Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vissa borde inte ha körkort

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4206275.ab

Vet inte om jag ska skratta eller gråta.  Den här artiklen handlar om en dam i 70 års åldern, som inte bara glömmer att ge företräde åt en moped, nej hon kör in i honom och han slungas upp mot hennes bil. Istället för att inse sitt misstag och försöka hjälpa den skadade, så åker hon därifrån, för att hon var försenad till frisören. Jag har ju hört talas om kvinnors galenskap när det gäller shopping och hår, men det här tar ju priset. Undrar om hon kommer ha frisör i fängelset? Hur ska vi kunna hoppas på att folk bryr sig om Palestina eller Irak, när det finns människor med en sådan cynisk syn på livet? Jag vet inte, jag hade kanske också blivit skärrad och stuckit, men inte fan till nån frisörsalong!!. Tur man är skallig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *