Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En skola igen och igen och igen…

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article4202171.ab

Igår träffade Israelisk militär den fjärde skolan, nu är man uppe i  fem skolor…minst. Enligt FN så slog vit fosfor ut från granaterna som slog ner. Denna kemiska substans ser till att de som kommer i konktakt med den får svåra brännskador. I och med att Israel uppmanat araberna att lämna husen för de ska bombas, så flyr dessa flyktingar in i skolor och sjukhus, drivna av FN och västerländska organisationer. Dessa byggnaders exakta position skickas till Israeliska armen, för att de ska förstå att dessa är fyllda med flyktingar och oskyldiga. Istället för att undvika träffa dem, väljer Israel att bomba dem om och om igen. Tänk er en lokal fylld med runt 30 civila och en bomb slår in i den..

Bland de mördade fanns två bröder, en sju och den andre fem år gammal. Dessa var väl också mänskliga sköldar? Mamman fick svåra skador på sina ben. Alla minns väl ordspråken från antikens krig, att ingen föräldrar ska behöva begrava sitt barn, här fick hon ödet att begrava bägge.

FN klargjorde att inga Hamasmän fanns i närheten, inga vapen eller beskjutningar förutom från Israeliskt håll.

5 kommentarer

 1. mammamarie 17 januari 2009

  Har du sett/hört om de största judiska rabbinerna (alem) som gjort fatwa i det israeliska programmet ”lilla Världen” ? De sade (det står på arabiska dock men i ungef. översättning) att ”… om vi behöver döda 10 av deras spädbarn som ammar och dom inte slutar protestera får vi döda 100, om det inte räcker får vi döda 1000. Om inte det räcker får vi döda miljoner…” enlligt deras Talmud. Det är inget hemligstämplat material utan det säges i Israelisk TV framför hela världen som vill se och kan förstå.

  De heter förresten Shlomo Eliaho, Mardachai Eliaho och Jezrail Yosin.

  Vidare säger de att enlilgt Tora (GT) ”…får vi utrota ALLA invånarna i Gaza (eller detta området), då detta hände och gjordes i samband när Moses gick in i landet och dödade alla (enlt GT) Varför skulle inte det gälla även idag?…) säger dom.

  Kan du arabiska kan du följa nedanstående webbsida:

  http://www.alarabiya.net/articles/2009/01/17/64386.html

  Vad ska man säga om så hatiska människor?

 2. Bahlool 17 januari 2009

  Alltså jag har sett texter i Toran som är horribla och hemska men vi som muslimer, har också personer som sprider gift och menar att det är Islam som kräver av oss att utrota dem. Så funkar det inte. Det finns många judar som gått ut och gått emot dessa fanatiker och gått emot dessa passager i Toran. Det gäller för oss att stoppa alla dem som vill mörda dessa stackars barn, och det kommer de fortsätta göra, fram tills världen vaknar upp.

 3. mammamarie 17 januari 2009

  Texterna i Toran är inget i jämförelse med de i Talmud, den bok som de judiska och zionistiska lagarna bygger på först och främst. Var säger Islam att man ska utrota någon? Ingen kan peka på något i Islam som säger att någonting ska utrotas? De som ev. säger detta kan i allafall inte understödja detta med några texter, så pass mycket vet jag.

 4. Katya 17 januari 2009

  Bra inlägg som vanligt :=) Jag var precis på Willys och handlade och märkte att nästan hälften av frukterna kom från Israel.

  När man till livmedelsbutiker och uppmanar de att inte inhandla Israeliska varor säger de att de följer direktiv från olika ställen blaabalabla

  Men det gäller för oss i Sverige att inte ge upp, att fortsätta skriva och ringa och om butikerna inte vill lyssna i dagsläget så kan man alltid göra något själv genom att inte handla Israeliska varor.

  Synd bara att min lokala Willys som är så bekväm måste ha så mkt varor från Israel. Undrar hur länge bojkotta-Israel bladet jag kommer sätta upp på anslagstavlan utanför deras butik :=) kommer få sitta kvar *blink blink*

  Men men…jag handlar där ofta och jag har tillgång till kopiator muahahhaa

 5. Bahlool 17 januari 2009

  Lol bytt ditt namn till rosmarie andersson och säg att du är med i SPI, skriv då och då ska du få se hur snabbt de slutar köpa in. Axfood har avtal med stora grönsaks och fruktimportörer som SABA frukt och Nedermanns. Det gäller att få dessa att sluta. I min butik köper jag enbart från en liten importör och han får sina varor från Holland och Spanien. Det kommer vara nästan omöjligt att bojkotta allt, men det gäller att bojkotta det man kan klara sig utan. Exempel i valet mellan datorprylar, i valet mellan olika frukt eller drycker. I valet måste man ta och rösta på de partier som tar upp Israels brott mm.
  Skrev ett brev till ICA..var nog 2 veckor sen..noll svar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *