Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Rättvisa ser olika ut | Kultur | Aftonbladet

Rättvisa ser olika ut | Kultur | Aftonbladet.

Kunde inte ha sagt det bättre. Hyckleriet är absurt. Man måste till slut inse, att den enes terrorist är den andres frihetskämpe (President Reagan sa de bevingade orden).

I artiklen nämns rättegången i Malmö. Där åklagaren skaffat fram ”bevis” från Wikepedia. Alla vet vad Wikepedia är för nåt, förutom åklagaren verkar det som. Annan fakta är material från Israel. Staten som aldrig ljuger, hittar på eller bedrar. Suck och dubbelsuck.

Terrorism, hör nog till de ord som använts mest felaktigt på senare år. Det är ett ord använt av alla som vill bli av med någon grupp; ett ord som används av alla diktaturer, demokratier och teokratier. Alla motståndare är terrorister. Suck och dubbelsuck.

Vem bryr sig om palestinierna? Det är ju värre med gäss som plockas levande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *