Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jag är skraj..

Jag föreslog någon dag sen för vissa att vi skulle ha ett ”muslimskt” samarbete i bloggvärlden.

Det finns ju olika bloggnätverk mellan vänsterbloggare och ett bloggnätverk mellan högerns bloggare. Idag hamnade jag åter hos våra ”frihets” älskande rasister, och såg deras bloggnätverk.

Läs den här texten hos några galningar, som jämförde Nazisterna med muslimerna…

Samlingsblogg för Nätverk mot PK

Nätverk mot politisk korrekthet är en samling skribenter som på ett seriöst sätt vill informera Sveriges befolkning om vad som händer bakom ryggen på dem medan media och politiker i fullständigt absurd utsträckning mörklägger, förvrider och rent utsagt förljuger sanningen i den politiska korrekthetens namn, eller ännu värre förbjuder och censurerar fullständigt lagliga (för att inte tala om vettiga, väl underbyggda och framtidsavgörande) åsikter och tankeyttringar hos svenska folket.
Denna webbsida är enbart en sekundär metod att läsa nätverkets samlade nyheter. Alla inlägg finns egentligen utspridda på olika separata bloggar (se nedan), och den absolut bästa metoden att läsa nyheterna är snarare att prenumerera på nätverkets samlings-feed, vilket länkar direkt till alla enskilda bloggar för de respektive inläggen. Nyheterna kommer dessutom snabbare ut på samlings-feedet än på denna webbsida! (se även rutan nedan om du själv vill visa nyheterna på din egen webbsida eller blogg!)

Tyvärr verkar det bara vara jag som är intresserad av att länka och bli länkad av muslimerna…sen när SD och andra islamofobiska grupper tagit över landet och vi inte kunnat organisera oss..då kan ni komma och beklaga er…Påminner mig om förra Riksdagsval, jag fick några släktingar och vänner att rösta, men runt 10 andra jag k ände som jag försökte få att gå till valurnorna, de vägrade..sen började de med sitt gnällande när Alliansen tog över…såsom då, kan jag bara..skyll er själva. Dessa nissar skriver ”på ett seriöst” sätt..kan bara skratta….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *