Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Once again Thailand

Jag har sen Thailand valt att mörda muslimer i södra Thailand, valt att bojkotta Thailand. Min bojkott är en kraftfull en, den går ut på att jag vägrar åka dit på semester.

Semestern skulle ske de närmaste 10 åren, men nu får Thailand se sig utan mina pengar och mitt besök. (fear me )Tusentals muslimer i södra Thailand har mördats. Det började med att de protesterade och valde Thailands regering att bunta ihop dem på varandra i små lastbilar, många av dem dog av påfrestningen. Senare valde många av deras vänner och släktingar att ta till vapen mot Thailands regering och armé.

Idag läser jag om att Thailands flotta anklagas för att ha brutit mot folkrätten. Människorättsorganisationer har fått uppgifter om att flottan hittat flyktingars båtar på thailändska vatten och då släpat dem ut på djupt vatten och där lämnat dem i sticket. Dessa flyktingar brukar vara fattiga, törstiga och hungriga, att bara lämna dem åt sitt öde ute på havet strider mot allt vad anser är mänskligt och humant.

Flyktingarna kommer fårn länder som Burma, alla har vi väl hört talas om Burmas brott mot dess befolkning? Att belöna den långa färden med att skicka ut dem på havet, och kanske där dö, är ett brott som inte borde belönas.

Enligt artiklen så dog runt 300 av dessa stackars flyktingar då de drunknade.

CBSnews om händelsen.

18 kommentarer

 1. alexandra 23 januari 2009

  Jag vet tyvärr inte myckt om det, men det låter fruktansvärt .. Ha en bra dag!! 🙂

 2. Bahlool 23 januari 2009

  Tyvärr verkar allt fler människorättsgrupper tala om just det här med att man mördar flyktingar. Det blev ett ramaskri när Grekland behandlade irakiska flyktingar illa, få se hur det ser ut med Thailand.

 3. alyssa 23 januari 2009

  fler borde bojkotta thailand : )
  jävla svenne & jude-paradis.

 4. s 23 januari 2009

  bra initiativ men tror tyvärr dom klarar sig på sina sexturister

 5. Bahlool 23 januari 2009

  ja men ni glömmer att de kommer gå miste om mina sexköp också!!

 6. alyssa 23 januari 2009

  åååååååååååååååååååååååh!!! MAN!!!! HAHAHAHAHAAA

 7. Bahlool 23 januari 2009

  JAG VISSTE ATT DU SKULLE GILLA DET DÄR!! 😛 desperat arab!!

 8. alyssa 23 januari 2009

  hahaha.. shut up ;P synd om dig ju! 😛

 9. Bahlool 23 januari 2009

  det är det hahaha..familjenvill tvinga mig till iRAK FÖR Att jag äntligen ska få gifta mig…så thailands sexhandel lockade 😛

 10. alyssa 23 januari 2009

  hahahaha OMG ^^

  vill du gifta dig då? ;P
  jag e 23… fortf. inte gift… ska vi ljuga ihop nåt? HAHAHAH!!!!!
  så blir båda våra familjer nöjda… hahahahahahaha….

  sorry I just had to.

 11. Bahlool 23 januari 2009

  baba jag är 55 och ogift!!

 12. alyssa 23 januari 2009

  hahahahaahaha ;D omg… 😛 inte 55 !? :O

 13. Bahlool 23 januari 2009

  bara för din skull 56..så vad tycks om giftermål? jag menar du är bombad palestinier och jag är bombad irakier..best match efter 😉

 14. alyssa 23 januari 2009

  hahahahahahah!! 😛 bra sagt! bra sagt!
  tjaaa… why not 😛 hahaha..:!!

 15. Glenn 23 januari 2009

  Du lilla vännen! Blanda in mitt paradis i detta! Mina Thailand (och malaysiaresor) är en utav anledningarna till att jag har förutfattade meningar mot er muslimer! Det som sägs i tidningar ska man inte lyssna på lr hur Bahlool? Du gör mig lite besviken med att dra ner thailands regering pga saker du läst i tidningen.
  Hur har du det i England gubben?
  =P

 16. Glenn 23 januari 2009

  Du föresten… varför äter inte isbjörnar pingviner?

 17. Bahlool 23 januari 2009

  1 för att isbjörnar och pingvinger är på skilda poler..snälla du försöker sätta dit mig varje gång med dina kassa tests..och du lyckas aldrig
  2. det är inte bara tidningar, det är människorättsgrupper som gått ut med detta…du kan ju säga mig hur det skjulle kännas att slängas överbord, av dina kära thailändare 😉

 18. s 24 januari 2009

  Glenn:

  Varför får man inte kritisera ditt drömresmål. Stör det dig att Thailand kanske har andra sidor än den de föredrar att visa upp för sin allra största inkomstkälla, turisterna? Du kanske missade hela upploppet i höstas där flyplatsen spärrades av? Thailands regering är inte poppis hos alla och förmodligen finns det anledningar till det….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *