Susanne 27 mars 2009

  Salam, det är lite skämmigt, men jag tror att jag skrev fel mejl i rutan här ovanför förut.—Live.se ska det ju vara…

 13. Bahlool 27 mars 2009

  hmm no idea jag skickade mejl till honom och vi talades vid och jag frågade om han hade talat med dig..men han svarade aldrig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *